Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz Williamgrant #1754 üzenetére
Nekem is olyan van, újként vettem, de nagyon vigyázok rá, így VGCsítve többet is ér.
-
SolymossyBal
tag
válasz Williamgrant #1771 üzenetére
Először is köszönöm az igazán elmés és segítőkész hozzászólást. Ezért szeretem a magyar nyelvű fórumokat. Hidd el, ha annyi időm lenne mint neked, megtenném. Dolgozom és van családom, így a kütyü az extra időmbe fér bele. Igen, az elmúlt fél év hozzászólásait nem követtem. Előtte mindent elolvastam. Megtehettem, mert A gyerekek meg nagyon fiatalok voltak. Most váltottam almás eszközre és segítséget kértem. Egy egyszerű hozzászólás-link, vagy visszaolvasási tanács elég lett volna, ha épp nem aktív a társaság. A kötekedést megtarthattad volna.
Megítélni pedig ne ítélj meg egy kérdésből másokat. Nincs elég infód hozzá. -
SolymossyBal
tag
válasz Williamgrant #1771 üzenetére
Amúgy a 1758-as hozzászólást olvastam és a kérdésemmel kapcsolatban nulla információtartama volt. Az eszköz nekem is működik. Berreg és jelzi az értesítéseket. Ugyanakkor - az Androidos felhasználók által már jópárszor összeszedett - "best of user apps" Nincs a fórumon tudtommal.
Nem tudom vezérelni a podcast app-omat, az audiobook app-omat (Music Boss). Nem tudok reagálni az értesítésekre (Android Wear). Illetve Pebble Locker és további telefon-vezérlési app-ok. Esetleg valami integráció az iOS Tasker alteregóval (Workflow).
Ezek helyettesítésére kerestem volna akár Cydia-s alkalmazásokat. Ha esetleg valakinek van ötlete a fentiekre, kérem ossza meg privátban, hogy ne foglalja a helyet az Androidos célközönség elől.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Williamgrant #1794 üzenetére
Ja azt végülis nem tudni, hogy honnan tervezi az órát, igaz.
Mert ha magánszemélytől, akkor ennél az árkategóriánál az én példám az érvényes.A bőrszíj témámhoz esetleg tudsz valamit hozzáfűzni, azon kívül, hogy idióta voltam?
[ Szerkesztve ]
-
cibere11
tag
válasz Williamgrant #1794 üzenetére
A hivatalos oldalról rendeltem volna.De már megrendeltem Magyarországról.Persze hogy olcsón akarom megúszni.Főleg hogy látom neten 100 dollárért is lehet venni csak mire ideér 25k val többe vagyok.
Megrendeltem jönni fog.Csak átverve érzem magam mert mások olcsóbban megkapják...
Másik:Vigyázni fogok rá mert drága volt.Valami fóliát honnan tudok rendelni hozzá? Olcsón jót
A gyári szíj strapabíró esetleg honnan tudok hozzá venni másikat vagy tudtok e ajánlani hozzá valamilyent.
Azért kérdezek ennyit mert semmilyen magyar leírást nem találok róla és a fórumon is átolvastam az utolsó pár oldalt.De haladok folyamatosan csak hátha valaki segít hamarabb Köszönöm előre is.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
waces
aktív tag
válasz Williamgrant #1792 üzenetére
eu-n belül nincs rajta +magyar áfa. legalább is nálam a vételárat levonták, majd 3 nap mulva jött dhl futár odaadta és kész (tehát nem a veresegyházi vámon keresztül jött, mint pl ebay rendelések, ahol rákerül a magyar áfa)
[ Szerkesztve ]
Every living creature on earth dies alone.
-
DonDragonka
őstag
válasz Williamgrant #1815 üzenetére
:-( hát ezt nem jó olvasni. Engem biztos megütne a guta, ha bekarmolódna
De ez is azt mutatja, hogy van létjogosultsága a steel-nél is a fóliának.A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
nagyúr
válasz Williamgrant #1815 üzenetére
Nekem az üveg még karcmentes, viszont a fémházon van már pár sérülés/karc. Pedig nem használom sokat, van, h napokig elő sem veszem a fiókból.
-
petrson
senior tag
válasz Williamgrant #1874 üzenetére
Na akkor lesem az akciókat. Kicsit soknak tartom még azt a 180 ajrót a steel-ért.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Austin F.
tag
válasz Williamgrant #1979 üzenetére
Gondolom azért, mert a kijelzőpanel belül továbbra is szögletes, csak lefedték egy kerek maszkkal. Viszont a kerek kijelzőre és kerek óraházra meg jelentős volt a vásárlói igény, részben divatból, részben hogy a klasszikus analóg órák kedvelőit is bevonhassák célcsoportnak.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
Austin F.
tag
válasz Williamgrant #2017 üzenetére
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
őstag
válasz Williamgrant #2017 üzenetére
Most komolyan, nekem úgy tűnt, mintha azt mondta volna, hogy az új Z3-mat a BMW elrontotta, mert nincs akkora csomagtere, mint az 525 kombinak. Van ennek értelme?
Ha valaki idetéved, azt hiheti, hogy ezentúl nincs más Pebble, csak a Round, ezért gondoltam a pontosítást.
Hogy ez a topiktársat miért érintette enyire érzékenyen, rejtély. -
b_alazs
tag
válasz Williamgrant #2032 üzenetére
Nekem original van, de általában úgy töltöm, hogy oldalrafektetem az órát a töltővel lefelé, mert volt már, hogy rezgett az értesítésnél és elengedett a kábel.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz Williamgrant #2032 üzenetére
Nekem meg az asztalon, gépről töltve, úgy kell kommandózni, hogy nehogy megmozdítsam az ótát, mert lejön róla a töltőfej (Pebble Watch).
-
kepeszt
tag
válasz Williamgrant #2043 üzenetére
Bocsánat 2.2.1van a telcsin galaxy s.
Babicsbalu:köszi keresek akkor egy 2.3.6 os romot asszem az a max ami erre rámegy[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz Williamgrant #2048 üzenetére
Van 5.1 is rá, pl Omnirom.
-
Laca1212
őstag
válasz Williamgrant #2114 üzenetére
Ameddig "fáradtságos munkával" ezt begépelted egy IGEN oder NEM is sikerült volna. Azért köszi!
-
Laca1212
őstag
-
Laca1212
őstag
válasz Williamgrant #2160 üzenetére
Az új bontatlan dobozosról szólt a biznisz... Holnap kiderül.
-
TOZ
addikt
válasz Williamgrant #2160 üzenetére
Mondjuk ez jo hir, mamint, hogy a gari ujra indul...
-
Laca1212
őstag
válasz Williamgrant #2167 üzenetére
Leszedtem egy Backlight nevű appot órára de nem akar működni...
-
doongoo
addikt
válasz Williamgrant #2185 üzenetére
Na de ekkorában?
-
EnDaN
tag
válasz Williamgrant #2196 üzenetére
Ami nem látszik az nem érdekel A mikrokarc nem látszik. A mikrokarc nem fehér vagy fémszínű és nem rontja el a kinézetet. Előfordulhat hogy van, de messze nem néz ki úgy mint a linken levő és egyáltalán nem ront a kinézeten semmit.
-
scream
veterán
válasz Williamgrant #2223 üzenetére
Úgy néz ki én is dobbantok innen. A Moto talán még marad kis időre...
-
doongoo
addikt
válasz Williamgrant #2238 üzenetére
már javítottam én is
-
Chal
addikt
válasz Williamgrant #2280 üzenetére
Igen
-
majdnemkocka
tag
Nem, ennyire azért nem voltam jófiú.
A tiny flurry of human activity against the impeccable backdrop of stars and void.
-
scream
veterán
Én is pont erre gondoltam. Hogy ahoz már késő volt, hogy visszafordítsák a csomagot, de azért gondolták egy próbát megér, hátha visszaküldik nekik.
Szerintem fel kéne venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal (elég gyorsan dolgoznak) és megkérdezni, hogy ilyenkor mi tévő legyen az ember fia, ha majdnem egy áron tudná visszapostázni az órát, mint amennyibe kerül. Mert azért ez mégiscsak tisztább, hogy ők mondják, hogy akkor hagyd a visszaküldést és tartsd meg, mint itt sunyizni.
-
válasz Williamgrant #2305 üzenetére
Mint írtam használt, nincs már rá gari.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
imrus72
tag
válasz Williamgrant #2435 üzenetére
Abszolút egyetértek ! +1
MÁS : valaki frissítette már a steelt az új béta szoftverre ? Milyen ?
-
tothferenc
senior tag
válasz Williamgrant #2435 üzenetére
de, a barátom... meg is találtam, de egy másik blogon megy a vita, és biztosra mondják, hogy egy év gari van erre is. Sőt, a media markt is egy év gyártói garit ad rá...
Bocs, ha azért rinyálok, mert a pénzemért nem teljesen használható dolgot kapok. Az ügyfélközpontúságnak örülök nagyon, az bosszantott leginkább, hogy várhatok heteket a normálisan működő órámra. És ha választhatnék a között, hogy visszaküldöm a hibásat, és másnap itt a csere, vagy várjak az újra, cserébe megtarthatom a régit is, hidd el, az elsőt választanám. Az, hogy javítható, csak egy dolog. Ennek is örülök. De miért az én feladatom lenne használható, normális állapotúra állítani az órát?! Pláne úgy, hogy az óra bele kitömködésével megkérdőjelezném a további vízhatlanságot, amivel nekem egy fontos funkciója veszne oda?[ Szerkesztve ]
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
Laca1212
őstag
válasz Williamgrant #2438 üzenetére
Lehet igazad van,...de ez a stílus gyomorforgató!
-
Laca1212
őstag
válasz Williamgrant #2455 üzenetére
Itt írták sokan, hogy app-ból is lehet. Gondoltam miért ne. Mivel nem sikerült onnan, így írtam nekik az eusupport@getpebble.com-ra.
-
Chal
addikt
válasz Williamgrant #2722 üzenetére
Köszi, az lesz.
-
addikt
válasz Williamgrant #2728 üzenetére
Alapvetően ott van a gond szerintem, hogy kiáll az óra síkjából az üvegfólia, így totál védtelenek a környezeti hatásokkal szemben a szélek.
Sima fólia legalább nem állna ki a síkból, így az max csak karcolódni tudna (üvegfóliákhoz képest gondolom valamennyivel mondjuk jobban), de a szélek legalább szépek maradnának és nem lenne olyan undorító összkép, mint ahogyan most kinéz nálam az óra.Ezzel az üvegfóliával egyébként a fentieken kívül semmi baj sincs, nem válik fel sehol, teljes szorosan illeszkedik a keretek közé, ide aztán semmi por nem megy be.
Csak sajnos nálam már túlzottan elhasználódott és szerintem holnap be is rendelem azt a 6x SuperClear csomagot Németből, egyúttal mellécsapva azt a mostanában emlegetett 3ezres fém szíjat is és ezekkel le is tudok mindent Pebble ügyileg magamnak egy jó darabig és kíváncsian várok egy jövőbeni esetleges, jó akksi idős Pebble Steel Round variánsra.[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz Williamgrant #2777 üzenetére
Sőt a Classic-ban is van. Máskülönben honnan tudná, hogy mikor van annyira sötét, hogy bekeljen kapcsolni a háttérvilágítást?
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
DonDragonka
őstag
válasz Williamgrant #2779 üzenetére
Várj. Meg kell nyomni, vagy meg kell rázni ez stimmel... Csak az a nem mind1, hogy be is kapcsol e a világítás. De azt, hogy adott akcióra kell e fény vagy nem azt a fényérzékelő dönti el... Éjszaka, sötétben bekapcsol, fényességességben nem... Hiába rázod, hiába nyomkodod. Erre van benne fényérzékelő... Bár lehet, hogy a kérdésed nem erre vonatkozott... Akkor Sorry az okoskodásért...
[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz Williamgrant #2781 üzenetére
Most néztem meg a a Classic-ot. Ha csak úgy megnyomom a gombot világít itt a nappaliban... De ha bemegyek a fürdőszobába ahol elég erős a fényesség akkor már nem kapcsol be a háttérvilágítás. Nekem az ki van kapcsolva, hogy rázogatásra legyen háttérfény.
-
MODERÁTOR
válasz Williamgrant #2781 üzenetére
Settings, backlight, ambient sensor: on: dönt a fényérzékelő a világítás bekapcsolásáról rázáskor. Uitt. motion sensor ki-bekapcs a rázogatásra bekapcsolásról.
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz Williamgrant #2797 üzenetére
Nekem semmi gondom vele, betettem gyorsgombra a Watchface menüt és így király (up gomb, down gomb meg a Settings-et hozza nálam).
Egyébként sem feltétlen szerettem az előző firmware-en, hogy pörgettem az össze-vissza sorrendben az órán lévő WF-eket, mire megtaláltam, ami kell.
Ez ilyen célirányosabb módszer szerintem, persze ha tudjuk a WF-ek neveit (bár sokuk a pici, sajátos ikonjairól is megismerhetőek), de úgy sem használok több száz WF-et, meg tudom jegyezni a nevüket.[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz Williamgrant #2804 üzenetére
Épp ezaz, ez volt a gyanús, h ennyire nem lehet jó!
-
zezoka
őstag
válasz Williamgrant #2807 üzenetére
Óra reboot után már jól mutatta. (Amúgy most 30%on áll 9 nap után, de most p-sz-v nincs használva, se csatlakozva)
[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz Williamgrant #2839 üzenetére
Ez attól független, most csak azt mutatja, hogy nincs esemény, illetve ha van esemény azt mutatja, de eddig valahogy mutatta a napkeltét hogy mikor volt és a napnyugtát, hogy mikor lesz...
-
válasz Williamgrant #2869 üzenetére
Vagy eladja. 10 körül adnak érte.
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
fpy_
tag
válasz Williamgrant #2877 üzenetére
Köszi, akkor ügyesebben kérdezel. :-)
-
zezoka
őstag
válasz Williamgrant #2889 üzenetére
Nagy karcok ellen semmilyen Gorilla sem véd.
-
kano
nagyúr
válasz Williamgrant #2891 üzenetére
Nem a nagyság a lényeg. Ásványi anyagok megkarcolják a GG-t is, de pl fém ellen véd.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zezoka
őstag
válasz Williamgrant #2891 üzenetére
Nemtom, nem értek hozzá,m de az biztos, h eddig egy telefonomon sem volt fólia, ami GG-os volt, és egyik sem volt karcos. Ha viszont egy százas szög hegyével végigszántanám, azt már nem hiszem, h kivédené!
-
zezoka
őstag
válasz Williamgrant #2914 üzenetére
Ez kéééész!
-
addikt
válasz Williamgrant #2926 üzenetére
Nem tudom, látod, hogy nem akarnak válaszolni így sem.
Sok egyéb lehetőségem nem nagyon akad.Annak örülnék most legjobban, ha valakitől innen fórumon vehetnék egyet (ugye egyszerre kettő van egy csomagban), mert már nagyon csereérett a mostani fóliám, gagyi eBay-eset meg nem akarok venni, főleg, hogy az megint heteket venne el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime filmek és sorozatok
- Napelem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- OLED TV topic
- Autós topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch Ultra 2 Cellular 49mm okosóra garanciával hibátlan működéssel (1 hónapos)
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple watch SE 2 2022 40mm ÚJ 12 hónap szavatosság
- Apple Watch 8 44mm Red Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p3795
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest