Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Nem tudja esetleg valaki, hogy itt EU-n belül lehet-e valahonnan normális áron rendelni Pebble-t?
-
scream
veterán
Szerintetek mennyit érhet/érdemes lehet-e eladni egy csíkozós Pebble Watch? A csere már megérkezett, de mivel a régi (csíkozós) hasznáható (idáig 3x jött elő, ebből 2. alkalommal vettem fel velük a kapcsolatot), gondoltam megválok tőle, csak nem tudom, így mennyit érhet? Vagy hogy ez a csíkozás romlani fog-e vagy stagnál, vagy ideig ilyen aztán egyszercsak lehal az egész.
-
scream
veterán
válasz Williamgrant #2032 üzenetére
Nekem meg az asztalon, gépről töltve, úgy kell kommandózni, hogy nehogy megmozdítsam az ótát, mert lejön róla a töltőfej (Pebble Watch).
-
scream
veterán
válasz Williamgrant #2048 üzenetére
Van 5.1 is rá, pl Omnirom.
-
scream
veterán
válasz Laca1212 #2105 üzenetére
Mert olyat árulok.
Garancia S/N alapján van, EU-s órákra 2 év, kintiekre 1 év. PEbble Support-nak kell írni egy mail-t a problémával kapcsolatban, akik elég gyorsan felveszik a kapcsolatot.
Ha úgy találják jogos a garancia, akkor küldenek egy teljesen újat a régi helyett a rosszat meg megtarthatod.
(#2104) TOZ:
Nem tudom, nem követtem ezt figyelemmel.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Én ezt soha nem értettem, miért háborodik/szörnyülködik ezen, mert egy normális "sima" óra is kerül ennyibe, sőt többe is, mi olyan meglepő (mármint az árán)? Gondolom, akik már 10+ éve dohányoznak, azoknak nem mondanak semmi rosszat, pedig mennyi pénz mehetett el cigire... És az okosórával ellentétben a cigeretta semmilyen formája sem hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz Williamgrant #2223 üzenetére
Úgy néz ki én is dobbantok innen. A Moto talán még marad kis időre...
-
scream
veterán
válasz Williamgrant #2280 üzenetére
Én is pont erre gondoltam. Hogy ahoz már késő volt, hogy visszafordítsák a csomagot, de azért gondolták egy próbát megér, hátha visszaküldik nekik.
Szerintem fel kéne venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal (elég gyorsan dolgoznak) és megkérdezni, hogy ilyenkor mi tévő legyen az ember fia, ha majdnem egy áron tudná visszapostázni az órát, mint amennyibe kerül. Mert azért ez mégiscsak tisztább, hogy ők mondják, hogy akkor hagyd a visszaküldést és tartsd meg, mint itt sunyizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- További aktív témák...
Állásajánlatok