Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Austin F. #1975 üzenetére
Azt mondjuk nem tudni(?), hogy az a két nap, az milyen gyakorisággal frissülő számlap használata mellett érvényes, mert ez ugye az eddigi Pebble-k esetében sem mindegy.
Ha netán véletlenül másodpercet is jelző számlap mellett írják ezt a két napot, akkor ott nem igen érheti őket semmi rossz szó sem, viszont ha csak percenként frissülő számlap mellé van gondolva ez a két napnyi idő, akkor az azt jelenti, hogy 1 egész napot nem bírna ki az akku másodpercenként frissülő számlappal, amiből meg felháborodás lenne, szóval szerintem előbbi lesz érvényes.
Szóval ez az óra is képes lehet hozni majd akár bőven több, mint 2 napnyi időt is... szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz Austin F. #1985 üzenetére
Kösz, hogy ezt közzé tetted, azt nem tudtam, hogy víz alatt tilos a gombokat nyomkodni, ez nagyon fontos!
Egyébként én is pont azért választottam Pebble Steelt, mert 50 m-ig vízálló, ha jól tudom más okos óra nincs a piacon ami ennyire mélyen a víz alatt is bírja a strapát?
[ Szerkesztve ]
-
B.F.G.
senior tag
válasz Austin F. #1989 üzenetére
Továbbá megtévesztő is lesz, az eddigi órák vízállóak voltak ez most nem az... kíváncsi leszek hány piaci reklamáció lesz azon a címen: "Dehát a Pebble az vízálló és lehet úszni benne?"
Kiindulva abból, hogy pl én sem tudtam, hogy a víz alatt tilos a gombokat nyomkodni még a vízálló órákon is....... holott nekem az lett volna az első dolgom ha úszni megyek.... már egy úszás mérő alkalmazást le is töltöttem amit így elég nehéz lesz használni... sőt... nem is fogom... pl lemérni az órával, hogy mennyi idő alatt úszok le 50 m gyorsban. -
nemtomkiki
csendes tag
válasz Austin F. #2000 üzenetére
"A mágneses töltőfej szerintem jó dolog, praktikusabb mint a mikró-USB. EBayen tudsz venni második példányt belőle, tartaléknak vagy munkahelyre."
vettem ebay-es töltőkábelt, hármat is. olcsó volt, apró szépséghiba azonban, hogy egyiket sem tartja meg a mágnes az órán. a három különböző kereskedőtől vásárolt töltőkábelből egy olyan van, amivel lehet tölteni, azzal is csak úgy, ha rágumizom az órára. a másik kettő még úgy sem jó.
visszakaptam az árát, nem vagyok balek. csak jelezni kívántam, hogy nem is olyan egyszerű dolog a gyárinál olcsóbban szerezni tartalék töltőkábelt...
ha te tudsz tuti forrást, azt légy szíves oszd meg velünk!
-
waces
aktív tag
válasz Austin F. #2000 üzenetére
hát a mágnesessége mondjuk úgy, hogy nem egetrengető (vö mondjuk az macbook mágneses tötőjét), mert ha ránézel leesik róla. persze, bármilyen töltőt lehet venni pluszban tartaléknak, csak minek ha van egy kvázi szabvány is, amihez a mágneses töltőfej pont semmi pluszt nem ad hozzá
[ Szerkesztve ]
Every living creature on earth dies alone.
-
MODERÁTOR
-
B.F.G.
senior tag
válasz Austin F. #2037 üzenetére
Vegyél egyet ne tökölj, ez az az óra amit keresel! (Obi-Wan Kenobi)
Most szombaton lesz 2 hete, hogy megvan a Pebble Steel-em és nagyon meg vagyok vele elégedve, sokkal szebb élőben mint a képeken és viselni is nagyon kényelmes a fekete bőrszíjjal amit gyárilag adnak hozzá, már mielőtt huzamosabb ideig viseltem volna megrendeltem az ezüst fém szíjat hozzá!
(de ez az ezüst mániám miatt van, mert nagyon tetszik) Sony Z3C-vel használom, szerencsére jól kijönnek.Egy Casio-ról nem fogod tudni vezérelni a fényképezőgépét a mobilodnak, nem fog segíteni megtalálni, ha éppen nem tudod, hogy hova tetted a telód és még millió 1 applikáció indokolja, hogy inkább egy ilyet mint egy hagyományos órát, van egy csomó hagyományos óra ami még jóval drágább, de azok nem tudnak ennyit.
Nem kell azzal bajlódnod, hogy elővedd a mobilodat hanem egyszerűen kényelmesen és lazán rápillantasz a csuklódra és küldesz egy automatikus előre beállított üzenetet, hogy "Később visszahívom!" vagy "Csókollak drágám" csak össze ne keverd a kettő.Az oldalt nyomógombos megoldás is nagyon tetszik, a 4 gombbal megoldották és kiváltották a tapizást ami miatt az óra kijelzője mindig kristálytiszta marad, jól ki van találva. Nem fogod megbánni!
Egyszerű és nagyszerű, nekem pont ez tetszik benne a legjobban!
Mégis az appok telepítésével mind az órára mint a telefonra rengeteg időt el lehet és kell is tölteni, hogy megtaláld a neked legjobban megfelelőeket, de ha megvannak akkor rájössz, hogy megérte a fáradtságot. Ha valamilyen funkcióra menet közben lenne szükséged akkor is ott figyelnek a telefonodon a kedvenc appjaid és bármikor feltöltheted a telefonodra még offline is. -
Ernesst
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
Állásajánlatok