átveszem a problémádat, ne emészd magad már az év elején..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Helyszíni riport Hegyen-völgyön, Chongqing
- Tudástár Óriások csatája - General Belgrano
- Teszt Olcsó USB WiFi AC adapter
- Retro Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Bemutató Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [antikomcsi:] Ázsia Expressz 5
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [moongoose:] Gillette Sensor Excel hová tűntél?!
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
őstag
hát érdekes szitu , nem lennék a helyedben de én a gonoszabb megoldást választanám , mert ha ilyen nyomorékok akkor szívjanak
[ Szerkesztve ]
Mi az az ekezet dragasag??
Pdaw
csendes tag
Valami ilyesmi fogalmazódik bennem is. Ezek minimum szeffósok ha a befutó rendeléseik háromnegyedét képtelenek pontosan teljesíteni.
tildy
nagyúr
Írnék nekik, hogy gond van ,duplán érkezett meg a csomag.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Vakegérke
veterán
Úgy biza. De hozzá tenném, hogy az egyik hiányos volt.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
Tim82
nagyúr
C), mert jófej vagyok és nem csak a vevőim felé. Ezt kívánja az üzleti etika.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Sotho
őstag
...de féláron megveszed.
Mázlista...
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Pdaw
csendes tag
Köszi mindenkinek.
C esemény lett, pár perce elment a szomorú vallomás.
Ha majd láttok egy alakot az utcán aki mindenféle falakba-oszlopokba veri a fejét, akkor gyertek oda légyszi és vigasztaljatok picit.
Ezért felterjesztünk Nobel békedíjra.
Te.. emberiség megmentője.
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
DeFranco
nagyúr
Nekem az a tapasztalatom, hogy az élet (/sors/karma/felsőbb hatalom/egyéb) ezeket a dolgokat elrendezi, és egyenlíti a számlát. Hosszú távon soha nem jártam rosszul ha a jobbik utat választottam.
(nem vagyok egy Ezoterikus Ferenc, de ebben hiszek)
(#13) Mr.Csizmás válasza Thunderzolee (#11) üzenetére
Mr.Csizmás
félisten
részemről egy sör, gazdaságos nobel díj
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
Winner_hun
félisten
mit tennél?
Nem értem a kérdést, szerintem egyértelmű. Írok nekik hogy megjött és kifizetem a másik csomagot is. Volt már rá példa.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Jhonny06
veterán
Nem létezik, hogy előbb-utóbb ne jönnének rá, hogy kiküldtek egy plusz ekkora értékű csomagot, no way. Leltár, könyvelés, stb. Aztán a következő rendelésednél nem küldenek semmit, ha fizetsz, vagy ilyesmi. Nem tudnád elsumákolni, még ha ezt az utat választanád is. Kizárt. Szólj nekik, főleg ha rendszeresen rendelsz tőlük. Azt a bazinagy piros pontot meg nem hinném, maximum megköszönik, hogy becsületes voltál, de kétlem, hogy ezért bármit is adnának, akkor meg nem sokat ér.
DeFranco
nagyúr
Csomagküldő cégeknél arra vastagon van káló, hogy feladnak valamit, és tényleg nem ér oda. Nem ez lett volna az első eset.
Niylván nem fogják kitenni a falra a képét, mert szólt, ez lenne a normális eljárás, de a cég méretétől függően azért hagyott valamekkora pozitív nyomot az ottaniakban szerintem.
Hirdetés
bejegyzés Morális probléma