Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az nem én voltam

-
ldave
félisten
Játszottál te egyáltalán a WoW-val? Miért lenne a Deathwing-et legyőző Goldshire mellett felnőtt mágus kisebb varázsló, mint Jaina? És így tovább... Miért nem bizonyított hősök ők? Hisz legyőztek az évek során végtelen mennyiségű boss-t, köztük sárkányokat és isteneket.
Ha most ezt egy rts lenne és egy 40 footmen-ből és 20 riflemen-ből álló csapat verte volna le Arthas-t, az sokkal hősiesebbnek érződne? Mert szerintem nem. De 24 társaddal sok sok óra próbálkozás után végre legyőzni őt, igenis az. Ha nem játszottál vele, akkor ezt nem élhetted át.
-
ldave
félisten
"Negyven névtelen hős megütközött Arthassal és legyőzték őt - naponta ötször..."
Na itt vagy nagyon nagy tévedésben. Nem nevenincs hősök ezek, hanem olyan harcosok, akik legyőzték Ragnarost, Nefariant, C'Thun-t és még sorolhatnám. Ők a Warcraft világ legnagyobb hősei. És én inkább ütöttem le Arthast 9 másik játékossal (akik szinte mind irl barátok), mint tettem volna azt egy rts-ben egy névtelen sereget irányítva.
-
ldave
félisten
válasz
Sirandrish
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- VGA kibeszélő offtopik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest