- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
moha21
veterán
"Meghajlok ismét a tervezők vagy a marketingesek előtt. 1 hangszóróval ekkora frekvenciatartományt lefedni...
Dobom is kifele a 3 utas Videoton hangfalakat, hiába félgömbsüveges dóm sugárzó magasnak hiába a 30cm-es hangszóró(nem nem somogyi
), és hiába gyári reflex ez se tudja a 20hz-et...."
-
Horbal
őstag
Ez így nem teljesen igaz mármint a nagy doboz nagy sugárzó elmélet. Manapság a kis méretű jó minőségű (nyilván nagyságrenddel drágább) két utas monitorok simán lemennek 40Hz-ig ami nem mély mániásoknak (finom voltam) simán elég. Ha nem akkor még mindig lehet gondolkodni mélynyomóban. Ugyanakkor vannak ehhez hasonló széles sávú egy db sugárzóval szerelt dobozok is amik tudnak hasonló paramétereket (gyári adatok szerint) persze ezeknek az ára nem embernek való...
-
glutamin
őstag
A Z4-es nem rossz választás. Gondolkodtam én is kicsit, hogy 2.1 legyen a 2.0 helyett de végül az utóbbi mellett döntöttem. Én elég konzervatív nézeteket vallok a hangszóró kialakítása terén. Jó mély hangok csak nagy átmérőjű hangsugárzóból és megfelelő méretű dobozból tudnak jönni. Szóval a feliratokat csak ezek után érdemes megnézni
-
nuke7
veterán
hmm.. hát nemtom. 10k körül lehet h nincs is jobb... kicsit feljebb viszont ott vannak a kicsit jobb logitech 2.1-esek. nekem egy z4-em van, nem hifi hangzás, de meghallgattam előtte a vele egy árkategoriában lévő 2.0ás genius-t és azért annál jobban szol...
az meg, hogy miket rá mernek írni a genius hangszórókra... az enyém egy 2.1es rendszer, mégis 35hz-t írnak a legaljára (8"-as mélynyomoval) mondjuk >92db a S/N rate ami szintén sokkal jobb sztem mint egy genius-nál... -
Horbal
őstag
80 db jel zaj ISZONY
10W RMS 20-20KHz
hát ezen be kell xarni, és nem az a baj, hogy ilyen vagy olyan, hanem, hogy ezt rá merik írni, mi ez ha nem a vásárló pofátlan megtévesztése...
Balance-ra meg annyit, hogy nem azt kell tekergetni/hiányolni, hanem értelmesen kell a hangfalat elhelyezni...no offense de ez tény.
-
moha21
veterán
Igazából kényelmi kérdés. Párszáz ft-os dolog egy balanc-ot rádobni. Én is szoftveresen állítok balanc-ot, és csak 1 szer kellett beállítanom(merthogy úgy használom mindig), de nem tudom ezen is mit spórolnak...Tone gomb van rajta most akkor joggal meg lehet kérdezni azt milyen op alatt nem lehet állítani?
-
wwhy
veterán
Elég sokat megy a voip és az asztalon a mikrofon az egyik hangszóró közelében van, így kegyetlenül visszhangzik a másik félnek; megoldás: balance elcsavar a másik hangszóróra és minden OK. Lassan már ég a pofám, egy megsárgult 101 éves Maxxtro rontja az összképet, de egyszerűen nincs más
-
nuke7
veterán
"...de természetesen máshoz, például zenehallgatáshoz vagy játékhoz is tökéletesek."
hát már hogy a fenébe ne lenne TÖKÉLETES ahhoz is?!
a genius hangszoroit meg nem méltatnám... -
moha21
veterán
Meghajlok ismét a tervezők vagy a marketingesek előtt. 1 hangszóróval ekkora frekvenciatartományt lefedni...
Dobom is kifele a 3 utas Videoton hangfalakat, hiába félgömbsüveges dóm sugárzó magasnak hiába a 30cm-es hangszóró(nem nem somogyi
), és hiába gyári reflex ez se tudja a 20hz-et....
-
wwhy
veterán
Mikor tesznek rá már egy balance gombot
egy fadobozos Genius-on sincs
Új hozzászólás Aktív témák
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó