Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
a feketerigók nem hülyék, ahogy én láttam eddig. mindig megtartják a tisztes távolságot a macskáktól, emberektől stb.
bár a kertben mindennapos vendég egy egész kis rigócsalád, még sose láttam fekete (vagy akkora barna) tollakat szerteszét. szóval tényleg nem megoldás a macska. -
HÁZIGAZDA
-
Jégkokó
veterán
Hozzánk régebben verebek repültek be, beestek a kéményen és a kazánnál pedig kijöttek.De legutóbb vhogy máshol jött be egy veréb és össze vissza repkedett, kicsit se vltam beparázva, de aztán kinyitottam neki a tetőablakot és szerencsére kirepült.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Rive
veterán
Anno a koleszból majd' kivágtak egy denevér miatt. 10 körül takarodó - aztán 11 magasságában az ügyeletes tanár már eleve úgy nyitott be a zajló események közepébe, hogy namostaztánjólkilesztekb@szvainnencsürhebanda!
Rigó ellen szobamacska?/// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
ftc
nagyúr
szerelj fel rácsot....amin a madár nem fér be....
ahogy nézem ezt a képet....vigyázz vele...ott van a szemében a gonosz...
egy ilyen szűrte össze a levet a kertben a a harkályal...
[Szerkesztve] -
HÁZIGAZDA
szúnyogháló nem megy, mert futónövény van az ablakok körül, és kb hetente kell letépkedni, mert belenő mindenbe. a szúnyogháló meg kb a második fel-leszerelésnél már szétesne.
kirakok egy táblát, hogy beszarós kis köcsögök are not welcome herene csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
PazsitZ
addikt
Haveromnak emlékszem volt légpisztolya, az erre megfelelne neked erre a célra . De szerintem is inkább használj szúnyoghálót , úgy mindenki jobban jár.
Egyik haverom albijában denevér szállt be, kis szobában szegény nehezebben boldogult, de elkapták és mindenki békességben tért nyugovóra .- http://pazsitz.hu -
-
Thrawn
félisten
Francba, nekem csak egy nyamvadt galamb jutott!
Szerencsére sikerült elkapni mielőtt lepontozta volna a berendezést.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tkazmer
addikt
Szúnyogháló?
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
golyani
őstag
nézzétek meg a kép címét is nyeheheheheeeee
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
Esetleg a paintball, ha éppen talál az ember a fal színéhez passzoló golyót...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
VladimirR
nagyúr
válasz bagyulajuve #3 üzenetére
hogy utana a falrol is a janos maradvanyait vakargathassa, meg festhessen ki ujra?
-
bagyulajuve
addikt
csúzlid nincs?
Resistencia eterna
-
cousin333
addikt
Az élet kegyetlen"We spared no expense"
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AI-ban gyengébb GeForce RTX 5090D-t kap Kína
- DJI topic
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok