Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raymond

titán

Egyet kell ertenem a PS3 vs. Xbox360 ugyben. Nincs egyik sem, mert egyelore megvagyok nelkuluk, de jovo tavasszal a jatekfelhozatal szerint majd beszerzem vagy az egyiket vagy a masikat. Ha kijon rajuk legalabb 2-3 olyan jatek ami nagyon kell. Nem szeretnek megint 1 jatek miatt konzolt venni (PS2 es a GT4 esete) :)

A lenyeg hogy nezegettem es probalgattam mindkettot az uzletekben es a PS3 egyszeruen minosegibb feelinget ad valahogy. A boxrol nekem a gagyi muanyag jut eszembe. Az meg vegkepp nem segitett a dolgon hogy nyilt titok az osszes ma piacon levo darab gyakorlatilag 100%-os elhalalozasa. Mindegy az MS miket mond, tul regen vagyok mar az iparban. Azokat a PR szovegeket konyebben atlatom mint egy hamburgeres stand ''etlapjat''.

Az viszont teny hogy a PS3 draga. Nagyon. Foleg ugy hogy nincs meg ra olyan jatek ami miatt rohannak az uzletbe. Ettol fuggetlenul egyszeruen kell egy. Teljesen irracionalis a dolog, de a PSP-vel is igy vagyok. Gyonyoru szerkezet es hiaba tuom hogy alig hasznalnam, mar nem egyszer volt hogy kozel keultem a tuzhoz es az utolso pillanatban hagytam ott a polcon. Meg egy arcsokkentes es nem tudok ellenallni :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés