- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Egyet kell ertenem a PS3 vs. Xbox360 ugyben. Nincs egyik sem, mert egyelore megvagyok nelkuluk, de jovo tavasszal a jatekfelhozatal szerint majd beszerzem vagy az egyiket vagy a masikat. Ha kijon rajuk legalabb 2-3 olyan jatek ami nagyon kell. Nem szeretnek megint 1 jatek miatt konzolt venni (PS2 es a GT4 esete)

A lenyeg hogy nezegettem es probalgattam mindkettot az uzletekben es a PS3 egyszeruen minosegibb feelinget ad valahogy. A boxrol nekem a gagyi muanyag jut eszembe. Az meg vegkepp nem segitett a dolgon hogy nyilt titok az osszes ma piacon levo darab gyakorlatilag 100%-os elhalalozasa. Mindegy az MS miket mond, tul regen vagyok mar az iparban. Azokat a PR szovegeket konyebben atlatom mint egy hamburgeres stand ''etlapjat''.
Az viszont teny hogy a PS3 draga. Nagyon. Foleg ugy hogy nincs meg ra olyan jatek ami miatt rohannak az uzletbe. Ettol fuggetlenul egyszeruen kell egy. Teljesen irracionalis a dolog, de a PSP-vel is igy vagyok. Gyonyoru szerkezet es hiaba tuom hogy alig hasznalnam, mar nem egyszer volt hogy kozel keultem a tuzhoz es az utolso pillanatban hagytam ott a polcon. Meg egy arcsokkentes es nem tudok ellenallni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest