- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Én is láttam tegnap és nekem bejött. Kétségtelenül néha egy kicsit érthetetlen, de ha emlékeztem volna az első kettőre akkor biztosan jobban ment volna. Ennek ellenére szerintem jó és szép. Megérte a pénzt.
-
peterszky
őstag
-
szepi79
őstag
Szereposztás utáni rész? Jaj nem, mi volt?
a csajszi, meg egy kilencéves-formba gyerkőc állnak a tengerparton, és nagyon bámulják a horizontot... aztán megjelenik a hajjjócska. rajta persze hős-szerelmes legolas. de arra azért nagyon ügyeltek, hogy egyik szereplő ne se nézzen ki egy nappal se idősebbnek a 10 évvel ezelőtti énjénél
-
_seth_
veterán
Harmadik rész: három részletben sikerült megnéznem annyira unalmas volt...
A végén is jön összesen vagy 30 hajó és mi lesz belőle? Csak kettő harcol... legalább látványos lenne nagy csatákkal... (lásd a gyűrűk uránál... ott is az az érdekes benne nem a rektkeslábú frodó kószálása...)
Nah mind... pár embernek addig is volt munkája amíg a film elkészült
-
Dare2Live
félisten
Nézd meg Parci meg mindenki a Halálbiztos tarantino múvit.
elsőre csakis moziban.
eszméletlen jó.
karib tenger kalozairol meg uaz a véleményünk egy nagy szar. kivéve a zenéje mert az hans zimmer.
-
Peet210
őstag
Hát én is elég vegyes érzésekkel álltam fel a film után.Szeretni akartam mert a első két rész tetszett gondoltam ez még azokon is túl tesz.De... hát mit is mondjak nem rossz de vhogy többre zámítottam.Nem mulja felül az első két részt, de azért tetszett.
[Szerkesztve] -
ollie
MODERÁTOR
Szerintem pedig tök jó volt, nem lehetett igazán kiszámítani, hogy mikor mi fog történni. Viszont az tény, hogy túlzottan elhúzták a sztorit.
-
Apollyon
Korrektor
-
Sztojcsi
tag
Nekem csak az első rész tetszett. Az poénos volt télleg és nem volt túlerőltetve. Már a második is nagyon gáz volt szerintem.
Ez a harmadik pedig. Hát nem tudom, voltak jó részei, de az biztos hogy több volt a rossz. A végén az a csata közbeni esküvő. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Komolyan mondom én szégyenkeztem.
Amúgy kivártátok a szereposztás utáni rész? -
Bernardo20
őstag
Nekem is tetszett a film, igaz tényleg kicsit hosszú, meg kusza közepe túl van bonyolítva,
de szerintem király volt, főleg a hangulata és a váratlan poénok miatt. Az egyik legjöbb jelenet mikor a kalóztanácson az egyik kalózvezér elkiáltja magát ultramagas hangon.
picit erőltett,de ettől szerintem nem is kell többet várni.
Depp tényleg fenomenális, meg nagyon bejön a Keira Knightley
.
Tervezem egybe megnézni egymás után a 3 részt, úgy mint anno a Gyűrűk Ura trilógiát.
Szerintem jó buli lesz!

-
Dr.Én
veterán
Szerintem nagyon jó lett a 3. rész.

-
tkazmer
addikt
Palace Mammutban nem volt szünet...a 2.-ik rész milyen hosszú volt? Mert azt történetesen a miskolc plázában láttam először moziban, és akkor sem volt szünet...
-
tkazmer
addikt
Én a 2.-ik rész közepe felé úgy gondoltam, hogy na jó, akkor most vagy nagyon sürgősen történjen valami, vagy pápá mozi, de aztán történt, így végignéztem. A 3.-ik résznél ilyen már nem volt, bár itt 2 kevésbé érdekes részt(amikor úgy már nagyon untam) tapasztaltam.
Amúgy szerintem nem volt kifejezetten jó, szeretném megnézni majd angolul is, mert volt valami poén egy angol bemutatóban, ami valahogy a magyar teljesben nem jött át.. -
Janoska26
addikt
2. rész pörgősebb???Én azon is bealudtam mibnt állat, egy nagy unalmas jól megnyújtott baromság volt az egész, ezt mg sem merem már nézni

-
(Kolombusz)
veterán
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Nem tudom hol nézted, de nálunk nem volt szünet.
-
kavicssli
addikt
Mi az hogy éppen csatáznak a hajón és akkor adják össze őket mint férj és feleség! Nagyon gáz volt szerintem! NEkem az a rész teccet amikor Jack a sivatagba volt a rákokkkal és amikor megfordították a hajót...na az naon cool volt szerintem de amúgy nem jó film
-
(Kolombusz)
veterán
-
sanyixXx
senior tag
komolyan van szünet közben

-
(Kolombusz)
veterán
-
Calibos
addikt
Nekem az első és a 2-ik része sem tetszett. Mindkettő unalmas…
Én csak egy valamiért néztem meg! Oka: Johnny Depp
…ha ő nem játszana a filmben negyed ekkora sikerre se lenne. -
venember83
nagyúr
Erdekes, imdb-n pedig jol all...
[link]
Ha mar vegigneztem az elso es masodikat akkor asszem majd ez is meglesz, vmikor... Vagy tv-ben vagy kolcsonzom valahonnan majd, multiplex mozi tul draga ilyen filmhez
Kb ugyanugy vagyok mint peterkeT, remenykedek... meg...
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
-
ftc
nagyúr
-
sanyixXx
senior tag
-
tkazmer
addikt
Én is ma akartam megnézni, de holnapra halasztódik...a kedvemet azért nekem sem sikerült elvenned

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
Én is azt hittem, hogy így lesz. Ugyanígy éreztem mint te, de hazaérve egyet kell értenem Parcival. Hosszú volt, unalmas, néha átláthatatlan, néhány helyen viccesen amatőr, de összességében elnyújtott és messze nem hozta a második rész színvonalát. Hiányzik belőle az a dzsekszperró, akin szanaszét nevettem magam, hiányzik belőle a kalandfilm feeling. Egyszóval sokkal többet vártam, de a 4. részt is beülök megnézni mindezek ellenére magamat ismerve.

-
sanyixXx
senior tag
nem nem nem tudod elvenni a kedvem a filmtől
imádtam az első kettőt, ezt is imádni fogom. ha mégsem, vendégem vagy egy üveg felejthetetlen borra ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nem annyira csodás az ASUS csodakábele
- TCL LCD és LED TV-k
- Diablo IV
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5457, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

…ha ő nem játszana a filmben negyed ekkora sikerre se lenne.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)