- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Piton rutinos, a fekete mágiában jártas, volt halálfaló. Harrynek pedig nem megy (a 7. részben sem) a néma átokszórás. Dumbledore halálát rosszul hozza le a film, mert a könyvben az öreg átkot szór Harryre (petrificus totalus) ezért nem is tud tenni semmit.
Nem lövök le poént, de elárulom, hogy a történet végén sem az dönt majd, hogy Harry mennyire jól képzett, über varázsló. Ha jobban belegondolsz, az eddigi kalandokat sem a "szakmai" tudása miatt élte túl.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz juliabrilke #25 üzenetére
2 napja vettem meg DVD-n Most is tetszik.
egy fika topikban persze ne várj túl sok pozitív véleményt[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Azért hoztam fel tom denem naplóját, mert az viszont szerepelt benne (bár az valóban igaz, hogy nem az elején, ezt rosszul írtam) és nem tudtam pontosan, hogy nem kevered-e, vagy esetleg miután a könyvet nem ismered, összességében csak a filmek vezettek félre.
szóval köszi, de normálisan olvastam el. -
joey04
titán
Nekem tetszett az összes film, ez a 6os is.
Azt nem tudom, milyen élmény lehet a könyvek nélkül, biztos nem olyan jó, mert a tizede sincs benne a filmben mert ez a 2.5 óra is nagyon kevés.a félvér hercegnek nem jön elő semmilyen naplója. a napló az elején Tom Denemé. (voldemort) a félvér hercegnek a tankönyve jön elő, amiben a saját módosításait írja a "receptekhez". az nem az a napló.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest