Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shortcutme
tag
> Komolyan annyira fontos, hogy egy oldal ne 490ms, hanem 510ms-alatt töltődjön be?
Igen, számomra elég fontos a sebesség (saját tesztjeim alapján localhostról 2x olyan gyorsan tölti be/rendereli a chrome ugyanazt az oldalt), de valószínű, ha eddig Firefoxot használtam volna, akkor emiatt nem váltanék Chrome-ra.
Viszont fordított a helyzet: Chrome-ot használtam eddig, most mért váltanék Firefox-ra, ha az lassabb, kevésbé szoktam hozzá a használatához, illetve van benne több olyan feature is amit hiányolnék (pl. devtools performance tabról frame preview, slowdown emulation)
Valamint a precision touchpad támogatás is ismét hatalmas +1 a Chrome-nak (folyamatosabb scroll, mobil-szerű zoom)
> átkozott kezdőlap gomb sincs be
De van: Settings > Show home button
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest