- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Ahha.
Vicces volt.
Megint próbálkoztam vele, az Armoury Crate ablak kis töltés után el is tűnt.
Letöröltem, vissza már nem ment, 502-es hibakód.
Google, kapcsoljam ki a windows store-ban az automatikus frissítést.
Kikapcsoltam, telepítés másik hibával leállt.
Nagy nehezen találtam régebbi verziót, az se ment fel.
Gondoltam visszakapcsolom a frissítést, rögtön felment a Crate.
Elindult, játék indít, világít minden minden színben, de a funkcionálisak villognak vagy más színnel.
Próbálgattam ezt azt állítgatni, most megint ott tartok hogy vagy valami gyári effektel villog vagy egy színnel világít mint windowsban.Viszont olyan mintha lagolna, WOT-ban
-
Met
nagyúr
Mit, hogy kell beállítani hogy ETS2-ben csak a funkció billek világítsanak?
-
Met
nagyúr
Az ASUS ROG Strix Scope XA05 HU optomechanikus kapcsoló ROG RX Red ROG STRIX SCOPE RX
akkor elvileg ugyan az mint a 90MP0240-BKHA00?
Utóbbi elfogyott onnan ahonnan lett volna. -
pengwin
addikt
Első sorban attól függ, milyen a kupak: kétrétegű nem kopik, legfeljebb fényesedik, de a lézerezett és a tipikus áttetsző kupak azért többnyire kopik. A háttérvilágításos magyar billentyűzetek kupakjai mind átlátszó anyagból vannak, ezt mártják festékbe, majd lézerrel lemarják a festéket a betűkről. Ha ez nem kap valamilyen felületkezelést, akkor a leggyorsabban kopó fajta... de nyilván függ a bőrödtől és az olajaitól.
-
-
pengwin
addikt
-
törölt tag
Ugyan az elvileg. Nézd a kép sarkát, model szám és termék azonosító.
szerk: A linkelt kép német, a BKHA00 lesz a magyar feliratos. -
Met
nagyúr
Ebből két fajta van?
ASUS ROG STRIX SCOPE RX HUN RGB mechanikus gamer billentyűzet 90MP0240-BKHA00
ASUS ROG Strix Scope XA05 HU optomechanikus kapcsoló ROG RX Red ROG STRIX SCOPE RXNév alapján az utóbbi csak pirosan világít.
-
pengwin
addikt
(#12) Gave
Egy optikai kapcsolós billentyűzeten minden gomb alatt van egy optikai érzékelő a NYÁK lapon, és ez érzékeli, hogy közelebb tolod hozzá a csúszkát (amire a kupak csatlakozik).Az optikai és hall effekt kapcsolók érintkezés nélkül kapcsolnak, ellenben pl. a Cherry-típusú gombokkal, ahol két fém érintkezőt kell egymáshoz nyomnod. Mivel ezek a kapcsolók érintkezés nélkül működnek, ezért sokkal simábban tudnak járni, mint egy Cherry-típusú kapcsoló, valamint az érzékelés jellegéből adódóan lehet pl állítani, hogy milyen mértékű lenyomást érzékeljenek, és a hall effektes kapcsolók képesek analóg módon a lenyomás mértékét is érzékelni.
-
törölt tag
Én sem értek hozzá sajnos, annyi (tév?)ismeretem van róla, hogy most ennek a leggyorsabb a hitregje (elvileg).
Itt ebben a videóban elég jól bemutatja egy tollal, hogyan műxik:
-
Met
nagyúr
válasz
#57018880 #10 üzenetére
Jaa, arra a bigyóra gondolsz ami a gomb alatt van...
Nekem optikai az egér, a szemüveg és a kábel amit a Digi húz be.
Ami a billentyűs topicban van hogy késes, ollós, harangos meg még mit tudom én mi van a gomb alatt, annyira nem hat meg
Nem értettem hogy egy billentyűzet hogy lesz optikai. -
palfitom
félisten
válasz
marositech #7 üzenetére
Passz.
Egyébként a billentyűk leütése teljesen néma, viszont a felérkezésük hangos, sajnos. -
marositech
senior tag
Tervezem megvenni a vezeték nélküli változatot. Sajnos a ROG RX RED kapcsolót nem tudom hova tenni, egyenértékű lenne a Chery MX Red kapcsolóval? Mennyire hangos a kattogása?
-
xrvman
őstag
Hm, nekem egy ROG Horus GK2000 RGB Mechanical Gaming Keyboard-om van és sajnos nem csinálja ezeket az effekteket. Jó ideje nincs friss driver már hozzá.
-
tutuhawer
őstag
Szevasz
Nagyon bomba a villogás.
Egyelőre asus TUF k5 billentyűn nem olyan szexin működik , mint neked, pedig elég menő.
Az egér a sebesség túllépésekor elkezd piros felé menni, és ha büntet a rendőr, akkor kéken villog mind az egér, mind a billentyű.A többi egyéb funkció nem ment - eddig. Majd most látjuk, remélem, ha frissítek rajrta és az aura sync adja nekem is a villogást, mint neked.
-
Met
nagyúr
Na, most meghoztad a kedvemet egy ilyen bill beszerzéséhez
A csillogó villogós korszakomból már kinőttem de ez így hasznos funkció félhomályba.Köszi hogy pénzt b@szhatok el a gépre MIATTAD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sziasztok,Egy kis RGB-billentyűzet élménybeszámoló következik.Jó néhányan ismerhettek gépépítés kapcsán, tudvalevő,...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest