- Használj te is európai terméket! 🇪🇺 eu emoji
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- FGG Madlions MAD G MAX. A tökéletes gamer egér?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
A melegedés is úgy néz ki, hogy igaz több kártyájukra is. Ez pl 17W idle. Azért az elég durva. [link] Kíváncsi vagyok más gyártóknál milyen az idle fogyasztás. Igyekszem alacsonyan tartani a szervernél is. Teljesítménycentrikusan is csak 40W körül volt, a +17W idle egy hálókártya miatt nagyon nem jön be. Az oké, hogyha adatot továbbít, akkor annyit eszik, de szerintem gáz, hogy akkor is, ha nem csinál semmit.
[ Szerkesztve ]
-
inf3rno
nagyúr
Eléggé lutrinak néz ki az egész. Egyébként optikát akarok, nem DAC kábelt. Viszont az se biztos, hogy van BSD driver hozzá. Elvileg valamilyen Emulex ez rebrandelve, azt írták. Nem tudom, hogy adnak e hozzá DAC kábelt. Amíg szerzek optikához transceivert, addig azzal ellennék, feltéve ha működik. Utána meg aprón keresek valami olcsó HP transceivert azt kész. Belefér ezért az árért, ha csak azzal működik, bár valahol olvastam, hogy Mikrotikkel is elmegy. Olvasgatok még egy kicsit, de azt hiszem berendelem, aztán maximum elállok, ha mégsem jó. Azért nagyon nem mindegy, hogy 40-ért 1 év garaciával meg tudom oldani a 2x10Gbps-t itthon vagy 100-ért... Az utóbbi már eléggé luxus lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo A gigabites hálózat már jó ideje elérhető bárki számára, de van-e értékelhető alternatíva felfelé?
- Használj te is európai terméket! 🇪🇺 eu emoji
- Anime filmek és sorozatok
- Microsoft Excel topic
- Ukrajnai háború
- Felzárkózónak tűnik az Loongson processzor
- Politika
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE-B 2 év gyári garancia
- Acer Predator Triton 500SE Gamer Tervező Laptop 16" -60% i7-12700H 16/1TB RTX 3080Ti 16GB 2,5K 240Hz
- SATA SSD Bazár - 60db SSD egy helyen (Foxpost:+1200Ft)
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával
- Philips 436M6VBPAB monitor (4K, 43")
- Budget Gamer PC - Ryzen 5 3600, 16GB RAM, GTX 1660 Ti, 1TB SSD, 550W GOLD
- Lenovo Ideapad 720s - i5 8.gen, 8gb DDR4, intel uhd 620, 256gb nvme ssd, Win 10 (kijelző hibás)
- DELL XPS M1330, ÚJ BURKOLAT, 4GB/500GB, Windows 10 + gyári táska!!!
- 65db WiFi kártya EGYBEN... AKCIÓ, MÉG OLCSÓBB!!!!!