Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
Új hozzászólás Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Én sem értem a problémád, az Intel Chipsetes alaplapok, max gyorsak voltak, de olyan öregek és elavultak abban a korszakban, mint az öreg országút. Nekem is VIA volt, ha intel lett volna nem lett volna AGP-s VGA-m.
A VIA akkor még nagyon is erős volt, fénykorát élte. Azon felül, hogy a Te általad javasolt Asus alaplap baromi drága volt akkor, a gyorsaságán kívül nem mutatott túl sokat. Ellentétben az Acorp-okkal, amik akkor még nem voltak rosszak, sőt.
Szóval.... Kis túlzással is nagy badarság amit írtál. -
VaniliásRönk
nagyúr
Ha már firtatod az alaplapot, szerintem egy Acorp 5ALI61 Rev. E (vagy F), esetleg egy GigaByte GA-5AX Rev. 5.x lett volna a legjobb. (bár a mAT-s, M1543C A1 chipsetes GigaByte lapok bődületesen lassúak voltak, az ATX-es M1543C B1 talán már nem rendelkezett ezzel a buggal)
#50 akosf: Dual-channel SD-RAM SS7-ben?
Linket plz!
-
törölt tag
Aztán mitől olyan szemét ez a VIA alaplap?
Csak azért kérdem, mert én is egy MVP3 chipsetes alaplapot szemeltem ki ( Epox EP-MPV3G5 ) a processzoraim teszteléséhez. Pedig van jó néhány SIS és ALI ( még az igen ritka dual channel-es Aladdin7 ) chipsetes lapom. Valahogy nálam még nem derült ki, hogy szemét lenne, pedig közel 100 különböző processzort teszteltem már benne.
Egyedül a másodlagos cache-sel rendelkező K6-2+/K6-III/K6-III+ processzoroknál fordult elő, hogy módosítani kellett az alaplapi cache beállításait.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő