Új hozzászólás Aktív témák
-
Konvertáld át, majd randomize (meglátod, ha lesz sok LP-d) candies gombbal (computer, ez a level 8 bug) csinálj véletlenszerű cukorkát. Ha olyan 6-7.xxxxxxxxxe+8x candies jön ki, akkor level 3 bug és auto clicker alkalmazás. Úgy kb. tíz másodperc alatt meglesz az infinity.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
Áhh, ez sem volt nehéz, csak az elején ijesztő
A Dev Moat meg vicces egy kicsit. Jöhet a DEV COMP
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
sztanozs
veterán
Én kb 10x nyomtam le a dev-et utána konvertálás és nyomtam wishing well-t (lolly 8x-ozó), így megcsináltam a L2 buggal a 10.000 lp/s-es határt (itt csaltam egy kicsit, mert nem én kattintottam ~1700-szor, hanem autoclickert állítottam be rá). Egy nap alatt összejött egy pár ezer millió lp. Utána még néhány dev-játék és
abból már vígan lehet candy-t gyártani...JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
sztanozs
veterán
Végtelen menyiségű candy-t megenni - korábban írtuk, hogy lehet végtelen candy-t csinálni (Bug 3-mal kell 3x-ozni, de az sem gond, ha megvan a Bug 8 - amivel előtte lehet random candies-t csinálni - n+e90 körnéykéről már csak néhány száz kattintás a Bug 3-on és van végtelen cukorkád - vagy lehet csalni is, az alább linkelt wikit kibővítettem vele )
[ Szerkesztve ]
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
Nem is tudtam, hogy van ilyen. Még cheat is van, rengeteg Bár nem sok értelme van, talán a kard szinteknek. Bár rájöttem, ha Turtle potit nyomok a DEV pályán, sokkal több candy összejön
Kíváncsi lennél halhatatlansággal (van ilyen cheat) mennyi ideig tartana a Yourself pálya
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
harry
veterán
Proxyn keresztül?
Amúgy kb. a Hell pályáig kell feltápolni magad, onnantól inkább trükkök kellenek. Legalábbis szerintem, de hard módban pl. végig lehet (kell) vinni max 5-ös karddal, és 100 hp-val, szóval olyan sokat nem kell gyűjtögetni. Nagyobb kaland előtt meg mentés, és akkor nem kell perceket várni, ha nem sikerül az akció.Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
harry
veterán
Hivatalosan az a játék vége, ha a fejlesztőt legyakod, onnan kezdve újdonságot legfeljebb a bugokkal való kísérletezés ad, engem az annyira nem kötött le, illetve újrakezdheted hard módban (100hp a max, és talán level 5 kard).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
-
Mikor majd a kovácsnál vagy, jól gondolod meg, melyik kardot szeretnéd (és az említett három potion/scroll legyen nálad!), mert ezt később nem változtathatod meg. Érdemes menteni, kipróbálni, ha nem tetszik, visszatölteni, másik kardot "kérni" és újrapróbálni.
A Life sword (health potion kell hozzá) elvileg életet tölt vissza hadakozás közben (később találsz egy tárgyat. ami szintén megteszi ezt, csak állandóan), a Flame sword a legerőssebb, ehhez fire scroll kell ( a vándor adja, a Buy a scroll gombbal, véletlenszerűen), illetve a Summon sword a leütött szörny után megigéz egy szörnyet, aki veled meg, és küzd a pályán, amíg bírja (nem sokáig), ehhez imp invocation scroll kell (szintén a vándortól, a Buy a scroll résznél). Sokan a Flame-t választottuk.
[ Szerkesztve ]
-
Mindenképp kell a csoki, amit a béka összes (asszem öt) kérdése után kapsz meg. Ha gondolod, írd meg a kérdéseket, lefordítom neked, onnan már kitalálod, vagy segítek egy kicsit
Optimális HP érték nincs. Én 2429HP-vel fejeztem be, ehhez 41 001 055 candy-t ettem meg. Kíváncsiságképp a végén, miután megvolt a győzelem, nyakamba szakadt 500 millió candy, ezt befaltam, így kb. 6600 HP-m lett. Olyan 600 felett már sokkal lassabban kapod, 1000 felett pedig jó sokat kell már enni. Alap 100 HP-val is teljesíthető a játék (hard mode-ban ennél nem is lehet több). De minél több, annál jobb
[ Szerkesztve ]
-
Most jön a béka, és az érdekes része. Az invertoryban megvan a SWAMP (mocsár) térképe? Ha nincs, akkor irány a következő küldetés, és meglesz, után irány a mocsás (Invertory -> Swampy Swamp) a béka öt kérdése után kapsz csokit, ezzel tudod tuningolni a kardot tovább, majd jön az üllő (Forge térkép az ezt követő küldetésnél), ahol pedig választhatsz, hogy a három lehetőség közül (Life-Flame-Summon) milyen karddal kívánsz küzdeni a későbbiekben. Mindenképp legyen health poti, fire scroll és imp invocation scroll, csak ekkor választhatsz a három lehetőség közül. Ha választottál kardot, akkor lesz aktív a better sword opció a varázslónál (aki nem boszorkány, hanem varázsló, de részletkérdés).
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest