- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen működik a "levágás nélkül" opció openelec-nél is.
Ez egy WebOS-es tv más rendszerű LG-n lehet máshogy hívják az opciót. -
Közben megtaláltam, ha HDMI bemeneten vagyok akkor van a képaránynál egy "levágás nélkül" opció, az asus média lejátszó moservices menü képernyője túllógott, a "levágás nélkül" opcióval megjavult.
Na majd ha átcipelem a gépet a tvhez megint akkor referálok működik e openelecnél is. -
Kipróbáltam az openelec x86-64 es kiadását a gépemen. A monitoron még semmi gond nem volt, de amikor rákötöttem a tévére akkor a kép szélei lelógtak, a beépített opcióval képtelen voltam korrigálni. Windows alatt ez simán ment van erre egy opció az ati driverben egy csúszka elhúzásával gyönyörűen be tudom állítani hogy ne lógjon túl a kép. Az openelec ezirányú beállítási lehetősége katasztrófális, egy négyzetet kell húzgálni az egérrel de közben nem mutatja mennyire lóg túl a kép így találomra kell állítani. Ez elég nagy csalódás
Többet vártam az openelectől. A vga egy radeon 6670, a tv egy lg 32lf632v. Aki tudja hogyan lehet normálisan beállítani openelecen a képtúllógást, másnéven "overscan" azthiszem, az ne tartsa magában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 12/512GB Szép állapot! Jótállás: 2027.08.12.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest