- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nekem az xmbc az, amit az xbmc.org-ról live/telepíthető cd formában letöltök. számomra ez egy komplett alkalmazás, amihez úgy állok hozzá (minden mással ellentétben), hogy nem érdekel, mi van benne. gombnyomásra akarok filmet nézni, hogy hogy oldja meg, mvp. mint egy átlag egységsugarú user.
"Mondjuk mert az új XBMC verziók tartalmaznak újdonságokat is?": frissíti magát. nem foglalkozom vele.
"Mit mondtam eddig?": azt, hogy ez se megy terminál nélkül meg az se. néha terminállal se. ezt mondtad eddig. meg hogy ne processzor lóerőből nyomja az 1080p-t. ez mind azt jelenti, hogy az xbmc szerinted rossz.
"Azt, hogy egyszerűbb az OpenELEC, igaz?": valóban ezt is mondtad, csak bizonyítani még nem sikerült. mert az nem bizonyítás, hogy azt állítod, x dolgot az openelec rögtön menüből tud, az xbmc meg csak terminálból, miközben tudom, hogy az xbmc is tudja terminál nélkül, a gyári kiszerelésben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest