Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- GoodSpeed: Tesla Smart Plug Dual SD300 -as okoskonnektorok avagy fogyasztásmérés evolúció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
seven7
aktív tag
Igen, hivatalos oldalról.
SoT kérdésre most pontos adatokat nem tudok adni, de konfigoltam be a telefont és pakoltam rá az alkalmazásokat amiket használok.
Azóta már kiderült, hogy bír 2 napot, ha lightosabban használom, 2 SIM-mel, folyamatos GPS/NFC/WiFi-vel. Az 5G-t tiltottam le, mert értelmét nem látom, engem a WiFi6 érdekelt inkább. A töltési idő miatt viszont semmi értelme azon agyalni, hogy mennyit bír, mert pillanatok alatt feltölt, 15p alatt tényleg megvan 1 napi használatra elegendő. -
seven7
aktív tag
Kijelző idő első töltés után kb 6 óra. Erős használattal 1 nap, amúgy 2-t simán bír, de tök mindegy mert a gyorstöltése valami eszméletlen, 15-20p alatt felment 30%-ról 100-ra. Gyors, szép, minőségi telefon. Priority shippinggel 2 nap alatt megjött (Poland->Germany->Milan>HU 1 nap
). Ha van kérdés írjatok nyugodtan (Gcam portokat nem rakok most fel).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Méltó folytatást kapott az utóbbi idők legjobb ár/érték arányú Never Settle mobilja.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hosszabb ideig maradna a TSMC-nél az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Renault, Dacia topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hálózati / IP kamera
- Tippmix
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest