Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Üdv!
2 kérdésem lenne:
1. Serial szám alapján lehet csekkolni a garanciát? Kínai globál verzió elvileg 2 évvel, de jó lenne ezt látni.
2.Illetve tud annyi új dolgot a 10 pro, hogy érdemes leváltani?
-
Nálam valami gebasz lett... Hotspottól felmelegszik a telefon.. ránézek a kijelzőre és kiírja túlmelegedés miatt kifogja kapcsolni a hotspotot. Újra indítottak a telefont.. úgyan úgy felforrósodott..
Dr.NX: javítottam.. csak vezetés közben írtam és nem néztem át..:D csak olyan idegesítő most ez a hiba hogy reméltem itt valaki ír rá megoldást.. mert a hotspot elég fontos a napi használat során.
-
válasz
unicumnext #2160 üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
unicumnext #2158 üzenetére
Bocsi rosszul írtam az megvan. Amivel fel is tudom rá rakni az kellene:) Mert most olvasva hogy érdemes felrakni a kinaira az EU S tömör meglepném csak nem tudom felrakni hiába letöltöttem onnan
-
Megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Snapdragon 888-as csúcssebesség, 120 Hz-es képfrissítés és félórás töltés dobozolt adapterrel: az új OnePlus drága, de úgy is viselkedik.
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen routert?
- One UI zápor szórta meg Európát
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I K2100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest