Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6248) milkabrams válasza Illye (#6246) üzenetére


milkabrams
őstag

Nagyrészt érzelmek és unalom miatt váltottam s24u-ra. Amúgy nem ér annyival többet. Kijelző nem/nem sokkal szebb, kamera rossz fényviszonyok közt sokkal jobb, szeleslátó ill. 3x és 5x kamera nem nagy szám de mindenképp fejlődés, makro képekben jobb de nem sokkal, videóban sokkal jobb a stabilizálás a kép itt is rossz fenyviszonyok mellett húz el nem is kicsit, a hangról majd Therion koncert után todok többet mondani.
Egymás mellé téve a kettőt gyorsabb az s24u, de az oneplus is baromi fluid, egyiknél sincs röccenés sem gondolkodás. Átlag ember nem érzi meg a samsung sebességbeli előnyét a mindennapi használat során.
Ha váltani akarsz, a telekom jó áron adja az s23+ és s23 ultrákat, vagy s24 ultra erre február végéig van egy olyan akció, hogy a 256gb-s árában kapod meg a 512-est. Exynosokat továbbra sem vennék. Oké, hogy a mostani nem rossz, de optimalizálni erre sem fognak.
Most nincs nálam az oneplus, de vasárnap vagy hétfőn csinálhatok egy full amatőr összehasonlító videót. Egymás mellé teszem a két telefont és megnyitogatok appokat stb.
Pár hónap és frissítés után tudnék többet mondani, mert még csiszolnak rajta.

Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.