Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5851) mukkele válasza z0d1@Ku$ (#5850) üzenetére


mukkele
kezdő

Adatok megmaradnak? Igen sajnos hulladékkupac a 12. Jó fejbe kéne rugni náluk valakit. Ez is most itt nálam: Oneplus shelf nem frissíthető. Komolyan mondom. De azért állandóan próbálgatja.

[ Szerkesztve ]

(#5852) z0d1@Ku$ válasza mukkele (#5851) üzenetére


z0d1@Ku$
senior tag

Rollback-nél semmiképpen sem maradnak meg az adatok, szóval gondoskodni kell az adatok mentéséről.

(#5853) balazs1022 válasza z0d1@Ku$ (#5852) üzenetére


balazs1022
őstag

Nekem továbbra sem jó a kamera. Már korabbi verziókra is rollback-eltem. Tobb foverziot is kiprobaltam. Csak a 12.1-el megy a kamera.. Majd megszokom. :)

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#5854) z0d1@Ku$ válasza balazs1022 (#5853) üzenetére


z0d1@Ku$
senior tag

Volt itt szó 1-2 hónapja kamera appokról meg xml-ekről, esetleg pörgess vissza, nézd meg azokkal működik-e.

(#5855) balazs1022 válasza z0d1@Ku$ (#5854) üzenetére


balazs1022
őstag

Itt teljesen más a gond. Alapból nem fér hozzá egy alkalmazás sem a kamerákhoz (a fő kamerához sem). Reddit-en láttam néhány panaszt, ami a 6T-t és a 7 Pro érintette. Ők egészen OOS 9-ig visszamentek, amire megint működött kamera, ja és MSM Tool-al csinálták (EDL módból). Aztán ha megint visszatértek OOS 11-re akkor megint nem volt jó.
7T-nél nem olvastam ilyet. Nekem is tökéletes volt minden előtte, aztán kipróbáltam a OOS 12.1-et, de mivel nem tetszett ezért Rollback-eltem a 11-re. Azóta sz@pok vele. (Nagyon megbántam, hogy rákattintottam)

A 12-őn persze működik a kamera, csak sok minden más béta benne (pl az AOD, vagy a teljesképernyős mód, vagy automata fényerőállítás).

Szóval úgy tűnik muszáj maradnom ezen és reménykedem, hogy lesz még rá frissítés, amivel lesz olyan jó mint a korábbi 11.

Volt egy kérdésem a kamerák RAW mentésével kapcsolatban is: Mindegyik kamerával lehet RAW-ban fotózni. A Moment alkalmazással, akár kézi mód mellett is. ISO szabadon variálható, ahogy a záridő is. Utóbbi esetében 1/4s, a leghosszabb expo (mindegyik lencse esetében).
Illetve a Gcam-mal is lehet. Igaz itt minden automata, de a több elemes RAW feldolgozásnak köszönhetően szebbek a nyersképek.

(HD1903)

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#5856) qltsar válasza balazs1022 (#5855) üzenetére


qltsar
addikt

Mi a baj az "AOD"-vel, es a teljes kepernyos moddal?

(#5857) balazs1022 válasza qltsar (#5856) üzenetére


balazs1022
őstag

AOD: Csak 1x értesít.
Teljes képernyő: A notch elrejtése nem működik. Igy az sem működik, hogy egyes alkalmazásoknál, hogy rejtodjon vagy latszodjon a kamera lyuk.
+1: Most így 400 óra elteltével volt egy hálózat eldobás is.
+2: Ha a gesztusvezerles be van kapcsolva és megjelenik a qwerty billentyűzet akkor allul marad egy atlatszo resz, ahol latszik a hatterkep. Navigációs gombnál okés.

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#5858) qltsar válasza balazs1022 (#5857) üzenetére


qltsar
addikt

AOD: Csak 1x értesít. -> Ezt hogy érted pontosan? A kis ideig amíg használtam ugyanúgy ment, mint OP 9 Pro-n, illetve, mint OOS 11 alatt. Üzenet megjön, felvillan a képernyő, majd elalszik.

Teljes képernyő: A notch elrejtése nem működik. Igy az sem működik, hogy egyes alkalmazásoknál, hogy rejtodjon vagy latszodjon a kamera lyuk. - Ez OOS funkció volt. Color OS-nél nem lesz ilyen, nem bug, funkcióvesztés.

+2: Ha a gesztusvezerles be van kapcsolva és megjelenik a qwerty billentyűzet akkor allul marad egy atlatszo resz, ahol latszik a hatterkep. Navigációs gombnál okés. - Próbáld meg ezt: - Options -> Keyboard & Input Method -> Keyboard Location -> Hide

(#5859) balazs1022 válasza qltsar (#5858) üzenetére


balazs1022
őstag

AOD: A feleségem Xiaomi-án többször pulzál a telefon széle. Ennél csak egy 1x mikor megjön az értesítés.

T.Képernyő: Akkor nem lehet úgy beallitani alkalmazásként, a képet h csak a Notch-ig nagyitson?

Bill. Igazabol jo nekem a navigációs gomb. Mar megszoktam. Csak ebbol meg az hiányzik, h nem lehet szemelyra szabni a gombokat. Pl nekem a képernyőzár a home gomb hosszú lenyomasara volt allitva. Most Állandóan a Google segéd jön elő. Ez nekem vagy 9-10 éves beidegzodes. Szoval eleg nehéz megvalni tőle.

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#5860) qltsar válasza balazs1022 (#5859) üzenetére


qltsar
addikt

Ezek amiket felsoroltál egyik sem bug, ahogy említettem váltás volt Oxygen OS-ről Color OS-re.

AOD: sosem működött úgy, hogy többször "pulzált", se régen sem most.

Teljes képernyőt nem lehet úgy beállítani 12 alatt, ez az opció elveszett.

Nem tudok róla, hogy eddig személyre lehetett volna szabni ezt. Vagy rootolsz, vagy Nova launcher, ahol beállíthatod, hogy a kezdőképernyőn a Home gomb zárja le a képernyőt.

Még véletlenül sem akarom védeni a Color OS-t, de ezek nem bugok amiket felsorolsz.

(#5861) balazs1022 válasza qltsar (#5860) üzenetére


balazs1022
őstag

Én Oxygen OS 12.1-ről írtam. Ezen vagyok. Mondjuk akkor jó tudni, hogy ezek nem bugok. Csak nekem egyértelműnek tűnt, hogy ezeket tudja.
Pl az értesítés is. Oppo find7-en is pulzalt, meg mint irtam Xiaomi-n is. Azt hittem ennél is így kell.

A képernyő furcsa számomra.m Mert ott van a képernyő beállításai között. Csak bármit allitok nem allitodik semmi. :D

A home gombos parancs az tuti működött 11 alatt.

A leírásod alapján akkor Te Color OS-t használsz, ha jól értem. Tudnál valami véleményt írni róla. Biztos mas is szivesen olvasná. :R En nagyon kíváncsi vagyok. :))

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#5862) qltsar válasza balazs1022 (#5861) üzenetére


qltsar
addikt

" leírásod alapján akkor Te Color OS-t használsz, ha jól értem. Tudnál valami véleményt írni róla. Biztos mas is szivesen olvasná. :R En nagyon kíváncsi vagyok. :))"

Nem, félreérted.

Oxygen OS Android 11-ig volt OnePlus telefonokon [Kivéve Kína, ahol már előtte is Color OS volt]. 12-től felfelé már Color OS, néhány átkukázott Oxygen OS elemmel, természetesen nekem is Oxygen OS felirat van az About Phone-ban, de ettől még Color OS.

[ Szerkesztve ]

(#5863) rankesz


rankesz
veterán

Nem tudom miért szenvedtek egy magára hagyott rendszerrel, annyi jó alternatíva létezik. Lineage Os vagy crdroid és nyugodtság van, szerintem már másfél éve is mikor még megvolt a 7T-m cR-t használtam

(#5864) ghiottone


ghiottone
nagyúr

Kapunk még frissítést, vagy így engedték el a 7T-t?

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#5865) z0d1@Ku$ válasza rankesz (#5863) üzenetére


z0d1@Ku$
senior tag

Utoljára a Xiaomi Note 4-en romolgattam, nagyon nem mai telefon. Nem mondom, hogy nem volt hatása, de ráun egy idő után az ember, pedig még 30 sem vagyok és szeretem a szokásostól való eltérést. :U

(#5866) Ronam válasza rankesz (#5863) üzenetére


Ronam
addikt

Sajnos ezek a ROM-ok már Android 12 alapúak, nálam a színek fakók voltak mindkettőn. Derpfestet használtam nagyon sokáig, mert az maradt 11 alapú, de a tegnapi frissítéssel valami nem stimmel az ujjlenyomatolvasóval, az appoknál kicsit lejjebb kell nyomni az ikonhoz képest.

(#5867) rankesz válasza z0d1@Ku$ (#5865) üzenetére


rankesz
veterán

Magamból kiindulva szerintem ez nem kor függő.
Én már a htc touch hd-men is romoltam, androidon galaxy s1-től ment a romolás, akkor még hobbi volt, és viszketett hogy mindig a legújabb romot ki akartam próbálni.
Most már csak a hardverből a lehető legjobbat kihozni és a saját szám ízére alakítani a cél.

(#5868) szabi__memo válasza rankesz (#5863) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Mert már be van lakva a teló

(#5869) qltsar


qltsar
addikt

Amugy tenyleg ekkora katasztrofa a 12 altalanossagban 7T-n? Szerencsere 9 Pro-n csak keveset hasznaltam, de miutan elengedtem, hogy nem lesz tobbet Oxygen OS, elheto volt.

7T csaladban maradt, de nem hallottam meg panaszt.

Ami nagyon hianyzott, az az 1 koppintasos ebresztes, napfelkelte - naplementehez idozitett eye comfort, 3rd Party Launcher gesture navigationnel.

Sajnos utobbi 12 felett egyre rosszabb, es nem OOS, vagy Color OS a hibas.

12 alatt mar van egy 1 masodperces fagyas, ami azt jelenti, hogy Home gesture utan nem tudsz csinalni semmit, mert lefagy a kijelzo erzekelese.

13 alatt ez meg annyival bovul, hogy a lefagyashoz hozzatarsul egy 2 masodperces alkalmazas valto animacio, amikor a launchert kilovi a hatterbe, es csak a hatterkep latszik.

Gyari OP launcher nevetseges, Samsunge legalabb szemelyre szabhato picit.

Annyira rosszul lett osszekutyulva, hogy amig nem szedsz le kulso siterol hozza egy apk-t (Oppo shelf), addig nem tudod kikapcsolni a Google Feed-et, mivel a launcher is Color OS-rol van, csak ugye OP telefonokon OP shelf van, igy teljes a katyvasz.

A launcher konfiguralhatosaga nevetseges, de, hogy egyet emlitsek, nem lehet megvaltoztatni, hogy melyik legyen az alapertelmezett Home Screen?!?!?

Nalam valoszinuleg Samsungra valtas lesz, foleg, ha S23 Snapdragonnal jon, bar a TMX-es garanciaztatas miatt nagyon szurkolok, hogy OP osszeszedi magat.

[ Szerkesztve ]

(#5870) szabi__memo válasza qltsar (#5869) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

nagyon szurkolok, hogy OP osszeszedi magat
Nem sok esélyt látok erre :(

(#5871) z0d1@Ku$ válasza szabi__memo (#5868) üzenetére


z0d1@Ku$
senior tag

Ez meg a másik. Semmi kedvem nincs 1-1 főverziónál mindent lementeni, majd visszarakni, oké hogy nagyjából fél óra, de akkor is időpocsékolásnak érzem. De ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy a custom romokkal sokkal jobban kihasználhatóbb egy telefon. :K

(#5872) Integrale válasza qltsar (#5869) üzenetére


Integrale
veterán

Nem csak a 7T-n, a 8-on is kacat. 8Pro-n 13 van már, de az sem a szívem csücske, sokkal jobb, mint a 12, de vannak bugok.
Edge light nem kikapcsolható, van rá opció, de visszakapcsol.
Százalékjelzés az akksinál nincs, pontosabban van, de az helyet foglal, 11-en lehúztad a rolót és ott volt, rákattintva bevitt az akkumulátor beállításaiba.
Alkalmazások elrejtése hiányzik (utálom, ha egy oldalra nem fér ki az összes app, amit használok).
Színek testreszabhatósága nulla.
Ikonok cserélhetősége megszűnt.

Stb.

"Bad reklám is reklám too"

(#5873) qltsar válasza Integrale (#5872) üzenetére


qltsar
addikt

"Edge light nem kikapcsolható, van rá opció, de visszakapcsol." - Ez szerintem nálam nem is működik. Valószínűleg azért, mert LTPO van 9 Pro-ban, és 1Hz-es képfrissítéssel elég rondán nézne ki.

"Százalékjelzés az akksinál nincs, pontosabban van, de az helyet foglal, 11-en lehúztad a rolót és ott volt, rákattintva bevitt az akkumulátor beállításaiba." - Nekem szerencsére elég, hogyha csak a status bar-on ott a kijelzés, de ez a változtatás szerintem általános Android, nem Color OS "feature".

"Alkalmazások elrejtése hiányzik (utálom, ha egy oldalra nem fér ki az összes app, amit használok).
Ikonok cserélhetősége megszűnt." - Üdv az Oppo launcherben... :(

"Színek testreszabhatósága nulla." - Itt a kijelzőt érted? Vivid / Dynamic stb?

(#5874) ghiottone válasza qltsar (#5873) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Nekem 9 Pro-n nagyon nem tetszett, amikor az aod-ot megjelenítette 1hz-es képfrissítéssel, bántotta a szemem.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#5875) Integrale válasza qltsar (#5873) üzenetére


Integrale
veterán

"Százalékjelzés az akksinál nincs, pontosabban van, de az helyet foglal, 11-en lehúztad a rolót és ott volt, rákattintva bevitt az akkumulátor beállításaiba." - Nekem szerencsére elég, hogyha csak a status bar-on ott a kijelzés, de ez a változtatás szerintem általános Android, nem Color OS "feature".

Nem Android sajátosság, mivel volt mellette más gyártótól telefonom, tiszta droiddal, azon működik. Ez COS sajátosság.

"Színek testreszabhatósága nulla." - Itt a kijelzőt érted? Vivid / Dynamic stb?
Nem, a rendszer színeinek testreszabása. Van egy gyűrű amin előre beállítottszínekből választhatsz, de sajátot nem keverhetsz, mint az OOS alatt. Így pl nem keerhető ki sem a fekete, sem a fehér. :(

"Bad reklám is reklám too"

(#5876) qltsar válasza Integrale (#5875) üzenetére


qltsar
addikt

"Nem Android sajátosság, mivel volt mellette más gyártótól telefonom, tiszta droiddal, azon működik. Ez COS sajátosság."

Lehet, hogy csak én nem látom, bal oldalt Samsung jobb oldalt Pixel 7 Pro. Mindkettőn Android 13, sehol sem látom, hogy lenne ez az akksikijelzés / beállítás: [link]

"Nem, a rendszer színeinek testreszabása. Van egy gyűrű amin előre beállítottszínekből választhatsz, de sajátot nem keverhetsz, mint az OOS alatt. Így pl nem keerhető ki sem a fekete, sem a fehér. :(" - Értelek, de ez sajnos nem bug, hanem feature(less), Color OS hozadék.

(#5877) Integrale válasza qltsar (#5876) üzenetére


Integrale
veterán

Tehát. Ezeknél úgy mûködik, ha nincs bekapcsolva az, hogy az akksi töltöttséget százalékosan fixen mutassa a jobb felül, tehát csak a piktogram van, akkor ha lehúzod a redônyt, mutatja a százalékot, arra ha ráböksz, bevisz a beállítások/akkumulátorba.
Na ez nincs már, ha százalékot akarok tudni, akkor vagy fixen kirakatom a piktogram mellé, de redundens, nem szeretem, vagy lehúzom, beállítások, görget, akkumulátor és látom a százalékot.

"Bad reklám is reklám too"

(#5878) csako válasza Integrale (#5877) üzenetére


csako
veterán

A piktogramot elvileg ki lehet kapcsolni és akkor csak a százalék van kint.
Legalábbis 7 Pro-n így használom.

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#5879) zoleeno1


zoleeno1
addikt

Én még nem raktam fel a 12-t (ugyan 7t pro, de tökmindegy), de amiket olvasok nem is nagyon akarom :DDD viszont amit nem látok (vagy csak elkerülte a figyelmemet), hogy a kamera milyen lett? Nem cseszték el?

Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu

(#5880) qltsar válasza Integrale (#5877) üzenetére


qltsar
addikt

Ertelek. Hat azt tudom javasolni, hogy rakd ki a Power Saving tile-t. Igy ket lehuzasbol 14 tile latszik maximum, ha hosszan ranyomsz belep a battery settingsbe, a statusbarra meg rakd ki csak a szazalekot.

Szerencsere nekem nem hianyzik, de 3rd party app tuti van ami kirakja a toltottseg kijelzest is a tile-ba.

Nekem is ugy van kint, ahogy csako irja. Nincs ikon, csak szazalek kijelzes.

[ Szerkesztve ]

(#5881) Integrale válasza csako (#5878) üzenetére


Integrale
veterán

qltsar
Na ennyi eszem van. :D
Köszönöm! :R

"Bad reklám is reklám too"

(#5882) thompherkins


thompherkins
tag

sziasztok,

valakinek van egy linkje downgradhez, a nehezítés hogy kínai verziós HD1900 a teló (256GB-s) HD1900_11_F.17 a build number
Töltéskor felébreszti 10 másodpercenként a kijelzőt, lassú stb.
Sajnos hosszas keresés után sem leltem a HD1900 való file-t vagy leírást, valaki tudja, melyik jó hozzá és nem teszi téglává?
előre is jöszi

(#5883) Timer válasza szabi__memo (#5870) üzenetére


Timer
veterán

Pedig épp a 11 az, ami az eddigi infók szerint az utóbbi évek egyik legjobb ár/érték arányú OnePlus telefonja lesz, a szerintem bestbuy 8T mellett. Én is várom a global launch-ot és az első teszteket, aztán ha nem derül ki valami komoly turpisság, akkor beruházok a 12 GB-os verzióra, 300 ezer alatt... Két évre azzal letudom a dolgot megint, a 7 Pro meg már elég koros, ideje váltani.

(#5884) szabi__memo válasza Timer (#5883) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Hardveresen nincs is gond ezekkel. De a szoftver support nagyon nem tetszik

(#5885) Timer válasza szabi__memo (#5884) üzenetére


Timer
veterán

Hát, ez persze lutri. Mindenesetre, nekem 7 Prón olyan nagyon nagy gondjaim nincsenek a 12-vel, a 13 pedig elvileg jóval jobb lett már. Ki tudja, ki kell próbálni, 14 nap elállás ott van mindig. Nem tudom, más gyártóknál mi van, de az OOS / ColorOS legalább nem lassul be. A lassan négyéves telefonomon az eredeti szoftver fut abban az értelemben, hogy nem volt FR egyik főverzió váltás után sem, csak inplace upgrade, aztán gyí tovább. Ennek ellenére nincsenek anomáliák, és a sebesség is rendben van. Sajnos security update ritka, ezért is akarom újabbra cserélni.

(#5886) szabi__memo válasza Timer (#5885) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Azért az hogy 7T-re még hivatalosan az ota fel sem kínálja a 12-t... Persze ahogy olvasom biztos nem véletlenül...
Miközben már más telókon már stabil 13 van. Pixelekre lassan jön a 14 béta.
Úgy, hogy alig van pár készülékük így ilyen a frissítési tempó

[ Szerkesztve ]

(#5887) csako válasza Timer (#5883) üzenetére


csako
veterán

Én is lehet OP 11-re váltanék, csak elment a pénz PC-re, talán majd a 11T :DDD
Meg igazság szerint nekem még nem sürgős, minden szépen működik, gyors, pedig nekem sem volt még FR mióta megvan (2019 május), az aksi sem gyenge még, a kamera gcames fotói pedig tetszenek.

#5886 szabi__memo: lassan 3 éves modell, frissítéseknél szerintem már nem lehet elvárni sokkal jobbat... egyébként is csak mostanában javultak az újabb modellekre a frissítési vállalások.

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#5888) szabi__memo válasza csako (#5887) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Nem az a baj hogy most ilyen,hanem hogy eddig se volt jobb
Amúgy meg egy ilyen szűk termékpalettás cégtől szerintem igenis elvárható lenne

[ Szerkesztve ]

(#5889) Timer válasza szabi__memo (#5888) üzenetére


Timer
veterán

Elvárható lenne, ahogy a Sony-tól az, hogy ne throttlingoló cuccot dobjon piacra, az Apple-től az, hogy legyen töltő félmilláért a dobozban, a Samsungtól az, hogy félmilláért ne EXYNOS-szal sz_passa Európát, stb-stb... Nem támadásképp említettem a konkurenseket, de ezek is jelentős hiányosságok. Valóban van gond a frissítési tempóval, de nem volt ez mindig így, az OP3 elsők között frissült hetesre anno, és rendszeresek voltak a secupdate-ek is. Valahol a nyolcas körül kezdtek elromlani a dolgok, bízom benne, hogy visszatalálnak a jó irányra, a vállalások mindenesetre ezek. Ha meg nem, akkor a piac majd beárazza őket (is).

[ Szerkesztve ]

(#5890) ghiottone válasza Timer (#5889) üzenetére


ghiottone
nagyúr

A 9-es szériát tekintve szerintem rendbekapták magukat. Novemberben már kint volt a 13-as és most már a 3. 13-as buildet is kiadták, kvázi átállva a havi frissítésekre. Apró hibák vannak, de nem rossz.

7T-re olvastam, hogy jön decemberi biztonsági frissítés kb. 1gb lesz.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

(#5891) szabi__memo válasza Timer (#5889) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Teljesen jogos amit írsz. Másik topikban írtam is talán tegnap, hogy egyik gyártó terméke sem tetszik. Növekvő Android paletta mellett mintha csak romlana a kínálat. Pixel tűnik számomra a legjobbnak szoftver szempontból, de ott meg más érthetetlen hiányosságok és hardveres gyengeségek vannak. Gyakorlatilag nincs jó választási lehetőség, csak valamilyen kompromisszumos.

(#5892) rankesz válasza szabi__memo (#5891) üzenetére


rankesz
veterán

Milyen hardveres gyengeségre gondolsz a Pixel-nél?

(#5893) szabi__memo válasza rankesz (#5892) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

Mindegyiknél van/volt valami. Kijelző zöldülés, villogó kijelző bekapcsoló gomb nyomásnál, gyenge képernyő frissítési frekvenciák, nagy kávák, gyenge modem/antenna, ujjlenyomatolvasó, gyenge gyorstöltés.
És ezek csak az utolsó 2 évből. De minden sorozatban voltak gyengeségek a versenytársakhoz képest

(#5894) rankesz válasza szabi__memo (#5893) üzenetére


rankesz
veterán

Több mint egy éve 6 pro-t használok, abból amit felsoroltál nálam csak a lassú töltés az ami tényleg jelen van, meg ezen kívül ugye az itthon nem támogatott 5g lenne, de én azt is megoldottam root-al.
Teljesítménye bőven elég még a tensor 1-nek is, kamerában meg egy külön világ , főleg a 7 pro

(#5895) balazs1022 válasza rankesz (#5894) üzenetére


balazs1022
őstag

Az 5g-t azt hogy csináltad? :)

https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

(#5896) rankesz válasza balazs1022 (#5895) üzenetére


rankesz
veterán

Telegram-on volt rá egy bounty, ott okoskodták ki, egy magisk zip, meg egy progi play áruházból

(#5898) Timer válasza szabi__memo (#5897) üzenetére


Timer
veterán

Épp most olvastam, gondoltam linkelem, de megelőztél. 7 Pro tulajként azt hiszem, nem lehet panaszom, de a 7T userek azért a 13-as főverziót talán megérdemelték volna. Ami viszont pozitív, hogy az idén megjelenő készülékekre már 4+1 év supportot vállal a cég.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#5899) szabi__memo válasza Timer (#5898) üzenetére


szabi__memo
nagyúr

At új vállalások jók. De nagyon nem tetszik amit a 7T-vel műveltek eddig. Nem tudom miért lett ilyen szinten hanyagolva, úgy tudom 8-a szériára azért figyeltek. Közben kb semmi különbség nincs ami indokolná

(#5900) ghiottone válasza szabi__memo (#5897) üzenetére


ghiottone
nagyúr

Remélem azért a bugokat kijavították és úgy engedik el. Az automata fényerő idegesítő és az értékeket is elcseszerintették.

Eladó OnePlus 12 Nillkin fólia & tok: https://shorturl.at/qvFIU

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.