Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vamzi: Vodafone te csodálatos... (Volt UPC)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stevee251
tag
Ne haragudj, de a megjelenés pillanatában rendeltem, 2perccel azután, hogy bekerült a kosárba kifizettem. Hogy osszak meg szakmai részleteket, ha nincs nálam a telefon. A UPS trackingje szerint a csomag nem mozdult egy csomó ideig, nekem baromi hasznos volt pl. a Oneplus 6T topicban, ahol volt belinkelve útvonal, hogy tudjam nagyjából mire számíthatok. Továbbá kitértünk a standard és priority csomag sajátosságaira is. Értem én hogy te bemész az iStyleba és megveszed, de nekünk némi izgalommal és várakozással telt el ez a néhány nap. Bocs ha téged ez zavart. Ami már nagyon off volt, igyekeztünk off-ba rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Messziről roppant megkapó a matt kék 7T, amely tripla hátlapi kamerát, Snapdragon 855+-t és 90 Hz-es képfrissítést kínál, ám közelről már előbújnak a problémák.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bluetooth hangszórók
- #Drive Rally teszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/256 Gb, gyártói garancia 2026.10.01-ig, hibátlan újszerű állapot
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 90% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1év garanciával!
- IPHONE 16 PRO MAX 1TB WHITE TITANIUM
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független ajándék
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Grafit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest