Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

válasz ollie #86 üzenetére

Nem bántam meg. :)

Mivel a páromnak tegnap jött meg a Huawei P9, jó volt vele összenézni, az is befutós volt (persze a Mate 8 és a P9 Plus is... a Huawei nagyon eltalált most valamit...). A doboz / csomagolás minősége és a belakás terén a Huawei egyértelműen jobb és igényesebb, meg felhasználóbarátabb volt, de a Oneplus 3T nem sokkal maradt el. Érezni rajta, hogy a Oneplus 3T inkább a geekeknek való, míg a P9 a hétköznapi embereknek. Ami így utólag mondjuk brutális szinten piszkálja a csőröm, az a Huawei 3+3+3 garija. Azért nem picit mutat túl az Apple, Samsung, LG, HTC, vagy akár a Oneplus garancia szintjén.

A Oneplus 3T alaphangon szörnyű fapadosnak hat a P9 mellett, kezdve ott, hogy a P9-esen van egy marék tényleg szép háttérkép, míg a Oneplus 3T fél marékkal ad csak, és azok is vállalhatlattlanok (komolyan nem értem, hogy egy normális grafikus és kreatív stábot miért nem eresztettek rá a témára - ez a "festett" háttér se nem szép, se nem modern, se nem illik a ráütött "never settle" mögé). Oké, ez nem vészes dolog, úgy is lecseréli az ember másra, ami számára tényleg tetszik. De az, hogy egy telefonon van alapból egy szép és korrekt háttérkép csomag, az azért sugall egy igényességet (pl. amikor kijöttek a Sony telefonok azokkal a színes absztrakt háterekkel...) . Na ezt még tanulniuk kell Onepluséknak...

De kb. ennyibe tudtam belekötni. Bekapcsoláskor 57%-on volt, a fiókom szinkronizálása és az alap alkalmazások letöltése / telepítése, valamint egy frissítés és némi nyomogatás után 49%-on volt, felraktam a gyári töltőre, lezuhanyoztam (max. 7-8 perc), és 67%-on volt. :F

A kamera első blikkre teljesen jó (apropó, hogy lehet belőle kilépni? :F Eltűnnek a szoftveres Android gombok, ha belépek), a tetemes háttértár üdvös dolog, a sebessége szélvész, a kijelző első osztályú.

Zseniális telefon...

@geccoblaze: Nincs tax említve az innvoice-on.

Új hozzászólás Aktív témák