Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyéb trükkök.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Nem bántam meg.

Mivel a páromnak tegnap jött meg a Huawei P9, jó volt vele összenézni, az is befutós volt (persze a Mate 8 és a P9 Plus is... a Huawei nagyon eltalált most valamit...). A doboz / csomagolás minősége és a belakás terén a Huawei egyértelműen jobb és igényesebb, meg felhasználóbarátabb volt, de a Oneplus 3T nem sokkal maradt el. Érezni rajta, hogy a Oneplus 3T inkább a geekeknek való, míg a P9 a hétköznapi embereknek. Ami így utólag mondjuk brutális szinten piszkálja a csőröm, az a Huawei 3+3+3 garija. Azért nem picit mutat túl az Apple, Samsung, LG, HTC, vagy akár a Oneplus garancia szintjén.
A Oneplus 3T alaphangon szörnyű fapadosnak hat a P9 mellett, kezdve ott, hogy a P9-esen van egy marék tényleg szép háttérkép, míg a Oneplus 3T fél marékkal ad csak, és azok is vállalhatlattlanok (komolyan nem értem, hogy egy normális grafikus és kreatív stábot miért nem eresztettek rá a témára - ez a "festett" háttér se nem szép, se nem modern, se nem illik a ráütött "never settle" mögé). Oké, ez nem vészes dolog, úgy is lecseréli az ember másra, ami számára tényleg tetszik. De az, hogy egy telefonon van alapból egy szép és korrekt háttérkép csomag, az azért sugall egy igényességet (pl. amikor kijöttek a Sony telefonok azokkal a színes absztrakt háterekkel...) . Na ezt még tanulniuk kell Onepluséknak...
De kb. ennyibe tudtam belekötni. Bekapcsoláskor 57%-on volt, a fiókom szinkronizálása és az alap alkalmazások letöltése / telepítése, valamint egy frissítés és némi nyomogatás után 49%-on volt, felraktam a gyári töltőre, lezuhanyoztam (max. 7-8 perc), és 67%-on volt.

A kamera első blikkre teljesen jó (apropó, hogy lehet belőle kilépni?
Eltűnnek a szoftveres Android gombok, ha belépek), a tetemes háttértár üdvös dolog, a sebessége szélvész, a kijelző első osztályú.Zseniális telefon...
@geccoblaze: Nincs tax említve az innvoice-on.
Új hozzászólás Aktív témák
A fenti linken elérhető az Oneplus 3 és OnePlus 3T tulajok OFF topikja. Mindennek, ami nem a 3T-vel kapcsolatos, ott a helye csak úgy, mint a szállítással kapcsolatos hozzászólásoknak is.
Ide csak a kimondottan az OnePlus 3T-vel kapcsolatos információk kerüljenek. Értem ez alatt a tokok, töltők, kiegészítők, szoftverek és egyébb trükkök.
Köszönjük!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 10
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő