- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem sem teljesen egzakt 24p esetében... mert semmi köze a mozgókép felbontáshoz. Teljesen irreleváns elnevezés. Nem a mozgókép valós felbontására, vagy a mozgások felbontására való, hanem hogy a kijelző mennyire képes becsapni az agyat vibrálással, pillével, BFI-vel stb...
Azt sem értem, az OLED esetében miből jött ki ez az érték? A pixelek váltási ideje pont olyan gyors mint a plazmánál, csak ugye sample and hold van. Ilyen esetben tudományosan elfogadható, hogy ugyan azt a mérési eljárást használják mint plazma és LCD esetén? Teljesen összevethetetlenek az eredmények...
Ráadásul az egész szintetikus teszteken alapul szerintem (és minden tesztmagazin más eljárást használ kb)
A valós mozgásfelbontás egyébként véleményem szerint ezért is egy egzakt, dinamikusan nyersanyagtól függő fogalom:Itt most milyen értéket adnál meg egy plazmánál (persze gondolom 1080p-t,) egy szellemképes LCD-nél, és egy tökéletes, utánhúzás nélküli sample&hold-os OLED TV-nél? Persze a plazma szépen kivibráltatja, és ebből mit sem veszel észre.
(#111) morgyi: +1 valami ilyen aggályaim vannak nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Tőzsde és gazdaság
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB / 512 SSD / FHD IPS 185.000 Ft!
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Asus TUF F17 FX707ZV4 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Asus TUF F17 FX707ZV4 17.3" FHD IPS i7-12700H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/ i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest