Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
üzenetére
Argentínát meg mondjuk Olaszországot ne említsük egy lapon azért, vagy itt van példának Magyarország is. Európában azért elég sok országban jól áll a WP részesedése és nem Dél-Amerikai életszínvonal uralkodik. De egyébként értem én mire gondolsz. Világ szinten valóban pici a részesedés. De az a 3% körüli szint sem rossz ha azt nézzük mennyi okostelefon talált gazdára az utóbbi évben. Ahhoz mértem meg, hogy a WP egy mondhatni telített piacra lépett 2010-ben egy annyira buta rendszerrel mint a 7-es verzió kész csoda, hogy idáig jutott és tartja ezt a szintet, sőt kis mértékben felfelé halad. Mutass egy másik rendszert ami erre képes volt az elmúlt években.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Óra topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest