- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Természetesen.
Természetesen a szuflával kapcsolatosan pontatlanul fogalmaztam így félre is értettél
A szufla alatt a teljesítményt értettem, nem az akkut mert bizony rendesen lecsippent a CPU teljesítményéből.
Note3-nál teljesen észrevehető a jelenség, és ahogy utánajártam G2-nél is tapasztaltak hasonlót, és mivel ebbe is azonos SoC kerül, itt sem lesz másként.
Tehát hiába a nagyobb teljesítmény a szintetikus tesztekben, ha valós terhelésre(pl játék közben) ugyanúgy leveszi a teljesítményt.
Pontosan nem értem, a mikéntjét,mert nem ástam bele annyira bele magam a SoC-ok lelkivilágába, mint Ti, de létező dologról van szó és én erre alapoztam a véleményem.
Ezt nem szeretem ebben a felállásban, mert gyakorlatilag az egyik legerősebb telót vettem meg, de mégsem.
Igaz, így még mindig jobb, mint mondjuk egy Tegra3-mas Hox, ami egy Subway Surferstől sütővé avanzsál.AS:
-Nem rossz, viszont működési sebességben tényleg nem látni különbséget.
Ezért mondtam, hogy nem igazán értem a feljebb felhozott "gyorsabb felület" dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- Airsoft
- Milyen alaplapot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest