Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR #59 üzenetére
Igy van, mar akkor is lebutitva jatszottam a kis varosunkban rendezett Quake tournamenteken az ellen jobb eszrevetele es a jobb FPS erdekeben, a grafika mar akkor is a hatterbe szorult, ezert ezt hiba volt belesorolnom a fenti hsz-be. Ma is szivesen jatszanek vele, de nincs hozza vasam, amin fut. /Eleg ironikus.../.
Meg most is emlekszem, az en '96-os PC GURU egyik CD-ROM mellekleten megjeleno .cfg /talan nem ez volt a kiterjesztese, de a lenyege, hogy a gyors iranyitast es a minel konnyebben/gyorsabban elohazhato kombokat (raketa/granatveto/puska valtasok/ file-om megjeleneseben es az ugynevezet rocket-jump feltalasaban is az elsok kozott voltam. /A kulonbozo eger sensitivity-krol mar nem is beszelve.../.
Regi szep idok. 14 evesen meg erdekeltek ezek a dolgok, ejszakakon at irtam ezeket a beallitasokat. Ma mar gamepad-en nyomom az RPG-ket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest