Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vfo7
senior tag
BTX ready, de most inverted ATX-ként van összerakva, mert ATX-es alkatrészeket használok. De van olyan nem inverted ATX ház is, ami normál elrendezésű, csak a táp az aljában van, nem felül. Az ilyenek a táp hőháztartása szempontjából jobbak, mert kívülről kapják a levegőt, ezért mindig hidegebbek, mint a felülre beépített táp.
Nekem alul egy FSP Bluestorm van, amiben lecseréltem egy Arctic Cooling 12-esre az eredeti ventit, és lényegében hangtalan, még játék közben is, ugyanis alulról mindig kap annyi hideg levegőt, hogy ne kelljen felpörögni a propellernek.
Amúgy az én házamnál eredetileg a videokártya szellőzése nem volt jó, mert fordított lévén, felülre kerültek a kártyaslotok, és ott nem volt, ami kihúzza a levegőt. Ezért oldalra, a videokártya magasságába beépítettem egy 8 cm-es ventit, 7 voltról járatva, és a videokártya fölötti slotlemezt kicseréltem lyuggatottra. Az oldalról befújó venti huzata ezen keresztül távozik, úgyhogy kiválóan lehűti a 3850-est. Annyira, hogy 50-55 fok fölé soha nem megy, pedig a Zalman minimumon jár. A teljes rendszeremben amúgy elöl-hátul van 1-1 12-es, 6 voltról járatva, és oldalt 1db. 8 cm-es, 7 voltról. Emellett a videokártyának és a procinak is vannak ventijei, utóbbi PWM-es. Ez összesen 5 darab propeller, de az egész rendszer annyira zajtalan, hogy éjszaka, amikor csönd van, éppenhogy hallani egy kis surrogást, de ha bekapcsol a hűtőszekrény (amerikai konyha, tehát halk gép kellett), szó szerint túlharsogja

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi