- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jhonny06 #105 üzenetére
Van néhány ezer színárnyalat ami jól néz ki. Tudod mi a legfőbb "baj" veled? Az, hogy te másoknak, az íratlan társadalmi normáknak igyekszel görcsösen megfelelni. És ez gáz. Hol nem szarom én le, hogy ki mit gondol az öltözködésemről? Nem győzöm ismételni: nem a ruha teszi az embert. Nálam az az igénytelenség ha egy embernek koszos a körme, zsíros a haja vagy éppen mosdatlan. Ha koszos, szakadt, kinyúlt ruhában vagy lukas cipőben jár az szintén igénytelenség. Aki egyszínű mindenféle reklámfeliratoktól mentes pólót visel az nálad már igénytelen? Meg kell hagyni elég érdekesen látod a dolgokat.
-
Eastman
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
Jhonny06 #105 üzenetére
Oke , alap, hogy az ember nem hord szakadt ruhat, de egyebkent mi mas gond lehet? Mondjuk otthon meg a piercinget se nezik jo szemmel, itt meg munkahelyen egyik csaj feje felig borotvalt, legalabb 5-8 nak van piercingje, egyik srac "tarajos" frizuras, szoval hala egnek nem ez alapjan "itelnek".
Jahm es a polgarmesterunk sem piskota: [link]Siman bemegy egy megbeszelesre totalisan kocosan
-
Na most jól megaszontad' a frankót leülhetsz...
mod: "Nem a márka a lényeg, hanem a változatosság."
Mert ugye pólóból csak egy félét kapni ugye? Természetesen azt is csak egy színben. Nem lehetsz ennyire "egyszerű".
"Legyünk már legalább egy kicsit igényesek (ha meg nem, akkor legalább ne kérkedjünk vele)"
Te miről beszélsz? Hogy jön ide az igénytelenség?
-
Te képzeld. Vannak ingeim, zakóból is kettő lóg a szekrényben. Sőt még néhány nyakkendő is akad. Kérlek nézd el nekem, hogy a munkámból kifolyólag heti 5-6x kényelmes ruhába ugrok bele ami nem akadályoz a szabad mozgásban. A kimaradt egy-két napban pedig nincs kedvem itthon pingvinnek öltözni. Szóval szerinted lúzer az aki egy ezresért jobb minőségű pólót vesz mint te 5-6ezerért? Ja el is felejtettem. Hát azt ilyesmit csak a lúzer prolik hordják meg azzal amúgy sem lehet feszíteni a plázában mert nincs rajta 30cm-s betűkkel, hogy nike... Jót mosolygok a hozzád hasonlóan gondolkodó rongyrázó látszat embereken.
-
GabN73
addikt
Hát nem tudom, hogy hány Bugatti volt eddig a lábadon, de nekem télen nagyon is jó volt. Bélelt belső, magas szárral, elegáns kinézet, kényelem. Bír(ja)ta a havat is, és nem törik vagy csónakosodik. Ellentétben a Levisel, ő most kezdett egy kicsit felfelé hajolgatni, de ő többet kapott.
Volt Panamám is - több mint 3 évet kibírt - csak én hülye, egyszer abba mentem el télen a haverokkal "szánkózni". Na, az aztán kapott rendesen, el kellett vinnem cipészhez is, az rendbe rakta.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Biztos vannak itt márkafanok(pl.ruhára gondolok). A mai nap beszélgettem haverral, és boldogan ecsetelte, hogy mennyire...
- Robogó, kismotor
- ZIDOO médialejátszók
- Cyberpunk 2077
- Kerékpársportok
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tippmix
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest