- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drcyberg
friss újonc
Köszönöm az összefoglalót, kiváló iromány.
Bele tudunk még kukkantani, lehet SD kártya az alap.
-
salaud
aktív tag
Nem drága és márkás tápot kell venni a gépbe, hanem normális minőségűt. Egy Delta, FSP, LiteOn táp kis utánjárással semmivel nem drágább mint egy gagyi az első boltból, ellenben minőségi. Régi szép időkben többszáz fagyogató, alkatrészenként tönkremenő P4/celeronos gépcsodát mentettem meg a gazdájának egy sima tápcserével, ami után még évekig megbízhatóan üzemeltek ezek a gépek.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Azért az SSD-k és általában a háttértárolók esetében a noname == fake. A legjobb esetben is csak a selejtből mentett meghajtókat árulhatják noname "márkajelzés" alatt.
De noname Intel vagy AMD processzorra sem izgulnék be.
A VGA kártyák világában sem váltak be az olcsó változatok. -
válasz
Armagedown
üzenetére
Megtanulta, bementem az első számtech boltba és felhívtam hogy 13eft egy SP A55 512GB-os és már itt is van az asztalon klónozásra vár, tudom ez low end de legalább azt tudja ami rá van írva. A fake szemétnél meg nem aktív az emagon a visszaküldés azt mondta, hát boxolja le valahogy.
-
Armagedown
őstag
Kíváncsi vagyok, hogy a vevő megtanulta-e, hogy nem veszünk olyan noname ssdt, aminek a cimkéje egy másikéhoz hasonlít.
Mondjuk elvileg még az is lehetséges, hogy egy apróhírdetési oldal moderátora nem találná gyanúsnak. 😂 -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Noname-nek indult mivel tényleg nem volt rajta márka és kiderült hogy fake a kapacitása de meg is döglött.
-
A cím eléggé félrevezető, ez nem egy noname SSD teszt, hanem egy fake SSD teszt.
Fake SSD-hez az aliról sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni, kár volt ezért az SSD-ért ennyi pénzt kiadni
-
pengwin
addikt
válasz
Valamivagyok
üzenetére
A vicc az, hogy ha belebotlasz egy ilyenbe AliExpress-en, akkor 99%, hogy vissza fogod kapni a pénzedet.
Emagon nem vagyok ebben ennyire biztos...
-
Valamivagyok
tag
Amikor megláttam a WD koppintás matricát, már éreztem, hogy ebből nem lett klónozás.
Mióta piactér lett az eMag tele van ilyen Aliexpresszes szeméttel.
Valami hatóság k@rogathatná őket a vásárlók megtévesztéséért. Tudom nem ők sz eladók, de az eMag név mögé bújt bűnözők sok tudatlan embert károsíthatnak meg. -
pengwin
addikt
Mert ha értesz hozzá akkor simán lehet szivatni az ilyen mocsok eladókat meg az emagot.
Ennyivel is tisztul a hazai felhozatal, és elég pluszköltség után talán még emagék is rájönnek, hogy jobb lenne valamilyen szűrés a piactér szereplői között.
#9 Pferi
Még az Emag által eladott termékeknél is gagyi, hibás, vagy egyenesen hazudik a leírás, meg az egész oldal egy kalap fos ami pl. nem hagy békén a nyomorult genius előfizetés reklámmal és nem képes megjegyezni a süti beállításokat.Szerintem szigorúan tilos emagéknak pénzt adni, ahogy más olyan webshopoknak is, amik feltűnően sumákolnak vagy direkt használhatatlanok... pl. PCLand, ami csődbe ment, új kézbe került, és az új weboldalon SEMMILYEN garancia információt nem találsz a jogszabályilag kötelező maszlagon kívül.
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Ha ezt problémának tartod, akkor helyzetfeltáró levél a fogyasztóvédelemnek, panaszként. Egy másolat a vám és pénzügyőrségnek termékhamisítás okán.
Gyorsan kiderül az Emag valóban nem felelős vagy mégis csak van felelőssége a piacterén forgalmazott termékek törvényességéért.
Az Amazon ennél keményebben védi a vásárlók érdekét.
-
Pferi
senior tag
Emagról már csak Emag által forgalmazott cuccot veszek, ha fontos a garancia, rengeteg hamis szart árulnak már, egér, pendrive, ssd, fejhallgató stb...
-
ncc1701
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Lehet, h igazad van.
Én még sosem voltam olyan gazdag, h valamiből megvegyem a legolcsóbb xart. -
User rámegy az Emagra, örül hogy megbízható helyről vásárol...(ha ha ha) Emag az atyaúristen mert onnan csak jót lehet venni...ja Emag piactér.....
rákeres hogy 1TB-os SSD, majd sorbarendezi hogy hol a legolcsóbb és már rendeli is meg. Blue háát az olyan ismerős mintha boltba is látta volna valahol. (WD bluera hasonlít) Akkor csak nem lehet rossz.
Jaaa és articsókás hologram sincs rajta meg szerintem törlőkód sincs, bár lehet ez csak a magyar boltokra vonatkozik. -
ncc1701
veterán
Nem értem, minek megvenni az ilyesmit. Ránézésre is ehulladék.
-
Zolás
addikt
Garancia nincs! Kenyérpirítóval jártam így az emagnál, vegyem fel a kapcsolatot az eladóval, ők csak a weboldalt üzemeltetik, le vagy sz@rva széles ívben. Az eladó meg nem reagál semmire, a pénzed jó ha náluk költöd, de ha baj van...
-
Én sem gondoltam, hogy végigmegy. Ráadásul lassabb (volt) mint a HDD.
Ami nagyobb gond, hogy a hasonló termékek (a vásárló megtévesztésére alkalmas), forgalmazása törvénytelen. A garanciáztatás után még fel is jelenteném a forgalmazót.
-
Ahogy írtátok nem ment végig a teszt. Én amúgy 256-ra tippeltem mert a dobozon szerepel 256-os szám a vonalkódon.
Az SSD meg is halt a teszt végén. Gép nem ismeri fel, sem a rack... -
SutPet
aktív tag
szerintem se fog végigmenni. Nem is értem miért vesz valaki noname f*st mikor 20-25 között kapni normális belépő szintűt az legalább tényleg 1TB és nem gyök2-vel megy rá az írás.Persze értem százalékosan jóval olcsóbb ez de ne azon a 5-7e Ft-on muljon az adataim biztonsága. Tippre azt mondom max 256gb-ig fog elmenni ott fog nyekkenni
-
salaud
aktív tag
Szerintem nem fog végigmenni az a teszt. Pláne hogy pont itt volt erről már bejegyzés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Mafia The old Country Ps5 dobozos, hibátlan!
- SZINTE ÚJ , 2ÉV GARANCIA - PS5 SLIM DIGIT 825GB + PS PORTAL BLACK (Keveset használt eszközök)
- Macbook Pro 14" M1 MAX, 64GB RAM, 500GB SSD, 10 hónap garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mióta piactér lett az eMag tele van ilyen Aliexpresszes szeméttel.
Valami hatóság k@rogathatná őket a vásárlók megtévesztéséért. Tudom nem ők sz eladók, de az eMag név mögé bújt bűnözők sok tudatlan embert károsíthatnak meg.