Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Armagedown
üzenetére
Megtanulta, bementem az első számtech boltba és felhívtam hogy 13eft egy SP A55 512GB-os és már itt is van az asztalon klónozásra vár, tudom ez low end de legalább azt tudja ami rá van írva. A fake szemétnél meg nem aktív az emagon a visszaküldés azt mondta, hát boxolja le valahogy.
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Noname-nek indult mivel tényleg nem volt rajta márka és kiderült hogy fake a kapacitása de meg is döglött.
-
User rámegy az Emagra, örül hogy megbízható helyről vásárol...(ha ha ha) Emag az atyaúristen mert onnan csak jót lehet venni...ja Emag piactér.....
rákeres hogy 1TB-os SSD, majd sorbarendezi hogy hol a legolcsóbb és már rendeli is meg. Blue háát az olyan ismerős mintha boltba is látta volna valahol. (WD bluera hasonlít) Akkor csak nem lehet rossz.
Jaaa és articsókás hologram sincs rajta meg szerintem törlőkód sincs, bár lehet ez csak a magyar boltokra vonatkozik. -
Ahogy írtátok nem ment végig a teszt. Én amúgy 256-ra tippeltem mert a dobozon szerepel 256-os szám a vonalkódon.
Az SSD meg is halt a teszt végén. Gép nem ismeri fel, sem a rack...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Xiaomi Redmi Note 13 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest