- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
2ofthem
aktív tag
Nekem is volt ilyen gondom. A következő oldotta meg:
Összes facebook app törlése, facebook fiók törlése, restart, újra feltenni a facebook fiókot és összekapcsolni ms fiókkal, és facebook appot nem szabad használni. Ez zavar be a gyárinak. Nekem azóta tökéletesen működik, a kapcsolatok között látok minden újdonságot, képeket, mindent, az üzenetek között pedig jönnek a facebookos üzenetek is. -
2ofthem
aktív tag
erre a kérdésre nagyon keresem a választ, anyum telefonjáról van szó, és a munkájában akadályozza.
-
2ofthem
aktív tag
Az mitől lehet hogy hívásnál lezár a kijelző és nem is jön vissza, se eltávolításra, se gombnyomásra?
Más is tapasztalt ilyet? Lehet hogy a fólia kitakarja a szenzort? -
2ofthem
aktív tag
-
2ofthem
aktív tag
Amcsiból érkezett nekem 'mirror' tipusú képernyővédő fólia.
Idáig messze a legjobb, nem tükröződik, nem marad ujjlenyomat, nem karcolódik, és teljesen átenged minden színt, teljesen ugyan olyan mint ha nem is lenne rajta, kikapcsolt állapotban pedig mintha tükör lenne. Iszonyat jó, ha valaki most akar fóliát venni, ezt javaslom -
2ofthem
aktív tag
válasz
old rocker #8344 üzenetére
Szerintem kártyafüggetlen árakról van szó, az 520 jelenleg 36 ezer forint, a 620 pedig 45 ezer.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
old rocker #8292 üzenetére
Ez + ez a hír, és a MS sakk mattot ad
-
2ofthem
aktív tag
Erre valaki? Nézzétek meg kérlek akinek van Facebook fiók csatolva a Microsofthoz hogy rendesen szinkronizál-e. Ha nem megpróbálok egy resetet hátha megoldja, mert jelenleg hibaüzenettel elutasít folyton.
-
2ofthem
aktív tag
Másnak is akad szinkronizációs problémája? Ráadásul töröltem a facebook fiókom, gondoltam újra hozzácsatolom hátha, de hibát ír ki, és nem is csatlakozik egyáltalán.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
JackFeryll #8105 üzenetére
Vagy:
-
2ofthem
aktív tag
válasz
westcoastog #8081 üzenetére
Ne dobd ki amelyik poros lett, erős vízsugár alatt lemosod és újra használható
-
2ofthem
aktív tag
válasz
nokia5201978 #8075 üzenetére
Nekem is melegszik így ahogy Te mondod, szerintem ez normális
Csökkenteni nem hiszem hogy lehet. -
2ofthem
aktív tag
válasz
westcoastog #7791 üzenetére
Fólia ügyben őt ajánlom, én már vettem tőle matt valamint ultra clear fóliát is, mindkettő tökéletes, és másnapra megjött. A mattot én annyira nem ajánlom, olyan lesz tőle a kijelző mintha homályos / fakó / foltos lenne. Kénytelen voltam lecserélni mert sokszor alig lehetett látni a kijelzőt, valamint nagyon bosszantott az eredeti minőség romlása.
Viszont a mattnak sokkal jobb a tapintása, valamint semmi kosz / ujjlenyomat stb nem marad meg rajta.
Kinek mi a fontosabb.Valamint az ultra clear micro karcos lesz, ez csak kikapcsolt kijelzőnél látszik, bekapcsolt esetén semmi nem látható belőle, a matt nem sérül amennyire én tapasztaltam.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Fryskitt #7775 üzenetére
Nekem fehér a hátlap, semmilyen tokot nem használok, zsebben hordom, és gyakorlatilag új, se karc, se elszíneződés, se semmi nem látható rajta. Ha valamitől maszatos lesz, letörlöd, nyoma nem marad.
Szép a fehér szerintem, bár most én is szeretnék kék vagy sárga hátlapot is hozzá
-
2ofthem
aktív tag
Nem biztos hogy értelek, gyárilag Nokia Smart Cam van a telón, és persze a gyári kamera alkalmazás, ami nincs az appok között, csak kamera gombra indul. Gyárival ha fotózol, utánna elhúzod balról jobbra az ujjad akkor előhozza azt a képet amit csináltál, megoszthatod, szerkesztheted, stb
Ez megy a ProShottal is, és gondolom a ProCammel is (ezt nem tudom megnézni mert már letöröltem). -
2ofthem
aktív tag
válasz
old rocker #7530 üzenetére
A ProCam nem igazán szuperál jól 520-on (többen panaszkodtak rá itt is, nekem például laggolt), nem erre lett kitalálva, a ProShot viszont lényegesen jobb képeket tud mint a gyári.
A kettő szerintem ugyanazt tudná, ha nem lenne problémás az előbbi működése.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
bolykii #7518 üzenetére
Szia!
Beállítások / wifi -> csatlakozva kell hogy legyél valamilyen wifi hálózathoz, majd nyomva tartod a nevén a kezed, és ott lesz a proxy, elhúzod jobbra, utánna alatta tudod megadni a címet és a portot.
Ezután pipa lent, és jöhet a dátum/idő beállítás, amerikai idő kell, utánna pedig a nyelv+terület, egyesült államok-ra, alatta felajánlja telefon újraindítását, arra rányomsz, és készen vagy. -
2ofthem
aktív tag
válasz
old rocker #7474 üzenetére
Jó ötlet de ha a 625-ből indulunk ki akkor kb 50 körül fog indulni, és karácsonykor lesz mindenhol valami nagy akcióban olcsón, amikor megduplázzák az eladásokat. Ez az én tippem
Várós nagyon a karácsony a beharangozott W8 tabletek miatt is szerintem
-
2ofthem
aktív tag
Mennyire várós az utód!
Ha lesz rajta hátsó led én szinte biztos hogy cserélem, feltéve hogy nem úgy startol mint a 625.. ( jelenleg drágább a 820-nál, ami szerintem vicc) -
2ofthem
aktív tag
válasz
timekeeper #7432 üzenetére
Így van, ezzel lejön mindkét alkalmazás.
ProCam nálam elindul gond nélkül, viszont néha belaggol, és szerintem a ProShot jobb képeket készít.
Lehet nem véletlenül nem hozták ki erre a készülékre -
2ofthem
aktív tag
válasz
timekeeper #7418 üzenetére
Tényleg működik, csak ezzel a proxyval: 103.13.29.118
Minden mást teljesen ugyan úgy kell csinálni mint ahogy leírták. -
2ofthem
aktív tag
Erre valaki megoldást? Nagyon zavaró.
KösziBuster17: én tettem rá, szerintem minden telefonra megéri tenni, eladásnál sokat számít, és sokat javít a felhasználói élményen ha hónapok múlva is karcmentes hibátlan képernyőt nézel szerintem.
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje Belépek az üzenetekhez és mindig azt Írja ki hogy nem indítható csevegés.
Erre tud valaki megoldást? -
2ofthem
aktív tag
válasz
blackmoto #6782 üzenetére
Üdv!
Nekem matt fóliám van, ezen egyáltalán nem marad meg az ujjlenyomat, és mindig nagyon tiszta így a képernyő. Ha valami maszat megy rá törlőkendővel letörlöm és mint az új. Viszont a matt fóliák nem adják vissza teljesen a képernyő eredeti színeit, némelyik olyan mintha homályos lenne vagy nem is tudom. Hozzá lehet szokni cserébe az ujjlenyomat mentességért.
-
2ofthem
aktív tag
Nekem is jön
Nagyon hálás leszek az üzemidő javulásért. -
2ofthem
aktív tag
Pénteken érkezett a családba egy 820-as.
Fantasztikus telefon, a kijelző eszméletlen szép, a kamera nagyon jó, és folyamatosan esik a független ára.
Szerintem így most abban az árkategóriában is a Lumia a legjobb vétel -
2ofthem
aktív tag
-
2ofthem
aktív tag
Solar Power Bankot látott / használt már valaki?
Arra lennék kíváncsi mennyi idő alatt töltenek fel ezek az akksik. -
2ofthem
aktív tag
válasz
CyberPunk666 #6072 üzenetére
Nem tudom, lehet frissítés javít rajta, nekem még nincs amber, és jelenleg is tapasztalom.
/bár nincs jelentős különbség általában/
-
2ofthem
aktív tag
Droidra kb az nem ír appot aki nem akar, természetes hogy 10x annyi alkalmazás van, aminek a nagy része használhatatlan szemét.
Bár a fizetős hasznos alkalmazások elérhetőek torrenten pl. ingyen, ez pozitívum.Pár példa amit én használok és mindkét platformon ingyenes: Evernote, Facebook, Shazam, Dropbox/Skydrive, Weather, Youtube, fordító, Whatsapp, Viber.
A legnagyobb különbség nyilván a folyamatos akadásmentes működés, természetesen WP-nél
Minden attól függ mire szeretnéd a telefont használni, szerintem átlagos használathoz nem kell fizetős program.
Játékokból nincs olyan bőséges kínálat szerintem, a legjobbak fizetősek, viszont azok gond nélkül futnak, szépen és tökéletesen.
Én megvettem az Asphalt 7-et mindkét platformon, és 520-on jobban fut mint Note-on.Kamera beállításnál én nem találtam olyan opciót ahol a mpx állítható.
u.i.: WP-re az értesítések nem jönnek meg azonnal, droidra igen.(pl: Whatsapp, Facebook, Viber) Legalábbis én így vettem észre. Az emailek viszont igen.
-
2ofthem
aktív tag
Üdv!
Nekem van egy Samsung Galaxy Note, és volt egy darabig nálam egy Lumia 920-as is.
A Note az 520-hoz képest nevetséges, ingerlő, sok bosszúságot okoz a rengeteg akadás, egyszerűen öröm volt droid után egy ilyen készülék, pedig a Note bőven nem alsó kategóriás droid még mindig.
A 920-hoz képest két lényeges eltérést tapasztaltam, a képernyő és a kamera. A 920 ezen a téren sokkal jobb, viszont minden másban kb ugyanazt hozza.A két fent említett telefon pedig sokszor annyiba kerül mint az 520.
Szerintem nincs min gondolkodni. -
2ofthem
aktív tag
A Lumia 625 fóruma remek lehangoltság ellen
Trémobilnál még semmi Amber
Kitartást a független tulajoknak!
-
2ofthem
aktív tag
válasz
Tucoramirez #5695 üzenetére
Üdv!
Csak Hard Resettel tűnik el, ha ezt szeretnéd elkerülni kevesebb alkalmazást kell letölteni.
Azt hiszem 45 után vált át ilyenre. -
2ofthem
aktív tag
Off, de nekem nagyon tetszik az ötlet
-
2ofthem
aktív tag
Üdv!
1030.6409.1314.1001 - ez a verziószám már az Amber?
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan képernyővédő fóliát rá amelyik taszítja az ujjlenyomatot, viszont a képernyő nem veszít az eredeti színeiből? Tettem rá egy mattot, amin nem látszik ujjlenyomat, viszont a színek mind homályossá váltak.
-
2ofthem
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne, az egyik hogy valaki tudja-e hogy kell T-online-os levelezést beállítani? Nekem sehogy sem sikerül.
A másik hogy látok a képernyőn egy pixel hibát, a készüléket tegnap vettük, ha visszaviszem kicserélik, vagy javításra küldik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+