Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras
veterán
Vett már valaki a Telenornál Lumia 520-at? Nem független véletlenül?
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat, jó kis közösség gyűlt itt össze, öröm lesz ide tartozni pár hét múlva (nektek kevésbé ).
Elég sok cucc független a Telenornál, ha valaki megtud konkrétat, várom.
-
randras
veterán
válasz gabikiraly2 #3496 üzenetére
Húha, vajon ez függő?
-
randras
veterán
Budafoki útról Kőbányáig BKV-val hazafelé utamon 10 Lumia 520-ast számoltam össze emberek kezében. Elkezdődött az ébredés, vagy mi van?
-
randras
veterán
Azon gondolkodom talán nem feketét kellene vennem. Szerintetek melyiket a legkönnyebb eladni később?
-
randras
veterán
válasz old rocker #3678 üzenetére
Más: Megjöttek a fóliák a telefonra. Lehet, hogy holnap megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Magyar Microsot azonosítót (vagy mit?) csináljak majd, és a telefonról, vagy előtte gépről?
-
randras
veterán
Extreme Digital-ben vett valaki telefont? PDAStore-ban kedden tudnám átvenni, az késő. Hazafelé be tudok ugrani az Extreme-be, ott olcsóbb is. Mi a vélemény/tapasztalat az üzletről?
murkika:
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Megvan a telefon. Valaki tudna mondani szoftververziót, aminek lennie kéne, meg hogy kellene-e frissítést találnia?
-
randras
veterán
Nem az Ambert várom, hanem bontottan kaptam a telefont, és ez kicsit aggaszt. :/
-
randras
veterán
Na, javában ismerkedek a telefonnal. Gépre is rádugtam már hogy telepítse amit kell, a tárhelyeket látom is. Szoftvert valamit kell telepíteni? Az asztali Windows Phone alkalmazást már felraktam.
-
randras
veterán
A headset jack csatlakozójának normális, hogy van 1-2 mm mozgása fel le?
-
randras
veterán
Köszönöm a válaszokat.
Így az első nap végére meg kell mondjam ámulok a rendszer pozitív összhatásán, nem kiabálom el, de tetszik. Néhány apróság zavar csak, ami nem a telefon low-end létéből fakad, pl.:
Elég gyakran kérdezgeti le az aktuális helyemet valami, látom felvillanni az indikátort. Külső app lehet, vagy ez normális?
Illetve ha tudnátok segíten, hogy a rengeteg Dropbox app közül melyiket is kellene leszedni... mert egyre több és több a kipróbálásra letöltött app, és nem akarok feleslegesen szemetelni a rendszerben.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Ahogy használom a telefont, és egyre jobban belakom, egyre jobban tetszik. A facebook értesítések nálam hála a jó égnek tökéletesek, mindent azonnal megkapok.
DE.
Ma egyszer csak nem tudtam feloldani a kijelzőt, soft resettel kellett újraindítani a telefont. Gondoltam magamban, basszus, itt vége is a siker storynak, meg kell szokni, ez is crashelni fog, ez ilyen.
Aztán megtaláltam a battery logban ezt. A fehér vonal amikor -24-re ért, fagyott meg a telefon.
Kérdés: mit jelent a fehér vonal?
-
randras
veterán
Gmail-nél van push is...
Előző kérdésemre valaki?
-
randras
veterán
Kicsit csalódott vagyok hogy 2 oldalon keresztül vitatkoztatok, hogy nem tölt-e a telefon bekapcsolva, vagy nem, erre pedig még mindig nem válaszolt senki, pedig ma megismétlődött.
-
randras
veterán
válasz role_of_72 #4218 üzenetére
Ordenáré hangos mind a beszédhangszóró, mint a jack-en keresztüli kimenet maxon. A kihangosító hangszóró szintén hangos, de rossz minőségű is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest