Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
válasz nbukta77 #3839 üzenetére
Letöltöd és megnézed
A vélemények megoszlanak. De 4 csillagot azért kapott.[ Szerkesztve ]
A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Outlander
addikt
válasz nbukta77 #3905 üzenetére
Nekem 3 napja nem jelez, elötte meg 1 hónapig, azonnal....
Azzal van valahogy összefüggésben, h kiraktam csempének... töröltem, de azóta nem változott semmi... ellenben újratelepítés óta újra van...
Szaal, valami berögződés miatt van a bibi.... gondolom úgy veszi h majd a csempe figyelmeztet, és így letiltja a pushup-ot...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
old rocker
veterán
válasz nbukta77 #9262 üzenetére
Más utánad már írta, csak megerősíteni tudom: a youtube HD alkalmazást ajánlom. Ha van regisztrált youtube fiókod, akkor a kedvenc videók listáját is látod az alkalmazással, pillanatok alatt meg tudod őket nyitni. (Természetesen wifit érdemes használni az akcióhoz ...) Ha viszont úgy döntesz, a kedvenc filmedet, koncertedet, zenei klipedet offline is szívesen megnéznéd, akkor nagyon gyorsan le is töltheted. Ez esetben viszont - hiába van úgy beállítva a telefon, hogy képeket, videókat az SD kártyára tegye - a telefon belső memóriáját apasztod. Ugyanakkor a letöltött videók természetesen bármikor, sepillanat alatt törölhetők.
Képminőség: Én tegnap néztem végig a Judas Priest egyik teljes koncertjét. (6 MB helyet csípett le.) A koncert odahaza dévédén is megvan nekem, tehát van összehasonlítási alapom. Meglepően jó és élvezhető a kép. A hang.. már inkább szükségmegoldás kategória, ott nagyon előjött, még Sennheiser fülessel is, hogy a telefon zenedéje kicsit vérszegény a mélyhangok vonatkozásában.
Ha pedig keresel valamit a jutyúbon, van egy előválasztási lehetőség, csak a HD minőségűeket jelenítse meg, vagy a trungyákat is.A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
-
muratomi1
senior tag
-
muratomi1
senior tag
válasz nbukta77 #10158 üzenetére
És ez mennyi volt?
Lehet beújítok egy 820-t.
Nekem egy s2-m volt 4.2-es kijelzővel, nekem már kicsi de a telenorban láttam egy 820-t és eléggé jó néz ki.
Viszont a 625 nagyobb és jobban is néz ki. Egyetlen hátránya hogy 512 mb ram van benne viszont nagyon tetszik és olcsóbb is csak a kamera a kérdéses. Kamerában előrébb van amúgy mint az 520/625?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
-
nagyúr
válasz nbukta77 #10184 üzenetére
Szerintem frissítéssel jot rá. Nekem sem volt az elején, de mióta frissült a telefon, abc-ben vannak nekem is.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
StarKiller89
senior tag
válasz nbukta77 #10199 üzenetére
De én csak a klienst akarnám használni, nem ezt az sms alapú csevegést. Ha beállítom online-ra és belépek a kliensbe is akkor egyszerre jönnek az üzenetek, ami nem az igazi.
(Mellesleg, hogy lehet megjegyeztetni az email címet az fb kliensben?)
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
pitius
tag
-
kali8n
aktív tag
válasz nbukta77 #11066 üzenetére
Igen? Én ahol eddig olvastam, ott mindenhol kiemelték hátrányként, hogy nem tudja tördelni a szöveget a böngésző.
Azt mondod, hogy rendesen működik úgy mint ebben a videóban? -
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest