Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spancho
senior tag
Beállításokban van egy olyan menü ,hogy TELEFONFRISSÍTÉS.
Na oda kattintasz ha netközelben vagy és lecsekkolja.
Vagy lesz vagy nem. De szeptember körül nézd majd meg addig tuti nincs.
Elvileg értesítést is kapsz ha van frissítés ,de a pontos menetét nem tudom.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
He-Nike
aktív tag
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
drzsoo1
aktív tag
gmail cimkéket ha jól láttam nem kezeli a gyári email kliens. Van infó róla esetleg hogy valamelyik gmail app kezeli-e?
Csak Motorola, 29 éve: Int. 2000(1995)-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
nicu71
addikt
Ahhoz képest,hogy első okostelód,nagyon frankón feltalálod magad!Már te tanítgatod a kezdőket
komolyan ,csúcs vagy!
Ha a micro simért pénzt akarnak kérni,akkor csapj az asztalra,nálam a Voda 5000 ft-t akart érte,de azt mondtam hogy akkor vagy kivágom olloval én,vagy megyek a telenorvégekhez,ott ingyen cserélik,hümmögtek,aztán fél perc alatt ott volt a MicroSIM
Viszont ki ne dobd azt amiből kitörted a kicsit,mert ha óvatosan visszarakod,akkor jó lesz a régi telódba a kártya/sose lehet tudni...nem-e kell/"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Tim82
félisten
Nem a Gmail beállítása volt a kérdése: az volt, hogy a Gmail fiókján belül korábban beállított címkéi megjelennek-e, ha beállítja a Gmail-fiókot a gyári app-ban, vagy csak külön app tudja-e ezeket kezelni.
drzsoo1: próbáltad a gyári app-on belül ezt: Mappák -> Minden mappa látszik? Elvileg az app ugyanis mappákként kezeli le őket.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
Nyilván minden elmesélt esetben, amikor old rockert felhívták a budin és felvette, úgy nézett ki a történet, hogy kipattogott letolt gatyával a szobába, ahol hagyta a telefont.
Én kérek elnézést.
Ha valamit viszek budira, az tuti, hogy nem a telefon. De végül is én is csak egy "üzletember/ügynök/buta FB-felhasználó" vagyok a fentebb már elhangzott pár sommás () megállapítás szerint, csak épp oda valahogy nem viszem...
*
Más: nekem akkor írt ilyet valamelyik fióknál, amikor megváltoztattam az ahhoz tartozó jelszavamat számítógépen és a telefonon ezt még nem tettem meg.[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
Eddig még mindig felébresztett engem az 520, ahogy elvárható. Viszont a csengést én sem hallom/érzem meg, ha zsebben van a telefon, igaz, nálam van rajta egy TPU tok és ezen felül egy szövettokban is tartom.
Meg lehet, hogy nem a Wire első évadjának főcímzenéjét kellene használnom csengőhangnak, mert hosszú és csak az elején rezeg egyet ugye a telefon.
-
nicu71
addikt
-
old rocker
veterán
Ez élet-halál harc... engem a feleségem felkölt, hogy forduljak át a hátamról mert horkolok. Aztán 10 perc múlva ő indítja be a fűrészüzemet, de én, lovagias barom, nem ébresztem fel.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
DS39
nagyúr
telefonon belül gondoltam a másolást, nem PC-re kötve
az Android egy hugyfos rendszer, optimalizálatlan, tele van kisebb/nagyobb bugokkal, de PC-sebben használható mint az MS mobil rendszere azért az vicces.
mit értek ez alatt?
- net nélküli telepítés, fájlkezelés
- ms standardtől eltérő fájlformátumok kezelése (megnyitás, vagy lejátszás) 3rd party app-pal pl.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
jó, nyilván túloztam, mert mint mobil és mint telefon használható, de azért ezek már mini PC-k és én már hozzászoktam hogy ha nem vagyok gépközelben akkor is mindent meg lehet tenni egy ilyen kütyüvel.
(valószínűleg ezen azért lepődik meg sok ember - fájlkezelés hiánya -, mert ha az SD kártya kezelés WP8-on már megoldott, akkor adná magát a dolog)
de pl. a régi Samu Champ-emen, ami feature phone-nak számít, is simán tudok fájlt másolni SD-ről belső tárhelyre, és fordítva, a gyári fájlkezelőjével. pedig aztán azon elég elavult rendszer fut.
[ Szerkesztve ]
-
guest666
aktív tag
ezt hogy érted hogy pontosabb és részletesebb?
Egyébként itt ahol lakunk (falun) a Nokia térkép kapásból bevisz egy zsákutcába
Google az jó, itt legalábbis (mondjuk én jelentettem be az új utat, és kb. 2 hét múlva bejárták, feltették, még értesítést is küldtek róla).
Még a forgalom megjelenítés (google), amire azt hittem hogy egy orbitális baromság, de egész jól működik, jól jelzi a dugókat. Nokián ilyen nincs (legalábbis itthon), mondjuk offline amúgy sem működne az ilyen... -
old rocker
veterán
Sennheiser kiváló; meg van egy összecsukható AKG-m is, na, az is leveri a maltert. Mindazonáltal, amikor 2 hete volt időm és leültem zenét hallgatni a két Preludium hangfal elé, valahogy az fogalmazódott meg bennem: mennyivel másabb. A gitáros nem a fejemben játszott, hátrébb lépett két lépéssel, volt tere a hangzásképnek.
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
duo
addikt
Most olvasom, hogy az Lumia1020-ban tán 2GB RAM lesz. Nyugtassatok már meg, hogy azért a mi múmiánk is eldöcög a támogatási ciklus végéig és nem jelentkezik a droid effektus, hogy már a tárcsázó is laggol nem hogy a mahjong, vagy a billiárd.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Kócoska
csendes tag
"Kedves
ÉN,Jelenleg a kollégák az esetet kivizsgálják, és azzal az információval tudunk szolgálni, hogy néhány típusú készüléknél előfordulhat, hogy hibák jelennek meg az Amber frissítés közben és emiatt sikertelenné válik a frissítés.
Számos készüléknél a frissítés hibamentes, de ha a hibakód megjelent frissítés közben, kérem, próbálja meg még egyszer néhány nap múlva, amikor a frissítés letöltése mindenvalószínűséggel sikeres lesz.
Kedves megértését előre is köszönjük.
Üdvözlettel:
A Nokia HU csapata"... no comment ...
™
-
schumy1
aktív tag
Bocsi a beszólásért, de ezt sose fogom megérteni, hogy az ember vesz okostelefont de nincs mobilnetje.
Akkuhoz: Én mindennap töltöm, de megy az időjárás, facebook, sokat nyomkodom, mostanában játszok is.
Általában 1 napot kihúzom vele. Viber nincs, meg semmi ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
-
StLui
veterán
Én most kikapcsoltam a mobilnetet, így 2 óra alatt 2%-ot merült csak, pedig nincs rajta net előfizetés, és pénz sincs a domino kártyán, (nem használjuk, csak itthon netezésre, gyerek mesét hallgat ról a lefekvéskor, meg ilynek, tartalék telefon)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest