Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A 3 nap nagyon jó, de az a 30% 15 perc alatt viszont nagyon rossz. Annyit nekem még akkor sem merül, ha mobilnettel megy a GPS (úgy 3 órát bír átlagban). Még mindig azt mondom, hogy valamilyen app meríti, ha más nem, a Messenger (az IE úgy vettem észre, hogy nem annyira, hacsak nem néz videót az ember). Negyed óra netezés (csak IE) nálam alig pár százalék szokott lenni.
-
Joker88
őstag
én akkoriban mikor az 520-at használtam ,vettem hozzá ebay-ről egy 2000mAh körüli "power bankot" ( avagy külső akkut ) . azzal átlag másfélszer fel tudtam tölteni a telefont.. kis helyen elfért és olyan 2.000 ft körül volt mindennel..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
miqlas
őstag
válasz FireKeeper #32799 üzenetére
... úgyis lemerül 1x, aztán meg nem vesz fel töltést, tehát alaplapcsere lesz a vége
42
-
Frozzy
őstag
Adott egy Nokia Lumia 520 okostelefon. alig egy éves a cucc..
bekapcsolás után a nokia logóig eljut de sehova tovább. Van erre valami megoldás ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
Papix
tag
Sziasztok!
Megnéznétek egy páran, hogy a naptár mikorra hozza nektek Pünkösd vasárnapot és Pünkösd hétfőt, mert nekem május 28. és 29.-re írja.
Van egy másik oulook-os fiókom ott is erre a két napra hozza.
-
temagad.aho
tag
Aki a Windows 10-ről való visszaállítás során téglát csinált a telójából az most frissítse a WPRT-t és próbálja meg helyreállítani. Elvileg jött rá ápdét.
Honor 8
-
törölt tag
Mitől van az, hogy az elmúlt 2 napban 3x fogadott a telefon a pin kód beírásával?
Az asztalon volt a telefon, nem is mozoghatott ki az akksi.. -
FireKeeper
nagyúr
válasz cattus #32797 üzenetére
hát bevették szervízbe, szóval első blikkre nem tűnt fel nekik, bár az gyanús lehetett volna hogy bekapcsolásnál nem jött be a vodafone logó aztán meglássuk a szerviz mit mond.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ghost364
senior tag
válasz Apollo17hu #32815 üzenetére
Esetleg az akksi érintkezőit megpiszkálhatod, hogy egyenesek legyenek.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok, aki mostanában ebay-en vett a telefonjához akkut az tudna linket adni, hogy melyiket vette/lenne érdemes megrendelni? Végignéztem én is elég sokat, egész jó árban vannak (~1200 Ft), csak valamin mindegyik elbukott pl.: címben original 1430 mAh, képen meg a leírásban már csak 1320 mAh + volt ami nem is úgy nézett ki, stb... és nem tudom ezek után meg merjem-e rendelni, szóval ha valaki tud biztosat, ami jó, akkor egy linket megköszönnék .
Előre is köszönöm a segítséget!szerk.: A sima BL-5J 1430mAh 3.7V 5.3Wh változat kéne.
[ Szerkesztve ]
-
Over567
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy megéri e még venni mostanában 520-ast? 17 körül tudnék szerezni magamnak használtan jó állapotban. Szerintetek?
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
Namelesske
addikt
-
Over567
aktív tag
válasz Namelesske #32820 üzenetére
Akkor mit ajánlanál helyette ha úgy alakulna. Max 20 körülért mit lehetne szerezni ami elfogadható? 520 főképp azért tetszett mert nem tetszenek a nagyon íves szélű telefonok. Köszi a segítséget.
-
Namelesske
addikt
válasz Over567 #32821 üzenetére
Lumia 525 ha használtan nézed. Abba 1 giga RAM van az simán megéri a 17-et, ha a külsőbe vagy szerelmes. Vagy a 635-öt, sokkal jövő biztosabb mint az 520. Igazából bármit amit megkapsz 20 körül és 1 giga RAM van meg legalább Snapdragon 400.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Over567
aktív tag
válasz Namelesske #32822 üzenetére
Akkor tovább keresgélek köszi még egyszer a segítséget.
-
badrian250
tag
Hali!
Eladás miatt törölni szeretnék minden bejelentkezésem a telefonban. Van erre egyszerű mód ?
-
cattus
addikt
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Nem tudom mennyire off, de el kéne döntenem, hogy egy 520-ast, egy 435-öst, vagy egy 530-ast vegyek-e a nejemnek. Igazából neki telefon kell (de nem nyomógombos), semmi extra, nem netezik, max a frissítéseket töltjük le rá. Telefonál, fotózni csak végső elkeseredésében szokott, ha meglát egy elkóborolt kutyát, az utcán, azaz nincsenek túlzott minőségi igények a képekkel szemben. Minél hosszabb készenléti idő kellene, hogy ritkán kelljen tölteni, és jó lenne, ha ez is kitartana 5-6 évig, mint az a Nokia 5800-as, amit le kell cserélnünk, mert már nem bírja a meleget, nyáron gyakorlatilag használhatatlan...
Szóval, ha ez a három a választék, melyiket javasolnátok inkább? Azért itt kérdem, mert itt talán vannak tapasztalatok. Az 520-asról biztos, de esetleg a másik kettőről is összehasonlításképp.
(mondjuk egy 3,5-es jobb lenne normális felbontásban, de nincs...)
Köszi
SaGa
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Namelesske
addikt
válasz SaGa59 #32828 üzenetére
Ezeknek a kritériumoknak a 435 felel meg a legjobban. Abban egy hangyányival nagyobb az akku mint az 520-és 530-ban és 1GB RAM-mal szerelték, ami időtállóságnak jót tesz.
Egyébként az 520 tudja a legtöbbet a 3 telefon közül, ha csak a funkciókat nézzük és nem a hardvert. Az 530/535 párost erősen kerülném. Elhibázott telefonok.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
SaGa59
őstag
válasz Namelesske #32831 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, a 435-ös kétkártyásat rendeltem meg, 25700-ért házhoz szállítva, háztól-házig garanciával (azaz ha bedöglik, érte jön a futár, elviszi, javítás vagy csere után visszahozza). Elég lesz a két magos CPU és a 2Mpx-s kamera is. A Glance Screen pont mellékes. Ha nekem kellene, érdekes lenne pl a naptár miatt, de a nejemnek semmi ilyen igénye nincs. Megbízható, stabil telefon kell neki...
Fotózásra jó tíz éve egy 3Mpx Canon-t használunk és tökéletesen megfelel... Igaz, bármelyik kamerás mobil lencséjéhez képest minimum 5x akkora a lencsék átmérője, de inkább nagyobb és elsősorban ez számít...
Az 5800-asnak jó volt a kamerája, de azzal is csak végszükség esetén csináltam képeket...[ Szerkesztve ]
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
SaGa59
őstag
válasz Namelesske #32833 üzenetére
Ide, vagy a 435/532 topikba? Pár napig úgyis én idomítom, míg kitanuljuk a WP 8.1 dolgait...
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Van egy gombhibás 520-am. Mit kéne rendelnem hozzá ebayról?
-
MineFox54
őstag
válasz Namelesske #32844 üzenetére
Nem úgy gondoltam. Igazából mobilról írtam, és nem is nagyon gondolkodtam a fogalmazáson.
Tehát:
kapacitív gombok tönkrementek, akkor előlapot, meg digitizert kell vennem?
-
-
Bjørgersson
félisten
[link] - keresd a hibát.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SaGa59
őstag
válasz Bjørgersson #32849 üzenetére
Ez a Microsoft naptárjának a hibája volt az év elején, outlookban is ezt mutatta, míg újra le nem töltöttük az ünnepek naptárát...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest