Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlohu
addikt
Üdv
Bocs, hogy nem pont témába vágó dolgot kérdezek, de a készülék topikja, enyhén szólva kihalt,
adott egy Nokia Asha 210 ( Butatelefon ),
és eddig lehetett ellenőrizni, hogy adtak - e ki új szoftverfrissítést a telefonhoz,
viszont pár hónapja azt írja ki, hogy Nokia, a távoli szerver nem elérhető.Köszönet
-
starr
őstag
Valaki vállalkozó kedvű megpróbálhatná: [link]
Sajnos az enyém már tönkrement. -
Narandil
tag
Üdv!
Pár hete az 520-som olyat művel, hogy időnként magától lép működésbe az érintő képernyője. Gondolok itt olyanra például, hogy csinálnék egy képet, hozzá sem érek a kijelzőhöz, s mégis készít egy képet. S ezt addig csinálja, amíg be nem kapcsolom a billentyűzárat. Feloldás után meg vagy folytatja, vagy nem (általában nem).
De ez bárhol, bármikor előfordul. Mai nap a névjegyzékben keresgéltem, s magától lapozott fel-le, majd hirtelen tárcsázott. Lerakni sem tudtam, amíg a billentyűzárat be majd ki nem kapcsoltam.Valakinek valami ötlete? Elég lenne, ha az érintőkijelzőt lecserélném?
Előre is köszönöm!
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
Narandil
tag
Normál, vagy magas érzékenység van. Normál-n használom.
ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
Narandil
tag
Hát ez az. S hiába a ki-, bekapcsolás. Olykor az sem segít. T-mobile-nál a "technikai" segítség kimerült annyiban, hogy gyári beállításokra vissza, s ha az sem segít, akkor szerviz. Ha egy idő után túl zavaró lesz, akkor lecserélem, de nem szívesen tenném. Jó kis telefon ez.
-
Narandil
tag
Na most már napok óta nem csinálta azt a hibát. Szóval valami miatt jó lett. De nem a gyári beállítás használata segített, mert rögtön utána csinálta pár órán keresztül.
Jelenleg viszont az akku rosszalkodik. Kérdés, hogy érdemes-e utángyártott darabbal próbálkozni, vagy gyárit vegyek hozzá?
A másik kérdésem, hogy most 1430 mah 3.7v-s van benne. Ezt lehet nagyobbra cserélni esetleg, vagy ez max, s egyáltalán van értelme a nagyobbnak?[ Szerkesztve ]
-
Narandil
tag
Találtam egy boltot, ahol még kaphatok gyári 1430-st. 1600-s tényleg drága. Ha azt megrendelem, akkor már tisztára új lesz a telefon. :-D
-
Narandil
tag
Nekem még bőven megfelel. Amúgy vettem hozzá új akkufedelet, hátlapot, s fóliát is. Mondhatni felújítom. :-) Ha mégis vennék új mobilt, akkor is a családban marad, s legalább nem egy lelakott mobilt adok tovább. :-)
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz Narandil #33967 üzenetére
Nagyon lassan indultak az appok. Megvettem a 640-et, ég és föld, sokkal gyorsabb volt. Arra megkaptuk a w10-et, és lassabb lett, mint az 520 volt.
Aztán WDRT-vel ujrahuztam az 520-at. Az a Cyant rakja fel, nem engedtem Denimre frissülni. Na ettől felpörgött az 520 is. Sajnos azóta addig flasheltem, míg végleg tönkre tettem.[ Szerkesztve ]
-
Narandil
tag
Egyes appokkal nekem is gondjaim vannak, de annyira nem zavar, annyit nem használom.
De nézegettem itt-ott telefonokat, s 640-st néztem én is ki, valamint a másik lehetőség egy huawei lenne. Viszont így, hogy nagyjából rendbe rakom az 520-t, szerintem a nyár végéig biztos kihúzom vele. Talán majd karácsonyra meglepem magam egy újjal. :-)ASUS Prime X570-P, Ryzen 7 5800x, ASUS TUF 6900xt, 2x 16 gb Crucial Ball. Sport DDR4 3200MHz CL16, WD 1000GB BC, Kingston A400 240GB, Samsung 500GB EVO Basic, Phanteks Enthoo Pro ház, ASUS ROG Strix 1000W, Alpenföhn Brocken 3, ASUS ROG Strix XG32UQ monitor
-
nemkufar
tag
Az enyém maghalt sajnos. (2013.09. vettem.) Másfél hete és a töltőre dugva sem rezzen többet. Utóbb már csak úgy tudtam bekapcsolni, mert a középső gombja (az indítás és kikapcsolásé) nem válaszolt, nem adott kontaktot(?). A telefonkönyvéhez sem férek! A frissebb bevitt számok közül egy sincsen meg a "Michrosoft fiókomban"! Meg kimentenék néhány dolgot. De olyan "felélesztés" nem jöhet szóba, ami ugyan esélyes, hogy elindítja újra, ám azzal minden törlődne alaphelyzetbe.
Koppintásra tudtam megnézni a kijelzőt már csak az utolsó hónapjában. Épp az asztali géppel összekötve töltődött és amikor a gép valamit jelzett (talán a feltöltődést) utána már többé meg se mukkan, azóta.
Egy megyeszékhelyi komputerszervizes illető javítgat okostelókat is. Azt válaszolta, vigyem be. Majd, ha megyek, be is viszem. De már rendeltem magamnak egy ár-érték kínai bajnok droidosat. Droidosat még csak nem is tapogattam eddig. Majd kiderül és belejövök. Xiaomi Redmi Note 4 Global Version 3/32 B20 ez jött ki nekem a hosszas keresgélések után. Isten véled WP és Lumia.
(Ui.: Az új Nokia 6 droidossal szemeztem napokig, amíg ezt nem találtam aztán.)Több nap van mint kolbász, ám kevesebb mint felhő. (saját idézet) ;-P
-
Qwen
tag
válasz nemkufar #33970 üzenetére
Én is most cseréltem az 520-asom,szintén Xiaomi Redmi-re,csak én 4A Pro-t vettem.
Nálam 3,5 évig teljesített az 520-as.Még most is megy de már volt nyügje bőven.
Most már a kisebbik fiam használja videózásra(youtube).
A Redmi-t szerintem nem fogod megbánni,nekem nagyon bejött. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
Feleségem telefonján meghalt ma a Viber. Megnyitás után kb. 10 másodpercig megjelenik a lila hátteres logó, de utána kilép. Újraindítás megvolt, sőt töröltem és újra is telepítettem, de semmi. Nálatok megy?
Lehet, hogy lelőtték ezt is, mint a Messengert?
-
albiosz
őstag
-
Vesztor87
senior tag
válasz Narandil #33969 üzenetére
Hová valósi vagy? Ha van kedved Wp-n maradni van egy 640-esem. Az 520-asom elment. Ezt szerettem a legjobban, formára is ez jött be leginkább. Őrült nagy dolog vt a maga idejében, kár hogy hagyták elpusztulni a wp platformot. Redmi 4x-re váltottam, kezdhetnek megszokni egy új rendszert 😔
-
zodo
nagyúr
-
djsiegfried
tag
Sziasztok
A telefonom flight módban ragadt. :S Sajnos nem tudom mi tévő legyek... Tudna esetleg valaki segíteni?
Köszönöm
-
starr
őstag
válasz djsiegfried #33984 üzenetére
Kikapcs. Akksi ki-be. Bekapcs.
Ha nem OK, akkor HR . -
djsiegfried
tag
Jaa Hard reset. Megvolt. Sőt, még egy Windows-os alkalmazással is újraraktam a telefont, de így is csak ugrál a ki-be kapcsoló gomb a repülő üzemmódon....
-
djsiegfried
tag
Azt kiderítettem, hogy eltűnt az IMEI száma a telómnak. Eddig tökéletesen működött. Nem frissítettem, nem csináltam semmit.
-
Peace
nagyúr
Akad egy ilyen készülék, melynek betört a kijelzője. Bekapcsolni bekapcsol a kijelző, de érintésre nem reagál. A kapcsolatok elvileg telefonon voltak tárolva, azt szeretném lementeni. A belső memória hiába látszik fájlkezelőbe, onnan nem nyerek ki ilyen infot. Próbálkoztam Zune-al is, de az meg nem érzékeli, hogy rá lenne dugva készülék a gépre. Lehet mondjuk Zune már nem is jó az 520-ashoz..... Bármi életmentő ötlet esetleg?
-
zodo
nagyúr
Esetleg microsoft fiókkal próbálkozhatsz.
Ha előzőleg nem volt beállítva biztonsági mentés és most nem sikerül társítani a telefont akkor nincs tippem, talán csak szerviz segíthet.Érdemes google alatt tárolni a kapcsolatokat mert onnan nehéz elveszteni és könnyedén exportálható/importálható.
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok!
Ismertek módot arra, hogy a onedrive-ba elmentett whatsapp adatokat androidos teló megértse? Leszedtem a felhőből a mentést, de láthatóan más formátumban ment a windows és a gugli.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
tilkotam
csendes tag
Sziasztok.
Az telefonom második készülékként működik, használom a navit is, de néhány hete nem hajlandó frissíteni a térképeket (manuálisan próbálom), azt írja ki hogy nem sikerül csatlakozni a térképtárhoz... Tudtok valamit ezzel kapcsolatban, volt már ilyen valakinek? Az alkalmazások frissülnek, azokkal nincs gond.
Ezt is lelőtték...? -
Namelesske
addikt
Azóta már a 3. telefonomat nyúzom. De ezt a Nokiát soha sem felejtem. Ahogy az E51-et sem. Épp Xiaomi Mi A2 tulajdonosa vagyok.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Remélem van még valamennyi aktivitás ebben a topikban.
Adott egy ilyen telo, ami elromlott. A bekapcsolás után fekete képernyőn can not found boot média üzenet fogad.
Erre van valami megoldás? A Windows recovery progi nem tud hozzá kapcsolódni sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.