Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
aki USB-n keresztül szokta tölteni a telefonját, tőle kérdezném, hogy nála is előfordult-e már , hogy bedugta az USB portba a kábelt,a másik végén a telefon, a telefon rezeg/jelez hanggal,hogy összekötve, és elméletileg töltenie kellene.. de nem teszi.. csak "van" a gépen, a Windows nem is látja. Miután kihúzva,majd újra bedugva, minden jó..
Windows 7, és a házon elöl lévő USB portot szoktam használni...
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Zsoltwader45
aktív tag
válasz Joker88 #23651 üzenetére
Üdv. Más telefonnál és külső hardvernél igen sokszor volt gond ha előlapi USB potra csatlakoztam. Inkább használd az alaplapi usb portok valamelyikét. azt sokkal jobban szereti. Rögtön működni fog. Több fórumon is leírják hogy bármilyen adat felírására az alaplapi usb portot kell használni. Ha nincs elég akkor inkább az alaplapi csatolóba ( PCI ) rakj egy egységet.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
IpiBcsi
tag
Sziasztok! Kapok egy új céges telefont, ezért a négy hónapos L520-as telómat a fiamnak fogom adni. Bejelentkeztem fejlesztőnek, felraktam a 8.1-et és rajta vannak az azóta megjelent frissítések. Mielőtt odaadnám, csinálok egy gyári visszaállítást, aztán lakja be a gyerek, ahogy neki tetszik.
Az a kérdésem, hogy a saját MS fiókjával fogja-e tudni használni a 8.1-es rendszert, hiszen azt az én accommal telepítettem. Gondolom, frissítéseket semmiképpen nem fog rá kapni addig, amíg ki nem jön a telenoros 8.1.
A másik kérdés, hogy az "Adatátvitel" segítségével át tudja-e majd szipkázni a névjegyeket a jelenlegi androidos Samsung telefonjáról? -
Zsoltwader45
aktív tag
válasz IpiBcsi #23654 üzenetére
A legegyszerűbb ha Ő is jelentkezik fejlesztőnek a saját címével. A névjegyek a beállítások-e-mail+fiókok-+fiók hozzáadása-google. beállítja és elvileg működik.
élj lazán, dolgozz keveset, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon!!!
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Akadt egy kis gondom a Lumiámmal. Az a problémán, hogy sokszor, amikor csatlakoztatok egy adatkábelt, vagy egy másik töltőt, megszakad a kapcsolat pár másodpercre, utána újra elkezd tölteni. Viszont a gyári töltővel nem jött még elő az a probléma. Lehet, hogy a csatija nem 100%-os? Vissza kéne vinnem esetleg gariztatni?
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Namelesske #23658 üzenetére
Köszönöm. Igazából vettem egy külső akksit kemény 1900 forintért és annak a kábele hát... khm. Hagy némi kívánnivalót maga után. (Már magát az akksit se tölti rendesen.) De köszönöm, akkor próbálom az eredetivel is. Igazából a külső akksihoz kizárólag a ZTE Blade-m kábelét használom ettől a perctől, mert azzal nem fordult még elő ez a hiba.
Vamos a la playa.
-
SOAD19
addikt
Hali újra!
Olyan kérdésem lenne, hogy különböző navigációs appoknál, nálam nem mutatja a műhold nézetet. Pl. a Here maps-nél ilyen: [link]
Itt egy videó is, ahol Budapestnél mutatja a srác az műholdfelvételt.Meg pl. a Google maps-nél se találom, hogy utca nézetet, hol tudnám megtekinteni, pedig itt is látható, hogy elméletileg tudja: [link]
Én nem csinálok jól valamit, vagy?!
Ajánlást is kérnék, ki melyik térkép/navigációs appot tartja a legjobbnak, illetve melyik zenelejátszó tudja azt - ha van ilyen egyáltalán - hogy a csúszkán tudjak a számba beletekerni, adott részhez ugrani, és ne csak a léptető gomb hosszú megnyomásával tudjak előre, és visszafele tekerni. Ha nincs is ilyen, akkor is várok ajánlást, hogy szerintetek melyik a legjobb app zenelejátszónak.
Köszöntem!
Ja, igen még valami. Végre tudom használni a Panorama app.-ot. Annyi a lényege, hogy ahogy írta is az egyik fórumtárs, hogy az egyes kép elkészítése után nagyon lassan kell oldalra fordítani a telefont, mert különben jön a "hibaüzenet" hogy "where are you?...".
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hi!
Olyan tárcsázó progi nincs a telóhoz amiben elkülönülnek a fogadott/nem fogadott/elküldött hívások?
Vagy erre vmi megoldás?
Ha már tárcsáztam egy számot és később el akarom menteni,azt hogyan lehet?
Nekem nagyon hiányoznak az android ilyen egyszerű de hasznos dolgai! -
Lall
veterán
válasz tobias40 #23662 üzenetére
8.1-től lesz részletesebb, de itt is elkülönül. Bejövő, kimenő, nem fogadott. Mentés, ráböksz a számra és alul a lemez (mentés) ikonra.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Jhonny Cage
tag
Sziasztok!Nem tudná valaki felrakni ide a 8.0-ás hátterek közűl a lufisat?8.1-ben kimaradt és sehol sem találom neten.
-
Namelesske
addikt
-
Clemi
veterán
válasz Namelesske #23656 üzenetére
Igen helymeghatározás nálam mindig ON.
-
8Joe8
újonc
Akinek szintén Hongkongi telója van tapasztalt wifi problémákat? Én IC-n és nyilvános wifi hálózatoknál tapasztalom azt, hogy csatlakozni sem tudok vagy dög lassú, de mások telefonon simán olvasnak, facebookoznak, sőt laptopon még online filmeket is néznek.
-
tomcsa44
tag
Üdv!
Lehet volt már kérdés. A Telekom is ki fogja adni a WP 8.1-et? Ha jól tudom az MS minden szolgáltatótól kikényszeríti. Tehát itt nem fordulhat elő olyan, mint az android esetében a -sony SP-nél, hogy a telekom nem adta ki a 4.3-at, de a Voda és a Telenor igen.
A másik. Kijött már a végleges 8.1 vagy még cask a preview van a telóra?
Sony Xperia M2 (Mellette Navon M400 és Huawei Y300. Jövőre már kell egy Lumia is megint - 735 a terv.)
-
Lackooo84
nagyúr
Érdekes dolgokat művel ez a telefon.... hajnali 3kor 91%-on volt amikor benyomtam a repülő módot amíg aludtam, ma felkelek, nézem, 19%-on van, WTF?! Nézem az akksi nyomon követést, ami szerint nem is volt 50%-nál nagyobb töltöttség.... Mi az isten, az akkutöltöttség is bugos....?!
The Truth is out there...
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Namelesske #23678 üzenetére
Ja pont azt tettem fel az előbb, amazt meg letöröltem, meglátjuk.
The Truth is out there...
-
domik
csendes tag
Megoldódott.
[ Szerkesztve ]
-
Fenton
tag
Nálam is szokott furcsa dolgokat kiirkálni a hasonló appom az aksi használatra. De ez legtöbbször akkor fordul elő, ha napokig nem indítom el. Aztán teljesen fals adatokat ad, és a statisztikájában is marhaságokat mutat. Volt már olyan, hogy azt írta 5 napig bírta töltés nélkül. Ezen jót szoktam derülni, mert estére nálam mindig töltőre kívánkozik a telefon.
Amit viszont nem igazán szeretek gyakran, hogy amikor gyorsan lőni akarok egy fotót valamiről, a kamera nem jön be gyorsan, hanem "betöltés" üzenettel fogad. Természetesen megértem egy alsó kategóriás termék esetében. Csupán amikor pont gyorsan lenne rá szükségem kissé cserben hagyott érzésem van.
Ezért maradtam például le valamelyik nap egy igen vidám jelenet levideózásáról. Amikor is az egyik tömegközlekedési jármű vezetője a megállóban táncot lejtett kávézás közben.
Nálatok is lassan tölt be időnként a kamera app?Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
Fenton
tag
A Smartcam-ot használom én is. Vissza dobom a gyárit alapméretezettnek. Ez totál nem jutott eszembe, hogy kipróbáljam. Mekkora láma vagyok.
Köszönöm a tippet.Kipróbáltam, és valóban így van. Köszönöm mégegyszer.
[ Szerkesztve ]
Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
Fenton
tag
Azért ez már jól néz ki. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyire használható. Mert ugyan fontos, hogy széles skálán lehessen paraméterezni, de az is fontos, hogy gyorsan lehessen ezt megtenni. Nehogy lemaradjunk egy fontos pillanatról.
Akinek gyermeke van pl. fontos időnként a gyorsaság.Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
Fenton
tag
Igen, így van. Nem a képkészítés az erőssége ennek a telefonnak. Ezért volt fontos számomra, hogy gyors legyen az app. Mert ténylegesen arra való, hogy megörökítsünk gyorsan valamit.
A beállított és ténylegesen "jó" képek készítéséhez, az én szvsz céleszköz a legjobb.Van ezernyi hibám, mert ember vagyok. S talán ez az egyetlen dolog mely nem az én hibám.
-
marko1337
csendes tag
Tegnap éjszaka sikerült letesztelnem az 520 strapabíróságát. Bicajon akartam zsebre rakni a mobilt és kicsúszott a kezemből és a betonon landolt a bal alsó sarkával.Szépen 3 részre esett, összeraktam, bekapcsolt de a sarka lehurzsolódott és nem csak a külső műanyag hanem maga a készülék is ma körömreszelővel lesorjáztam és szinte fel se tűnik Ezen kívül semmi baja, a képernyő se repedt be, pedig arra számítottam, semmi baja sincs *kopp kopp. Mégiscsak Nokia
-
szdavid16
csendes tag
Ma feltöltöttem az 520-at, levettem 1 óráig volt a zsebembe utána újraindult és 11% volt/van az aku. Nem tudom mi a szar baja van...
-
8Joe8
újonc
Nekem ma reggelre merült 15%-ra 42-ről. Nem volt repülőben, de se mobilnet, se wifi kapcsolat nem volt.
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #23661 üzenetére
Erre valaki, főleg a térképes, navis dologra lennék kíváncsi.
Megint más. Melyik app-ot ajánlanátok az aksi kijelzésére? Leszedtem egyet, kiraktam a kezdőképernyőre, de nem jelzi ki a tényleges értéket, csak azt az értéket, ami akkor volt, mikor utoljára megnyitottam az app-ot.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
DeniL
tag
Nekem semmi bajom 8.1 alatt sem az akksival. Bár naponta töltöm, de használom is rendesen....Napi 1,5 óra zenehallgatás 2 részletben, mellette folyamatosan netezem (3-4 tab+facebook chat). Amúgy a nap többi részében pedig wifi és a 3g folyamatosan megy, igy mindig akkor értesülök valamiről, amikor éppen küldik. 15 óra után 35%....elég baráti.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest