Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoty
csendes tag
válasz Namelesske #24700 üzenetére
Köszönöm!! Nagy nehezen felfogtam. Kerestem azt az ikont égen földön, de kiderült ott volt a szemem elött az első. Aztán kicsit küzködtem mire csatlakozott és nem dobálta le róla. De a végén pár mp és már át is vette. A fotózásra is rájöttem. Az ikon kicsit megzavart. Azt hittem az a videó készítésre van. Aztán persze a telefon oldalán van a fényképező gombja. Szóval kezdek ráérezni. Minden idővel csak sikerül.
-
Zsoty
csendes tag
A telefon milyen problémákat kényelmetlenséget szokott okozni? Van olyan? A régi 500-om pl fogta magát és néha újraindult. Ilyesmire gondolok.
-
nagyúr
-
törölt tag
Előfordul újraindulás, de nem csak magától (ha igen, akkor laza az akksi, ki kell ékelni), valamilyen app tudja megborítani a rendszert. Én kb. 70 appot használok, abból 2-nél fordul elő újraindulás.
De ez sem jelent semmit, mert én még az Amber rendszerverzió előtt szálltam be a táborba, azóta egyetlen HR-t sem csináltam, mindig csak frissítettem, és már kijött vele együtt 2 nagy Nokia frissítés, és a Microsoftos fejlesztői 8.1, szóval Nálad akár jobb is lehet (vagy rosszabb, ezt nem tudhatom). A korábban már többször említett rejtélyes merülés nálam sosem volt (igaz semmit sem engedek a háttérben futni 1-2 app kivételével, és mindig mindent bezárok). -
-
törölt tag
válasz confuser #24707 üzenetére
Nálam minden tökéletesen bejön, kivéve az MS 2014 mobility videós cikk. Ott rámentem a videóra, elkezdte tölteni, és kilépett.
Egy újraindítás után az is gyorsan elindult, szóval minden betölt és működik is. Próbáld ki.Az IE olyankor gondolkozik, mert ahogy észrevettem, alul a csík csak az oldalletöltést mutatja, azt nem, hogy épp hol tart a renderelésben, szóval ilyenkor várni kell, mert még nem töltött be mindent (ennek akadálya lehet az 512MB memória).
-
confuser
senior tag
válasz #58000384 #24710 üzenetére
Abban 100%-ig biztos vagyok, hogy az 512 MB RAM-nak erősen köze van hozzá, mert miután kilép az IE, szanaszét laggolnak a csempék néhány másodpercig (nyilván megtelt a memória, ezért lőtte le a rendszer az IE-t, a fő RAM zabálót).
Az viszont nem világos, hogy nekem újraindítás után, sőt, HR után is ugyanúgy csinálja ezt, másoknak meg nem. Tapasztaltam én is, hogy a renderelés független a betöltési csíktól, de volt hogy vártam, és utána próbáltam meg elindítani a beágyazott videót. Máig nem sikerült egy darabot sem lejátszanom _erről az oldalról_ (a legjobb eredmény eddig egy 10 mp-es "lejátszás", amin végig 0 hang volt és fekete kép, a másik nagy eredmény pedig a youtube-os hangyaháború legújabb epizódja). Más oldalaknál meg simán megy. Eddig úgy gondoltam, hogy az oldal hibája, de ha nektek nem jön elő, akkor nem lehet egyértelműen csak az oldalt hibáztatni...
-
bump3r111
tag
Sziasztok, valaki találkozott már kőkemény akksi problémákkal? Este töltőre rárakom, másnap reggel leveszem 100%-on, délutánra úgy merül le nyomkodás nélkül hogy ki is kapcsol én meg csak nézek ki a fejemből hogy mi van. Másnap szóról szóra ugyanezt eljátszotta.
Hetek óta nincs új alkalmazás feltelepítve, beállítás nincs módosítva szóval nem tudom mi a baj, újraindítás sem segít. Amúgy 8.1 van rajta, eddig a 2 napot bőven húzta. Valakinek ötlet?[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
Ma kapom meg ezt a telefont. Érdemes frissíteni 8.1-re? Nem fog hamarabb merülni (mert olvastam ilyeneket)?
-
kutga
nagyúr
válasz bump3r111 #24712 üzenetére
Nem lehet hogy beragadt valami alkalmazás ami meríti az akksit? Érdemes lenne kiokoskodni miket pakoltál fel legutóbb és törölni őket.
MOD
AkosAkos
520-ra még nincs végleges 8.1 így mindenféle problémák előfordulhatnak. Ha engem kérdezel, még nem frissítenék, nyárra ígérték amúgy is.[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
takkert
tag
mikor lesz a vodánál 8.1?
-
AkosAkos
aktív tag
Most kaptam meg a telefont. Legjobb tudomásom szerint az eddig használt SIM-en rajta vannak a névjegyek. Akkor miért nem enged rámenni a névjegyek importálására?
-
-
Matykoh
tag
Sziasztok!
Aliexpressről való rendelésről van tapasztalatotok? Karpántot akarok venni a Lumia 520-amhoz, és igazából csak itt találtam ilyet. Ha esetleg nem megbízható, stb., akkor esetleg van itthoni boltban kapható (vagy megbízható keleti webshopból) karpánt?
Előre is köszönöm a segítséget. -
mikersz1
senior tag
Van valamilyen szintű porálló tok a piacon? Ebay is játszik.
-
ViTToRe
aktív tag
válasz Matykoh #24720 üzenetére
Karpántot vettem már többet is ebay-ről. Nagyjából 600-650 forintért olyat, ami S4-re való, így könnyű ki és be tenni futás közben is a telefont a helyére, ráadásul áttetsző szilikon az külseje, így a kijelzőt is látom ha kell.
Itthon felejtős ilyet venni... 2-3 ezerért veszed meg azt amit 600-650ért, ugyan úgy 2 hét várakozással.
-
StanDoFF
tag
Üdv! Egy Lumia 800-at cserélnék erre (egyszerűen nem tölti fel a telefont, 3 féle micro usb-vel is próbálva, garancia már nincs, és egy szerelő 25 ezret mondott rá összesen).
Kb 2 hónapig használnám ezt a készüléket pót telefonként.
Két kérdésem lenne:
1. Megéri-e az Euronics-es 35 ezres árát?
2. Van-e valami típushibája, ami miatt nem érdemes megvenni? -
ViTToRe
aktív tag
válasz Matykoh #24727 üzenetére
Volt olyan tokom ami pontosan akkora volt mint a telefon, és alapból kín szenvedés belecsúsztatni, hát még futás közben ha épp ránézek a telefonra.
[link]
Teteje patentos, külseje pedig átlátszó, könnyen bele lehet csúsztatni, kellően széles, illetve elég hosszú a tépőzáras szalag része.Ha a 625 kisebb mint az S4 akkor több mint gyanús, hogy jó lesz a tok arra is
[ Szerkesztve ]
-
Tiby_83
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy lumia 520-om, ehhez szeretnék szilikon tokot és védő fóliát venni.
Olvastam, hogy a fóliánál vigyázni kell arra, hogy jól legyen feltéve, mert esetlegesen hívás közben nem érzékeli, ha elveszem a fülemtől és nem kapcsol be a kijelző.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv -
westcoastog
veterán
válasz Tiby_83 #24731 üzenetére
Nekem fed minden szenzort a fólia és semmi gond nincs a távolságérzékelővel, ki-be kapcsol a kijelző mikor kell.
Rosszul meg nem lehet feltenni, max sok por ragad alá.
Az a 990-forintos tok meg szar, ugyan ilyen van nekem is, az a helyzet hogy nem feszül rá a telefonra hanem tök hullámosan és lazán illeszkedik. Inkább rendelj egy nillkin kemény tokot, szebb is, jobb is a fogása.[ Szerkesztve ]
-
Tiby_83
tag
Köszönöm a válaszotok!
Akkor még keresgélek tokokat. Sajnos debreceni vagyok, nem nagyon szoktam Pesten járni. -
hgabesz86
csendes tag
Sziasztok,
Edigitalban kupponnal megvettem ezt a telcsit 29k-ért. Régóta szerettem volna már kipróbálni ezt a platformot és meg kell, hogy mondjam, NAGYON tetszik. Semmi hátrányát nem érzem droidhoz képest egyelőre, pedig már jó ideje azt használok, ha ez a kis telefon ennyire beválik, akkor lehet hogy elgondolkozom egy komolyabb Nokia készüléken is, és végleg elhagyom gOOgle bácsit. A telefonról annyit, hogy talán egy kicsit nehézkes a szétszedése, de legalább meg van a lehetőség. A kijelző teljesen korrekt, sebessége megfelelő, akkuidő átlagos (nekem ~2 nap). -
kutga
nagyúr
válasz hgabesz86 #24735 üzenetére
Sokan váltottunk így droidról, nekem is kifejezetten tetszik hogy nem olyan tolakodó mint a robotos OS és szépen teszi a dolgát. Azért pár területen másképp működik mint a droid, amit sokan hiányosságként élnek meg, szerintem inkább megszokás kérdése inkább, a WP szvsz ne másolja a droidot.
Amúgy valóban korrekt készülék, én imádom.
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
gurabli
őstag
Most már lassan fél év használat után azt kell, hogy mondjam, hogy nagyon jó telefon! És a WP 8(.1) nekem sokkal, de sokkal jobban bejön, mint a droid.
Maga az 520-as pedig kifogástalan, ár/érték arányban pedig verhetetlen.A 720-as csábított még, de annyival többet nem ért nekem, mint amennyiért az 520-at vettem.
Az egyedüli dolog, ami kicsit zavar és bosszantó, hogy a Skype nem épp a legjobban működik rajta. Kicsit lassú és látszik, hogy lenne még mit tökéletesíteni rajta. Ez ugye azért vicces, mert az is MS, így azért illene a WP-platformon (majdnem) hibátlan appot készíteni ennyi idő után, kibővítve a hiányzó alap funkciókkal.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
tatu9
tag
válasz bump3r111 #24712 üzenetére
A családban van egy L520, nekem meg egy L1020. Miután felraktam rájuk a nem rég kiadott frissítést a 8.1-hez (dev prev), 8.10.12397.895, azóta brutálisan növekedett az akkuidő. Mindkettőnél 1 nappal!! Én ezt tapasztaltam. Lehet HR kell neked.
[ Szerkesztve ]
“TRUST. PRAY. OBEY”
-
m1lan
őstag
Ciánkék hátlapot értelmes áron nem tud esetleg valaki? Nézelődtem, de Phonedikán már nincs, Skyphone-on sem rendelhető, a többi helyen meg jóval drágább
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
DeniL
tag
Tudom nem idevágó téma, de ha 630-ban nincs közelségérzékelő, akkor hogyan oldották meg azt, hogy telefonáláskor a kép elsötétüljön és ne nyomkodjuk el a fülünkhöz/arcunkhoz érve?
Gondolkodtam, hogy tovább adom az 520-asom a családban és benevezek erre az alsó kategóriásra.....de se közelségérzékelő, se dupla koppos érintés, de lehet jobban járok, ha még várok és majd később egy "jobbat"....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Rendelj ebay-ről én is onnan hozattam magamnak 3 különböző színűt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Namelesske
addikt
Égyébként ha valaki fóliát akar venni, akkor ilyet vegyen:
Rohadt jó. Tényleg azt tudja ami a zacsira van írva.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
mikersz1
senior tag
Van olyan lehetőség a telefonon rádióhallgatás közben, hogy külső hangszóróra kapcsoljuk?
-
-Prometheus-
tag
válasz Namelesske #24746 üzenetére
Hogyan keresünk ilyen fóliára pl. eBay-en? Mert a kép nem árul el róla sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest