Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaszy76
aktív tag
Köszi a megállapítást, de az, hogy nem egyezik a véleményünk, még nem azt jelenti, hogy nem értem a dolgot. Csak nem vagyunk egyformák.
Szóval, ha a régi Fiat Unomban volt egy olyan "másodlagos" funkció (másodlagos, mert nem ezért vettem), hogy a gyújtás elvételével a szivargyújtó sem működött (ami nekem azért volt hasznos, mert a tescoban vett ülésfűtésemmel nem tudtam egy éjszaka alatt lemeríteni a akkut, ha bekapcsolva felejtettem), de a mostani, sokkal fejlettebb és egyébb funkcióiban,- amik a főfunkciók- fényévekkel jobb kocsimban ez nincs benne, akkor pár lemerítés után azt fogom mondani, hogy szar az új kocsim?
Vicc. -
jaszy76
aktív tag
"Végzedségét tekintve gépészmérnök az illető, tehát meg van a műszaki beállítottsága hozzá, még is magasról tesz a többlet funkciókra."
E két dolog között meg nem látok semmiféle összefüggést.
Ismerek közgazdászt, aki keni vágja, meg villamosmérnököt, aki nem.
Szakmától ill. végzettségtől függetlenül a különbség köztük: érdekli vagy nem.[ Szerkesztve ]
-
jaszy76
aktív tag
Nem, szerintem sem netezik. Éppen ezért mondom, hogy nem neki találták ki. Ő azért vette meg ezt a telefont, mert jól nézett ki és bírta a pénztárcája. Mert műszaki cuccot így veszünk , ugye? Utána meg csodálkozunk, hogy ez nem az, mint ami nekünk kell. És akkor a platform a hülye!? A mai világban annyi forrásból olyan sok infó áll az ember rendelkezésére, hogy szinte teljesen ki lehet zárni a meglepetéseket. Persze, ehhez kérdezni, tájékozódni kell: "Csókolom, stopper van rajt?" Igazad van, ez már nagyon off.
-
jaszy76
aktív tag
Hát, ha vki pl. egy 6300-ról e52-re váltásnál nem azt veszi észre, hogy pl. van benne wifi, hanem az a szívfájdalma, hogy a szülinapnál nem írja ki, hogy éppen hányadik, akkor egyszerűen nem neki találták ki ezt a típust. De az s60-at sem.
-
jaszy76
aktív tag
Nekem meg az a tapasztalatom, hogy az átlagos felhasználó, aki simán telefont akar, az azt sem tudja, hogy mi az az s40 és s60.
Aki konkrétan S60 telt keres, az az esetek nagy részében azért teszi ezt, mert ismeri annyira a rendszert, hogy kihasználja a benne rejlő lehetőségeket, és nem esik kétségbe, sőt visszalépésként sem éli meg, hogy pl. tudományos számológépet kell neki telepíteni rá, mert alapból nincs rajta.
Nyilván, hogy 100%-os személyreszabhatóságot ez a rendszer sem tud.
Aki fikázni akarja, az bele tud kapaszkodni és fel tudja nagyítani pár hibáját, hiányosságát. Aki meg ésszerűen használni akarja, az megtalálja benne a lehetőségeket. Egy kis kompromisszummal. Az meg szinte mindenhez kell.Picit más, de azért ide kapcsolódik: Laptom vásárlásnál nekem pl. herótom van attól, hogy az előretelepített oprendszerrel együtt minden szar programot a nyakamba akasztanak, holott nekem arra a feladatra van egy sokkal jobban kedvelt is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest