Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuareg0
tag
üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy telefonbeszélgetést hogyan lehet vele rögzíteni? Ha jól sejtem alapból nem lehet, legalábbis én nem találtam, külön progi kell hozzá?
-
Tuareg0
tag
válasz asadasad22 #6335 üzenetére
hehe, nem jöttem rá, hogy hosszan kell lenyomni.
Viszont a csipogáson kívül a másik, nagyobb gond vele hogy csak 1 percet tud felvenni. Úgyhogy belinkelhetnéd azt a progit, amit te használsz. -
Tuareg0
tag
Létrehoztam egy hívócsoportot benne 3 emberrel. Hogy tudom beállítani, hogy csak ezek az emberek tudjanak elérni? (ez lenne a hívócsoport lényege, nem?)
-
Tuareg0
tag
válasz pethYeti #6600 üzenetére
Elhiszem, hogy jó progi, de amíg nem muszáj nem szoktam programokat felrakni. Most is csak 1 db program van fenn, a fentebb linkelt zseblámpa progi. Semmi más. Csak telefonálásra használom a telót.
Ezt a hívólista szűrést meg szerintem tudnia kéne alapból, külső segítség nélkül. Ha azonban mégse, akkor marad amit ajánlottál.szerk.: najó, néha a wlant is használom Amúgy meg ezen kívül nincs egy normális TELEFON se a piacon. Ez az iphone meg egyéb dolgok is undorítóak (szerintem).
[ Szerkesztve ]
-
Tuareg0
tag
De szvsz meg épp az a lényege a Symbiannak, hogy azt telepítHETsz rá gyakorlatilag amit akarsz. De nem kötelező.
Hidd el rengeteg ember van ilyen telefonnal, aki semmit sem telepít rá, csak használja. Nem ír ide a fórumba, nem is olvassa, csak használja arra amire való. Értem én, hogy az alkalmazásokkal még sokrétűbbé, egyedibbé lehet tenni a telefont. De ha egyszer valakinek erre nincs szüksége (netán ideje, igénye, energiája stb.)...
Akkor miért vesznek ilyen emberek mégis e51-et? Mert korrekt tudású (szervező, naptár, adatkommunikáció), külsőre pedig olyan ami passzol a stílusukhoz, egyéniségükhöz.6310 tulajoknak (mert én ezt a telefont annak az utódjának tekintem) sem azért volt vagy van mai napig olyan telefonjuk, mert arra már lehetett JAVA alkalmazásokat telepíteni, hanem azért mert üzleti megjelenesű, nincs agyonbonyolítva, jól bírja az akksija, és amire megalkották arra szinte tökéletes.
-
Tuareg0
tag
Egyszer az utcán azoktól akik terepjáróból szállnak ki kérdezzétek meg, hogy hányszor voltak az autójukkal igazi terepen. De olyanon, ahol egy sima 4x4-es személyautó már nem menne el. Megfogtok lepődni... Utána még kérdezzétek meg tőlük, hogy akkor minek az nekik. De ez már nagyon off.
Részemről téma lezárva.
-
Tuareg0
tag
válasz csabicsepp #6613 üzenetére
Köszönöm!
Symbio: így van. Épp ezért kérdeztem..
-
Tuareg0
tag
válasz asadasad22 #8330 üzenetére
Érdekes, én sem találom az újraindítás funkciót. Menü > eszközök > és itt kellene legyen újraindítás menüpont?
-
Tuareg0
tag
válasz Napfénysüti #8340 üzenetére
Ja, hogy külön progi kell hozzá. Én a telefon menüjében kerestem, de így felejtős.
-
Tuareg0
tag
Frissítettem én is ma a 300-as fw-re. Többen írták, hogy a frissítés után nem maradnak fenn a telepített programok. Hát persze (?), hogy nem. De PC Suite-al visszaállítva a frissítés előtti biztonsági mentést, felpakolja a korábban telepített alkalmazásokat is. Szóval, nekem minden ugyanolyan mint előtte, az új fw hozta apróbb változásokat leszámítva. Max. annyi lehet, hogy a hackelt (szignózott?) programok nem futnak, erről meg nemtudok nyilatkozni, mivel nekem ilyen program nem volt a telómon.
-
Tuareg0
tag
Az e51-em navigyűrűjéről a króm eléggé megkopott. Emiatt csúnyává, meg érdesség is vált. Kicserélik gariban, vagy fizetős a dolog? Ha fizetős, mennyi kerül durván? Lehet csak navigyűrűt cserélni, vagy az egész gombsort kell?
köszi
-
Tuareg0
tag
Azt belehet valahogy állítani, hogy ha a füles rá van dugva, akkor abban csörögjön? (csak abban)
[ Szerkesztve ]
-
Tuareg0
tag
válasz enddav #14164 üzenetére
Nem értem miért ilyen hülyén van megoldva a frissítés. Azt hittem frissítés közben nem tudnak hívni, de ezek szerint mégis. Megoldás lehetne az 'offline' üzemmódban történő frissítés, de az NSU külön felhívja a figyelmet hogy a profil general vagyis általános -on legyen.
Úgyhogy nem tudom hogy lehetne az ilyen problémát kiküszöbölni. -
Tuareg0
tag
válasz tissotto #14409 üzenetére
Ez párhavonta egyszer nálam is elő szokott fordulni. Ilyenkor kikapcsolom a telót, majd vissza és megjavul.
Nemtudom egyébként mi lehet az oka, nekem 100-as fw óta már azt hiszem előjött, most meg 300-nál tartok de még ezzel is. Volt közbe hard reset is, az se oldotta meg. De igazából annyira ritkán fordul elő, hogy nem zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest