Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4951) Joe bácsi válasza Zoltanfi (#4947) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Na ne mond! Az csak egy példa volt, de tudtam, h. úgyis bele fogtok kötni. Tök mindegy, akkor találj ki más példát. De itt van máris egy. Kirabolnak és csak a sim karit kapod vissza a telefonnak lőttek. Az összes szám a telóban volt és ott állsz egy db szám nélkül, mert az "életed" a telóban volt. Hát gratulálok ehhez a gondolkodáshoz. Excelbe meg nem fogok neveket és számokat írogatni, h. gépen meglegyen!

rothadt: a 6500 sz@r, fogtam a kezemben és nyomkodtam. Inkább szétzúzom, dehogy adom el. Nehogy már másnak örömet okozzak. Tele van apró idegesítő dolgokkal ez a Symbián.

Nem azért van a fórum véletlenül ,h. a jó és rossz dolgokat a kedves fórumozók megosszák egymással??? De úgy látom, h. mindenre nekem kell rájönnöm és csomó mindent nem említettetek mielőtt megvettem a telót. Hát kössz szépen! Soa senkiben nem lehet bízni és számítani rá! Ilyen ez az ország!

[ Szerkesztve ]

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#4952) danaudio válasza asadasad22 (#4943) üzenetére


danaudio
aktív tag

ez kegyetlen, nagyon kösz baromira tetszik, még néhány beteg dnb számot is felismer a leg semmilyenebb részből :DDD egyedül a magyar számokkal nem boldogult eddig (30y és jamie winchester) amúgy tényleg mindent felismer

(#4953) asadasad22 válasza Joe bácsi (#4951) üzenetére


asadasad22
őstag

ezt most nem egészen értem. ellopják a telefonod, hogy kapnád vissza a sim kártyát? gondolod a rablóbácsi olyan jófej, hogy miután kiszedi a zsebedből a telefont, szép gondosan kiszedi a sim kártyát és visszacsúsztatja a zsebedbe? vagy ezt hogy gondoltad? :F
meg annyira elképzelem, hogy kirabolnak, és a "telefonodban volt az életed" és így már soha nem tudhatod meg a szeretteid telefonszámát, és magányosan tengetheted hátralévő napjaidat :DDD
ilyenekkel kalkulálni, hogy "és ha ellopják?". ilyen gondolkodással ne vegyél inkább telefont, de semmi mást sem. és ha ellopják, aminek a valószínűségét most ne emlegessük, akkor szerinted nem fog téged felhívni, aki annyira fontos neked vagy nincs rá ezer módod, hogy megtaláld wiw-en vagy bárhol máshol? ha meg ennyire szarsz tőle, csinálsz egy backup-ot pc-re, amit bármikor gond nélkül visszaállíthatsz akár ha formázod a telefonod, akár ha új telefonod van. jó, Symbian és apró idegesítő dolgok. tudnál felsorolni párat? egy napja még úgy szídtad a Symbian-t, hogy az alapján, amit írtál, fingod nem volt a multitasing-ról, ami a rendszer egyik alapköve, egy sms írás közben úgy nyitottad volna meg a telefonkönyvet, hogy elmented az sms-t és bezárod, majd megkeresed a menüben a telefonkönyvet, majd visszamész, megkeresed az elmentett sms-t és folytatod. amikor akinek egy halvány fogalma van a rendszer működéséről, ugyanezt a műveletet 2 darab gombnyomással elintézi úgy, hogy közben nem kell elmentegetnie az sms-t..

[ Szerkesztve ]

(#4954) asadasad22 válasza danaudio (#4952) üzenetére


asadasad22
őstag

magyarokat nekem se akar felismerni, amúgy bármilyen "normálisabb" nemzetközi előadód felismert eddig, a bármelyik részéből bármelyik számnak, az előbb még úgy is, hogy a szoba másik feléből szólt a hangfal, baromi halkan.

(#4955) Joe bácsi válasza asadasad22 (#4953) üzenetére


Joe bácsi
őstag

A lopás és a rablás nem ugyan az, Pl.: késsel megfenyegetnek és elveszik a telód, de a sim karit hozzád vágják, h. na nesze, örülj vazzeg. Olyankor jó, ha nem a telóban vannak a számok. Nem????

FONTOS üzleti számokra és mester emberek számaira gondoltam.

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#4956) rothadt válasza Joe bácsi (#4951) üzenetére


rothadt
aktív tag

az, hogy valaki rajtad kívül beleköt valamibe/valakibe (jelen esetben beléd) ez így felzaklat? Nem veszed észre, hogy Te szülöd ezt?! Mindig mindenkit leordítassz, még ha segíteni is akar (...nem vagy 5éves...), illetve ha valaki nem tud valamit, soxor úgy beszélsz vele, ahogy Neked rosszul esne.
A 6500-t csak mondtam, mindegy mit veszel, csak ne legyen symbianos, ez lett volna mondandóm lényege!
És még egy dolog, Te mondod, hogy ilyen ez az ország, aki inkább szétzúzza a telefont, mint...?!
A fórum pedig valóban arra van, hogy elmond a véleményed, de a Te véleményed alapján sztem inkább fel kéne robbantani az egész földet, mert ami jó, arról nem beszélsz, csak a rosszat mondod. Ne haragudj, de egyre inkább nem szeretném, ha bármire is reagálnál, mert nagyon negatív vagy!!!

[ Szerkesztve ]

borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...

(#4957) -NOKIA- válasza Joe bácsi (#4955) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

Ez mennyire életszerű, hogy egy lopás/elhagyás vagy rablás után a sim kártyád visszakerül hozzád :F

(#4958) asadasad22 válasza Joe bácsi (#4955) üzenetére


asadasad22
őstag

nyugodj meg, ha késsel megfenyegetnek és elveszik a telód, nem fogják hozzádvágni a sim karidat, arra mérget vehetsz. valószínűleg nem lesz jobb dolga a támadónak, minthogy elkezdje gondosan lefabrikálni a hátlapot és kivenni az aksit, hogy kedvezzen neked amikor éppen akkor fosztott meg 70ezer forint értéktől és amikor bármelyik pillanatban olyat húzhatnál be neki az öklöddel, miközben épp a sim kihámozásán dolgozik, hogy nem marad több foga, mint a fogatlan nagyannyának. nemtom hol élsz te, de fel lehetne ébredni az álomvilágodból. nem lehet onnan kiindulni, hogy "és ha megkéselnek?". ilyen mentalitással inkább bújj vissza az anyádba és meg se szülessél. a kicseszettfontos üzleti számaidat feltételezhetően a munkahelyről újra meg lehet tudni, de mint mondtam 20 másodpercnél nem tart tovább backupolni a telefonkönyvedet, ha olyan rohadtul félsz, hogy megkéselnek vagy rádzuhan egy meteorit. de ha folytatod ezt a stílust, én egészen egyszerűen ignorálni foglak, most megmondom, nem reagálok többet hasonló hangvételű kommentekre.

(#4959) zdanee


zdanee
őstag

joebacsi, erdeklodve varjuk uiqs, blackUIs, a200as es winmobileos tapasztalataidat. Bar hasonlo aron a wifirol valszeg le kell majd mondanod, es elore orulok a winmobile nem is apro hibairol fatylat fellebbento cikkedhez

Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini

(#4960) sekli


sekli
addikt

helo,

hulye kerdes: meg lehet oldani, hogy a HSDPA netet leosztod wifi-n csak a telefon segitsegevel...? van erre valami program...?

(#4961) zdanee válasza sekli (#4960) üzenetére


zdanee
őstag

pcsuite nem tudja?

Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini

(#4962) danaudio


danaudio
aktív tag

habár Joe bácsi még valóban nem tudott igazán ütős érvet mondani, de bármennyire is nehéz elképzelni, nekem ez már jól jött, hogy csak a SIM-en voltak a számok, ugyanis pontosan az történt amiről folyik a vita. Még 14 éves koromban metróban egy udvarias rendkívül szimpatikus kisebbségi fiatalember késsel megfenyegetett, hogy akkor adjam oda a telefonom, és a környezetemben levők is kedvesen segítettek rajtam azzal hogy arrébbálltak, na mind1, a lényeg az hogy mivel akkoriban még nagyon védekezni se tudtam, arra azért még futotta a lelki erőmből, hogy kivettem a sim kártyát és úgy adtam át a telefont annak büdös mocskos undorító ******nak (ehm elnézést), tehát akkor nagyon örültem neki hogy a telefonon egy szám se volt.

(#4963) sekli válasza zdanee (#4961) üzenetére


sekli
addikt

nem tudom, azert kerdezem... :)

danaudio: a fo problema nem hiszem, hogy az lenne, hogy a rablo megszerzi a szamaidat, az eseteg nagy reszeben valoszinuleg nem nagyon erdekli, gondolom sw-t frissitenek/fuggetlenitik es megy a hasznalt gsm boltokba... Az csak neked pech, hogy a szamokat nehez ujra osszeszedned...

[ Szerkesztve ]

(#4964) tuzpenge válasza rothadt (#4956) üzenetére


tuzpenge
őstag

Bár igazából nem akarok belefolyni a vitába, de teljesen egyetértek veled!!!!
Én az előző hsz-el is csak segíteni akartam Joe-nak, de a válasz elég keményszavúra sikeredett, ami igazából nem érdekel, mert én sem 5 éves vagyok már, hogy kisgyerekek hülyeségeivel foglalkozzak.
De rothadt #4956 válasza teljesen helyénvaló, és igaz. Aki nem igy gondolja, csak olvasson vissza!
Részemről ennyi!

ˣ

(#4965) danaudio válasza sekli (#4963) üzenetére


danaudio
aktív tag

hát nagy valószínűséggel eldobja a kártyát, de soha nem lehet tudni, mindenesetre engem nagyon fusztrálna ha valaki megszerezné az összes számom, meg azért fel tudja használni sok mindenre, jó esetben csak arra hogy zaklatja a telefonkönyvben szereplőket, de már az is kellemetlen utána magyarázkodni...

[ Szerkesztve ]

(#4966) sekli válasza sekli (#4960) üzenetére


sekli
addikt

(#4960) up!? :U

(#4967) danaudio válasza sekli (#4960) üzenetére


danaudio
aktív tag

én azt hiszem nem, csak modemként tudod használni a beépített modemjával, máshogy nem tud a telód gépre netet szolgáltatni, legalábbis már előtted legalább 2en ezzel próbálkoztak, és nekik nem sikerült, nem találtak ilyen progit...

más: nektek nem kopik a krómozott navigyűrű? nekem az éleinél már eléggé lekopott...valszeg a sok space impact-től : P

[ Szerkesztve ]

(#4968) asadasad22 válasza sekli (#4960) üzenetére


asadasad22
őstag

van egy Joiku Hotspot nevű progi, ami elméletileg tud ilyet, még le is tudja kódolni WEP/WPA-val a hálózatot, amit csinál. én csak annyira próbáltam ki, hogy más eszköz valóban megtalálta, mint WLAN hálózat amit a teló csinált, netezni még nem próbáltam.

(#4969) sekli válasza asadasad22 (#4968) üzenetére


sekli
addikt

koszi, ha esetleg kiprobalod ird le a tapasztalatokat...

(#4970) asadasad22 válasza sekli (#4969) üzenetére


asadasad22
őstag

az a gond, hogy nincs rendes net előfizetésem, gyakorlatilag egy olyan csomagot használok, amivel fixhavidíjért (párszáz ft) elérem a netet, de ezen belül csak a Pannon oldalait és az email kliensemet, nekem az utóbbi miatt már önmagában megér ennyit a dolog, de ezek miatt ezt a hotspot-os témát sztem nem tudom kipróbálni rendesen.

(#4971) sekli válasza asadasad22 (#4970) üzenetére


sekli
addikt

nembaj, azert koszi..., csak azert volt fontos, mert most gondolkodom, hogy hogyan oldjam meg a netet nyarra...

(#4972) rekid válasza sekli (#4971) üzenetére


rekid
addikt

igen meglehet osztani kollega erlek hasznald a keresot. irtam vagy 3 progit de ha nokiaprogramokon rakeresel a hsdpa szora rogton kihany parat. :)

JOE BACSI

Nezd nemtudom miert nemkezelte azt a harom szamot. megesik. semi nemtokeletes. Megertem azt hogy neked a sim orulten fontos es az a fö tarolod miert ne lkehetne az is a funkcioja a sok mas kozt. NADE: Van nemegy telefon szmitogep manager program ami nem gyartospecifikus és millio modon kitudod menteni a telefonszamidat. csak kicsit kerssgelj pl nokiaprogramokon vgay kerdez ra.
Mellesleg a rablos storhoz annyit hogy inkabb foldhozverem a telefont minthogy lehuzzak rolam. abbol meg még kilehet hamozni a simet :)
Szoval mindenre van megoldas csak ne negativan alj hozza sztem. :)

[ Szerkesztve ]

Gyáva népnek nincs hazája!

(#4973) Xantomas válasza Joe bácsi (#4955) üzenetére


Xantomas
őstag

Ebben az esetben kell szépen óvatosan megkérni őket, hogy had hívjad fel az anyukádat, hogy elmond neki, hogy a telefonod nem nálad lesz, és ne aggódjon, te jól vagy, és jöjjön érted. Csak közben nem anyukádat hívod fel, hanem egy olyan embert, akiről tudod, hogy kissé rasszista nézeteket vall, valamint hasonló haverokkal van tele, és számíthatsz rá, hogy fél órán belül ott lesz.
Szerintem e többit kitalálod...

Különben is, akinek fontos számai vannak, az nem csak egy helyen tárolja...
Nem muszáj excvelben tárolni. A Nokia PCsuite is le tudja menteni a windows címjegyzékbe, azt meg gyakorlatilag minden telefon gyártó telefonkönyvével lehet szinkronizálni.

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#4974) zdanee válasza Xantomas (#4973) üzenetére


zdanee
őstag

Amikor egy 20 centis bokot lobal elotted 8 megtermett peldany, nem fog erdekelni a SIMed meg a szamaid, orulni fogsz, ha egy darabban hazajutsz, es utolag meg okosnak fogod magad tartani, hogy az MP3adat a taskadban meg sem talaltak. Az pedig nem tul eletszeru, hogy hagynak anyut felhivni, nem azert kell nekik a mobilod, mert a maltai szeretetszolgalattol vannak...

[ Szerkesztve ]

Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini

(#4975) danaudio


danaudio
aktív tag

végre megy TV streamelés egy progival telón:D de csak vmi 10 különböző kínai adást lehet élőben fogni, de azok nagyon viccesek, nagyon gáz a műsor, bár volt ami lekötött, meg asszem holnap 8kor lesz vmi jó, de van pl zenecsatorna ahol Rihannát is adtak:D csak elsőre nehéz megtalálni hogyan tud lejátszani, mert a program is kínai, szal csupa kockát látni.
10live a neve és mobilesmanian fent van...

(#4976) asadasad22 válasza danaudio (#4975) üzenetére


asadasad22
őstag

jah már láttam valahol kint én is :)
érdekes h gépen is kínaiak az ilyen netes tv-néző progik :)

(#4977) Xantomas válasza zdanee (#4974) üzenetére


Xantomas
őstag

Te is tudod, hogy nem ez az általános... Kiragadtál egy nem életszerű példát. Ilyenkor persze, hogy az ember, egy heves üritési inger kisíretében még a családi erekjét is odaadja, valamint örül neki, hogy nem kapják fel, és viszik ki a erdő szélére.

Az általánosabb inkább az, hogy 2, max három fő csinálja. Akkor viszont lehet taktikázni. Vagy ilyenkor kiütni a legvéznábbat, leggyorsabbat, és a dagadtak elől futni az életedért. Tapasztalat... Az öklömön még mindíg látszik a varr.
Fejezzük be, nagyon rossz vizekre evezünk.

Inkább linkeljen valaki egy olyan programot, amivel határozatlan integrált lehet számolni, mert parázok, hogy az Aud. Maxban nem lesz elég térerő, hogy a netet használhassam, és nem fog menni a gyors önellenőrzés. Egy komplex számos is jó lenne :)

[ Szerkesztve ]

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#4978) TokLac


TokLac
senior tag

Üdv! Hibajavítás az új sw-ben ami érezhető az első sw-hez képest. Tehát, első sw: megnyitol pár progit, benne vagy a menüben, majd vársz amíg energia takarékosba vált a teló. Tehát a kijelzőn az óra van. Majd nyomssz hosszan egy házikó gombot, a teló kb 1-2-másodpercig gondolkodik mire beadja a task listát. Az új sw-nél nincs ez, egyből beadja. A zenelejátszó sem gondolkodik annyit két szám között. Jobb az új sw, nekem mindenképp.

[ Szerkesztve ]

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#4979) Joe bácsi válasza rekid (#4972) üzenetére


Joe bácsi
őstag

Pár hsz-el előbb rákérdeztem, de senki nem reagált semmit rá!

tuzpenge: Amit én írtam neked, arra nem tudsz mit válaszolni??? Magyarázd meg nekem az ott leírtakat!!!

[ Szerkesztve ]

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#4980) mdk01


mdk01
addikt

Ha még vki nem telepítette volna szerintem érdemes MAP2.0
Gyorsabb és jobb mint az alap ami a telcsiben volt.
[link]

(#4981) danaudio válasza Xantomas (#4977) üzenetére


danaudio
aktív tag

a legjobb progi erre a solution, de csak határozott integrált tud, mellesleg ha most nem tanulsz meg tökéletesen integrálni, később igen nagy bajban leszel, szal ezt érdemesebb begyakorolni....

(#4982) danaudio


danaudio
aktív tag

következő projektem telefonnal az lenne, hogy próbálok utánajárni, hogy ezzel a real playerrel, (vagy mással) lehet e streamelni néhány magyar adót, mert hiszem hogy valahogy menne, de még nemtom hogy...ha valaki már tud valamit, írjon.

(#4983) C@rbon válasza asadasad22 (#4943) üzenetére


C@rbon
senior tag

Van ebből teljes progi? Vagy csak 30 nap trial?

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#4984) asadasad22 válasza Xantomas (#4977) üzenetére


asadasad22
őstag

én két progit ismerek hasonló célokra: Solution (v2.0) és MobileMaths (v1.7), hogy határozott integrált tudnak-e, még nem próbáltam.

(#4985) danaudio válasza C@rbon (#4983) üzenetére


danaudio
aktív tag

amit asad linkelt az sztem teljes:)

(#4986) zdanee válasza danaudio (#4982) üzenetére


zdanee
őstag

Probaltam mar regebben, de az adok tobbsege nem tamogatott protokollon sugaroz. Viszont a CorePlayer tobb streaming protokollt is tamogat, azzal erdemes probalkozni.

Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini

(#4987) Xantomas válasza danaudio (#4981) üzenetére


Xantomas
őstag

Nem azzal van a baj, hogy nem tudom.
Nagyon begyakoroltam, az utóbbi 5 napban teleírtam egy teljes spirálfüzetet olyan példákkal ami a a vizsgában lehetséges.
Csakis figyelmetlenségi hibám akadt mindig a kapkodás miatt. Hiába csak egy előjel hiba a végeredményben, vagy véletlenül elírom a hatvány kitevőt, az eredményt áthúzzák, lévén, hogy elemi hiba. (rendszeresen 2 helyett 5-öt, 6 helyett 9-t írok, vagy fordítva, betüknél is jellemző a tükörírás nálam) Csak önellenőrzésképpen kell.

Határozott integrált a számológépem is tud. Matek2 aláírásom megvan, csak mivel a matek1 vizsgám nincs meg, nem mehetek el Mat2-ből vizsgázni... Van amit fejben számolok ki, azt pedig nem fogadják el, mert nincsenek meg a részredmények.

"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

(#4988) asadasad22 válasza danaudio (#4982) üzenetére


asadasad22
őstag

egy magyar adóról tudok, ami megy elég jól telóról, HírTV.
CorePlayer-be ezt beírod/másolod címnek és elég szépen, jól viszi:
http://www.hirtv.net/adas.asx

a többi adónak nem tudom miért nincs ilyenje.

(#4989) danaudio válasza asadasad22 (#4988) üzenetére


danaudio
aktív tag

jah, időközben én is ráleltem, ezt tényleg jól viszi, kár hogy nem nézhető a műsor :DDD
egyelőre más asx-esekkel próbálkozok, de eddig csak hír tv-t nyitotta meg...egyébként sztem elképzelhető hogy az ilyen hasonló minőségi cool tv, meg ilyenek is streamelhetők rendesen, a már valamivel jobb lenne, de egyelőre még kínai adó rulz : D

(#4990) Ligend válasza asadasad22 (#4988) üzenetére


Ligend
tag

"a többi adónak nem tudom miért nincs ilyenje."

Több, mint valószínű, hogy jogi okok miatt. A HírTV-nek gyakorlatilag csak saját gyártású műsorai vannak, de a többi adónál egészen más a helyzet.

Az ostobaság ellen az istenek is hiába hadakoznak.

(#4991) enddav válasza rothadt (#4956) üzenetére


enddav
aktív tag

Teljesen egyetértek veled, csak ezt én nem akartam, mertem így leírni! :R

[ Szerkesztve ]

Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.

(#4992) Joe bácsi


Joe bácsi
őstag

Csináltam biztonsági mentést és NEM állított vissza semmit! "Imádom" ezt a Pc. S-ot! :W Semmi hibát nem írt ki! Nem piszkáltam a telót közben!
NEM most csináltam először, úgyhogy ÉRTEK hozzá!

[ Szerkesztve ]

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#4993) Joe bácsi válasza rothadt (#4956) üzenetére


Joe bácsi
őstag

És ha negatív vagyok, akkor mi van?! Nem habos torta az élet! Majd megtudod!

Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!

(#4994) rekid válasza Joe bácsi (#4992) üzenetére


rekid
addikt

hmm erdekes nekem a 6630 rol csinalt bizt mentest ugyvisszatolta e51 re mint annak a rendje ugy hogy memokarirol leszedett cuccokat is visszarakta. gyakorold meg a biztonsagi mentest vagy nemtom :)

de ha nem akkor legalabb olvass vissza vagy hasznald a keresot mert volt mar szo manager progikrol.

ez mind nem kioktatas volt. csak a keseru sanyaru eleted konnyitese. :)

Gyáva népnek nincs hazája!

(#4995) C@rbon válasza danaudio (#4985) üzenetére


C@rbon
senior tag

És ez a letöltött albumborítót be is teszi a zenelejátszóba?

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#4996) danaudio válasza C@rbon (#4995) üzenetére


danaudio
aktív tag

nem nem, miért is tenné :F
ez a program "csak" azt csinálja hogy kitalálja milyen zene megy, és még album boritót is mutat, de egyébként elmenti a felismert számcímeket hogy máskor is meg tudd nézni.

(#4997) C@rbon válasza danaudio (#4996) üzenetére


C@rbon
senior tag

Arra tökéletes, csak engem zavar egy kicsit hogy nem tudok albumborítot berakni mikor ott lenne a helye.

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

(#4998) -NOKIA- válasza C@rbon (#4997) üzenetére


-NOKIA-
Ármester

(#4999) asadasad22 válasza C@rbon (#4995) üzenetére


asadasad22
őstag

ehh, albumborító? minek az? :) én nem nézem a zenét, hanem hallgatom :) ill. ha nézem, akkor klippet nézek inkább. :)

(#5000) C@rbon válasza -NOKIA- (#4998) üzenetére


C@rbon
senior tag

Nagyon-nagyon köszi :R :R

Hát van benne valami :) De azért van hely ott albumborítónak hogy ott legyen és így jól néz ki :D

ELADÓ makettek: Tamiya Skyline GT-R; Ferrari Enzo; BMW Z8 stb. Csak a dobozuk van kinyitva! priviben keress meg!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.