- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
-
niti
aktív tag
Nekünk anno a csincsilláink voltak nagyon idegesítőek éjszaka, mert ők meg a kis kezükkel rángatták a rácsot

A malacok csöndesek, legalábbis nem szoktam felébredni rájuk éjszaka. Egyszer kezdtek el visítani éjjel, akkor jól kiröhögtem őket, azután aludtam tovább
Tudnál esetleg képet feltenni a degukról?
-
orkester
őstag
-
niti
aktív tag
-
orkester
őstag
-
niti
aktív tag
Hát mostmár nem szedjük szét, és a malikat sem költöztetjük ki! Majd a következőnél! Majdnem 1 éve csináltuk az előzőt, csak az már nem tetszett. Sokkal nagyobb, bumfordibb lécekből állt, és csirkeháló volt az oldala. Magasabb is volt 10 centivel, és nem volt ajtaja, így elég nehézkes volt a takarítás. Így nézett ki:
régi kecó
Különben biztos, hogy igazad van, de szerinted mennyire fontos ez? Alul is, felül is pvc burkolat van, a többi helyen meg a plexi védi a léceket. Így is szükséges lenne a fa védelme?
-
Diego!
senior tag
-
Kolondrum
félisten
-
Krisinto
őstag
-
Diego!
senior tag
-
Kolondrum
félisten
-
Krisinto
őstag
-
Kolondrum
félisten
-
Krisinto
őstag
-
niti
aktív tag
Az alja is fa, és van rajta PVC, hogy ne tudjon elázni a padló a pisitől. Ugyanez a PVC van az emeleten is. Alul 15 cm magasan van plexi, így nem potyog ki a forgács

Ez is 100x50-es, vagyis egy kicsit kevesebb csak. A lécek vesznek el valamennyit az alapterületből. Ami még mindig hátrány egy bolti ketrechez képest, hogy azoknak lecsatolható az alja, így jobban tisztíthatók.
SymbianOS: szerintem Tulpantinak van igaza
De ha ügyesen barkácsoltok, a ketrec tetejére is pakolhtajátok a hifit meg a többit!
Görényt én nem tartanék, valahogy nem olyan szimpik. Na nem a szag miatt, csak sokat kell velük foglalkozni, és akkor már inkább a kutyák. De ha mégis tartanék, nekem is bent lenne a szobában, gondolom. Annyira csak nem büdi... Vagy de?
Szerk.: én úgy tudom, hogy ivartalanítva nem büdösek. -
Alexios
veterán
-
Diego!
senior tag
-
Tulipanti
tag
-
Kolondrum
félisten
Párocskám is viccelődött ilyen dolgokkal, mi lenn ha lenne mókusom vagy malim és a hifit meg az összes ott lévő dolgot elköltöztetném onnan. Sorolom h érezzétek milyen galád dolgot akart: E90,7650 doboz, Ultra hűtő, HIFI, trafó, képek, kincsesláda. Ki az aki ezek helyére ezt tenné?
[link]Krisinto! A képen pont akkora van h belefér egy kisebb hug, kérd kölcsön.

-
Krisinto
őstag
-
Diego!
senior tag
Nem nagyon potyog ki a forgács? Az alja is fa?
Mi is 12-ért vettünk, de az inkább nyúlketrec 100x50-es.Krisinto: Van görid?

-
Krisinto
őstag
Vadászgörénynek is ilyen kellett volna,nem pedig 25.000-ért ketrec neki...

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- KFA2 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A nöstény nem az 
Marja a mali***r
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ha ügyesen barkácsoltok, a ketrec tetejére is pakolhtajátok a hifit meg a többit!