Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007
    veterán

Még jó, hogy a legprociigényesebb játékokat sikerült kiválasztani. :) De ettől függetlenül igazat adok neked ebben a részben. Itt tisztán kijön a procid és az i7-ek i5-ök ereje.

De remélem a teszt többi oldalát is megnézted, ahol pl BF3 és Crysis 2 alatt gyakorlatilag semmi különbség nem volt a procik között.

Az Anandtech-es tesztre megint csak azt tudom mondani, hogy sikerült kiválasztani a legprociigényesebb játékokat amik vga-t már "alig" igényelnek, azt sem full grafikán és 1080p-ben próbálták. A Starcraft 2-t pl 1024-ben!
    Persze ez továbbra is csak azt igazolja amit eddig is mondtam / mondtunk. Hogy bizony ilyenkor jön ki a cpuk közötti különbség igazán. Főleg magas fps-nél látszik ez. Persze más kérdés, hogy ezen a szinten ez konkrétan kit érdekel a gyakorlatban? Mármint, hogy az egyikkel 230fps a másikkal meg 203 fps.
    Miközben BF3 alatt egyikkel 88 fps másikkal 84 fps.

Megint csak azt tudnám elképzelni ha valaki multiban az fps hajkurászás miatt leveszi a grafikát ezáltal egy jobb procival több fps-t nyer. Max ezt tudom elképzelni érdemi indoknak és itt tényleg kijön a különbség a két proci között.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés