- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi012345
őstag
sziasztok!
hasznos cikk!
még mindig nincs megoldás a keresőnek a kiiktatására? -
<NewL>
addikt
utalom es semmire sem hasznalom en sem a kereses oldalt. sot,azt is hallottam ,h amita (3.0?) van ez a ficsor lassab (lehet ez is okozza) tole a keszulek,feleslegesen zabalja az eroforrasokat
airbundy1 :koszi. ez a hatter se rossz,az ilyen sotetebb,sotetkek hatterek mutatnak a legjobban az ikonok mogott.
-
AirBundy1
tag
Nagyon jó leírás. Egy részét én is használom, tényleg jó alternatívákat adnak a winterboard helyett.
Ha már háttér, én ezt csináltam, szerintem jól néz ki: -
joey04
titán
én már a telepítős korszakomat is kinőttem, 3 oldal van csak.
amire még mindig nem találtam megoldást, hogy a 0. oldalt, a keresést kinyírjam teljesen. a funkciót már megöltem, nem keres sehol, meg az ikont is el lehet tüntetni, de még mindig "él" az oldal. Nincs a cydiában sem megoldás rá. Nem tudom miért nem engedi az Apple kikapcsolni... Ezért félek pl a flashtől is, ha netán engedélyezik (amire szerencsére minimális az esély) akkor lehet, hogy az is kikapcsolhatatlan lesz. Persze jb után biztos lesz rá megoldás, de már a mostani GS-eket is nehéz törni, hát még majd az új modellt... -
joey04
titán
Hú mennyit témáztam az első időkben! Aztán valahogy mindig visszatértem a gyárira.
-
caizzz
senior tag
http://hubblesite.org/gallery/wallpaper/ Csak mértere kell vágni őket.
-
Csabee.
nagyúr
Klassz írás
Sok embernek hasznos lehet!
-
Dany007
veterán
Mekkora ötletet adtál az első képpel!
Nekem eszembe se jutott, hogy ilyen képet tegyek ki, pedig az egyik kedvenc témám! -
<NewL>
addikt
Akinek van valami ötlete amit használhatnék,csak írja le nyugodtan.
Nagyon remélem ,hogy a topikban nem lesz flame ,hogy ezt ezmegaz tudja ezek nékül. Az iromány a kezdőknek-félhaladóknak készült
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 120GB / 250GB 2,5" SATA SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- HP 840 G3 Laptop 14" FHD/i5-6Gen/DDR4 8Gb/256GB SSD M2 + 250 GB HDD/Bluetooth/CAM 6hó Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest