- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bjørgersson #6 üzenetére
Olvasgattam az 560 topicot, láttam neked is volt némi mizéria a kártyával. Gyári órajelen nekem is hülyült pár játék alatt, azt hittem driver gond, mert újabb driverekkel az 550 is szarakodott néha. De hiába lépegettem vissza, nem változott semmit. Sütöttem viszont rá egy újabb BIOS-t és azután azt láttam, hogy 1.037 helyett 1.062V-ot kap a kártya terhelés alatt. Még ez alatt a rövid idő alatt (24 óra) nem rosszalkodott, remélem ez stabilizálni fogja. Mondjuk hűvősebb nyilván nem lesz tőle, pedig a 25 fokos szobában eddig is simán felugrott 77 köré is a GPU, ami azért nem kevés. Bár egy 560 ti-től elvileg nem kiugró, ha jól tudom. Ha azt nézem, hogy a 110 W-os 550 is volt ennyi, bár igaz csak egy, de tíz centis ventivel, akkor még kifejezetten jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest