Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
"És hát ugye nem kilométert meg évjáratot veszünk, hanem állapotot"
Nagyon igazad van. A nyáron vettem az autót. Az eladó szerint frissen volt teljes szervizen (vezérlés meg minden). Nem hittem neki, első dolgom volt mindent lecserélni. Jól tettem. Így csak 16.000km-rel futott túl a vezérlés (már ha az óra nem volt tekerve). Mikor vásárláskor rákérdeztem, hogy miért volt fényezve a jobb oldala, persze terelt, hogy sosem volt... Hogyne lett volna. De szerencsére nem karambol miatt és korrektül volt megcsinálva.
Szóval én is megvettem annak ellenére, hogy tudtam, hogy hülyének vagyok nézve
mert nagyon jó állapotban volt és nagyon felszerelt (minden klappolt az elképzelésemmel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrotik routerek
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert nagyon jó állapotban volt és nagyon felszerelt (minden klappolt az elképzelésemmel).