- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Ez fasza. Van egy wireless fülesem amin már eléggé darabos a műbőr. Ezzel most adtál egy ötletet, már csak kézügyességet kéne
-
Findzs
addikt
wow kreatív
-
elvis129
újonc
engem erdekelne ez a superlux HD668B headphones!
Van valakinek elado???
Elore is koszonom/Janos -
kertsa
senior tag
Szia!
Ezt kiegészítésnek szánnám ehhez a remek ötlethez
Néhány napja szereztem egy használt 668B fülest PuMbA fórumtárstól, és megcsináltam a "zoknimodot". Engem zavart, hogy mikor leveszem a fejemről, akkor kicsúszik a zokni a a fülpárna alól. Ezért azt találtam ki, hogy valamivel merevíteni kellene. A fűkaszához adnak vastag damilt és maradt még az elmúlt évről. Kimértem, hogy mekkora kell pontosan. Visszahajtottam a zokni végéből fél centit és belevarrtam. Ezek után nem fog kicsúszni, és nem kell naponta 3-4 alkalommal igazítani. Természetesen nem látszik belőle semmi, és a hangzása sem változott
Üdv.
kertsa -
kozsy18
tag
Tetszik!
Én a Sennheiser HD202-met "tuningoltam" fel, majdnem hasonló módon. A fejhallgató több óra után nagyon nyomta a fülemet és ilyenkor pihentetni kellett a fülemet. Kellemetlen volt.
Aztán egyszer a kezembe akadt egy régi "gumi" karkötő (az amiből millió szín van), de a gagyi fajta, ami jó kemény. Kettévágtam és 1-et 1-et a fülpárnák alá nyomtam.
Baromi jó lett, 3-4 órát simán tudom használni és a hangja sem változott, SŐT! Kicsit, mintha jobban zárna. -
Bandus99
őstag
Szia
Orultem volna, ha a keszites fazisait is fotoznad, nem csak a vegeredmenyt.
-
ntomka
nagyúr
Zsír, tetszik az eredmény!
-
Neoteric
addikt
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Szerintem is meglepően pofás lett, bár ez a zoknik érdeme elsősorban.
Egy bő 10 ezres volt a vége postázással együtt. Még veszek valami talpas vagy csíptethető mikrofont, mert azt az egyet hiányolom róla teamspeak miatt.fi:zi'k:
-
fi:zi'k
nagyúr
Komoly lett
Grat.
-
mexicanraven
senior tag
Teljesen jól néz ki!
Mikor olvastam, hogy zokni, azt hittem "csuberákabb" megvalósításról lesz szó!
Mellesleg használd egészséggel!
Mennyiért jutottál hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Már régóta le szerettem volna cserélni a korosodó Sennheiser PC160 SK "fejesemet", de sajnos (mostanáig) nem...
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Nők, nőügyek (18+)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest