- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Ez fasza. Van egy wireless fülesem amin már eléggé darabos a műbőr. Ezzel most adtál egy ötletet, már csak kézügyességet kéne
-
Findzs
addikt
wow kreatív
-
elvis129
újonc
engem erdekelne ez a superlux HD668B headphones!
Van valakinek elado???
Elore is koszonom/Janos -
kertsa
senior tag
Szia!
Ezt kiegészítésnek szánnám ehhez a remek ötlethez
Néhány napja szereztem egy használt 668B fülest PuMbA fórumtárstól, és megcsináltam a "zoknimodot". Engem zavart, hogy mikor leveszem a fejemről, akkor kicsúszik a zokni a a fülpárna alól. Ezért azt találtam ki, hogy valamivel merevíteni kellene. A fűkaszához adnak vastag damilt és maradt még az elmúlt évről. Kimértem, hogy mekkora kell pontosan. Visszahajtottam a zokni végéből fél centit és belevarrtam. Ezek után nem fog kicsúszni, és nem kell naponta 3-4 alkalommal igazítani. Természetesen nem látszik belőle semmi, és a hangzása sem változott
Üdv.
kertsa -
kozsy18
tag
Tetszik!
Én a Sennheiser HD202-met "tuningoltam" fel, majdnem hasonló módon. A fejhallgató több óra után nagyon nyomta a fülemet és ilyenkor pihentetni kellett a fülemet. Kellemetlen volt.
Aztán egyszer a kezembe akadt egy régi "gumi" karkötő (az amiből millió szín van), de a gagyi fajta, ami jó kemény. Kettévágtam és 1-et 1-et a fülpárnák alá nyomtam.
Baromi jó lett, 3-4 órát simán tudom használni és a hangja sem változott, SŐT! Kicsit, mintha jobban zárna. -
Bandus99
őstag
Szia
Orultem volna, ha a keszites fazisait is fotoznad, nem csak a vegeredmenyt.
-
ntomka
nagyúr
Zsír, tetszik az eredmény!
-
Neoteric
addikt
válasz
mexicanraven #1 üzenetére
Szerintem is meglepően pofás lett, bár ez a zoknik érdeme elsősorban.
Egy bő 10 ezres volt a vége postázással együtt. Még veszek valami talpas vagy csíptethető mikrofont, mert azt az egyet hiányolom róla teamspeak miatt.fi:zi'k:
-
fi:zi'k
nagyúr
Komoly lett
Grat.
-
mexicanraven
senior tag
Teljesen jól néz ki!
Mikor olvastam, hogy zokni, azt hittem "csuberákabb" megvalósításról lesz szó!
Mellesleg használd egészséggel!
Mennyiért jutottál hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Honda topik
- Mobilinternet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch 2
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel