Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devid.biro
csendes tag
Sziasztok!
Végre sikerült összerugdalnom az NSA310-en egy transmissiont...és most amikor szeretném elérni (http://ip:9091/transmission/web): 409: Conflict...:S:S Ez mit szeretne jelenteni? Valaki tudna nekem segíteni? Pls...
Előre is köszönöm!Üdv!
-
devid.biro
csendes tag
válasz devid.biro #7855 üzenetére
ok megoldódott...én voltam a b...éna bocsi a hülyeségemért
-
devid.biro
csendes tag
Sziasztok!
Ismét én...na az van hogy nsa310 transmission, nem akar torrent fájlt hozzáadni...:S
Tehát elindítom a remote gui-t bal felső sarok torrent megnyitása, kiválasztom a fájlt, a helyet ahova letöltse és upload...és nem történik semmi...a listába nem kerül be a torrent meg semmi...
Szerintetek mi lehet a baj?
Előre is köszönöm!Üdv!
-
devid.biro
csendes tag
A portra ránézek ha hazaértem, de ez abban is befolyásolja, hogy be se teszi listába a letöltendő torrentet?
Tárhely nyilvános a nason így sanszos hogy eléri, vagy ebben is van valami trükk?
Port nyitással viszont bajba leszek, mert t-s net van otthon, és egy szutyok thomson router a végpontom(amit a t ad és nem cserélhetem mert a teló meg voipos), amit alig lehet konfigolni...
Esetleg valaki jártas hasonló routerekben?
Köszönöm! -
devid.biro
csendes tag
Nah...kinyitottam a portot..asszem (nat -> virtual server, kitöltöttem a nas ip címével és a transmission álltal kért portal...de még mindig azt írja hogy prot is closed...nat mapping table-nál pedig folyamatosan próbálkozik szegényke, de nem tud kifele kommunikálni...
Ennek mi lehet az oka?
Esetleg valami más ötlet arra, hogy nem tudok torrent fájlt upload-olni?
Előre is köszönöm!Üdv!
-
devid.biro
csendes tag
A routeren nyitottam.
Amúgy most egyszer elindult, és a mappákban lesz szerintem a trükk. Mivel az alapértelmezett helyére szépen letöltötte a cuccot... Viszont sikerült eltüntetnem a feliratokat a gui felületről. A torrentet csak egy csík jelzi (szürke, majd zöld és kék a végén), de az, hogy ő kicsoda, micsoda azt nem tudom. Gyakprlatilag az összes szöveg eltünt. Érdekes viszont hogy a beállításoknál látom a szövegeket..
Erre valami ötlet? 2.77 transmissiont használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest