Új hozzászólás Aktív témák
-
nakos
senior tag
Termeszetesen jonnek az uj videok, es irom tovabb a cikket, hatalmas meglepeteseim vannak
-
Neoteric
addikt
aztaaa
nagy respect, kíváncsian várom a további videókat (ha lesz)PSN: ne0teric_sAN
-
Buda76
senior tag
Nem semmi írás. Jöhetnének a további tesztek, pláne a húzott CPU-val. UP!
-
nakos
senior tag
Nagy oromomben mielott megjonne a G1 Assassin, nyomtam is par alap 3D Mark tesztet minden tuning nelkul. Ime:
I7 2600K@3.4Ghz + 2xEvga GTX590 Classified Quad SLI + 4x4Gb Corsair Vengeance 1866Mhz CL9 - szoval CPU tuningnak meg nem alltam neki:
Reszletek:
3D Vantage:
3D Mark 11
PERFORMANCE:
Reszletek:
[link]EXTREME:
Reszletek:
[link]Napokban megnezzuk ugyanezt 2600K@5Ghz-en
-
nakos
senior tag
Gyerekek fejlemenyek vannak!!!
Ma hajnalban megoldodott a P67 SATA problemam. Az a nyomorult lap nem kezeli a "mar hasznalt" HDD-ket. Egyszeruen valamiert nem latja. Egy kanadai srac irta meg nekem, hogy o is kuzdott kozel egy hetet mire rajott. Es igen, kiuritettem egy HDD-t es leoltem meg a particiot is rola, es lass csodat, hirtelen mindent lat az alaplap.
Azota ki is teszteltem a P67-en milyen a Quad SLI.
Hat kapaszkodjatok meg!: semmi lassulas nincs az X58-hoz kepest a Frame Per Sec-ek ugyanolyan magasak voltak minden tesztben (Crysis2/Dirt2 -> 5760x1200 minden max) mint az X58 alatt (FRAPS! minden erteket lementettem meg a multkor az X58+GTX590 Quadnal es most csak osszevetettem a P67-es ertekekkel): Kb a min/max/avg ertekek 2-5%-ban szortak plusz es minusz is! Nem lehetett azt mondani egyaltalan hogy erezheto lenne barmilyen lassulas, hatrany a P67nel az egy hettel ezelotti X58-hoz kepest. Ugyhogy az egesz PCIe 8x/8x vs 16x/16x semmi kulonbseget nem mutat egy GTX590 Quad SLInel. Lehet az egesz egy nagy amitas?
Igy viszont marad a P67 megiscsak.
Teszteket lassan akkor kezdem is neketek feltolni - csak legyen egy kis idom vegre
-
nakos
senior tag
válasz pszichiater #25 üzenetére
Nagyon koszonom!
-
pszichiater
senior tag
Jó kis meló, jó kis írás! Gratulálok!
Asus ügyben: Szerintem a föld legjobb lapja, persze csak a premium kategória. Soha, semmi bajom nem volt RE1, RE2-vel. Mondjuk én ezektől az újdonságoktól fázom egy kicsit ( P67 ). Emlékszem 2002 magasságában derült ki az új BMW 7-es sorozatoknál, hogy egyszerűen az akkumulátor nem bírja ellátni standbyba az elektronikát. Hülye hiba, de hiba. Nagyobb aksi azt kész.
Gratu még egyszer!
"Idegeskedni annyit jelent, mint mások hülyeségét saját magunkon megtorolni....."
-
pohár
félisten
oda oda bizony
most ugye nem itthon laksz? nemsoká tervezem beszerzését egy 2TB-os F4-nek...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
hát igen, jól mondod
ui: a CM690 és a Silent Knight 2 még szépen muzsikál
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nakos
senior tag
válasz Motion_Blur #17 üzenetére
Thx.
EGyebkent megkaptak a hivatalos feljelentest is az ASUS forumon - plusz irtam is az ASUSnak direktben hogy szegyeljek magukat... [EJNYE]
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nincsenek szavak, gratulálok
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
pohár
félisten
hát megint nem csalódtam benned apám... hol van már az az idő, ami kicsit downgrade-eltél, mert nem kellett annyi cucc a gépbe, erre nézd meg
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Boxi88
őstag
Az asus nálam soha nem számított márkának... annyiszor szívtam a "márkával", hogy jó ideje nem veszek már ilyen felirattal ellátott terméket!
2db 170k-s lapra és 1db 100k-s lapra telik, de ékezetes billentyűzetre nem?
[ Szerkesztve ]
-
nakos
senior tag
Ennyit az ASUS csodas katonai minositesu CERTIFIED lapjarol. Nezzetek meg a hivatalos forumot, hibalista es panaszok szazaval: [link]
Jol seggbe kellene oket rugni. De attetelesen megkapjak, nem veszek ASUS cuccot 1 evig legalabb...
-
darál0w
Jómunkásember
komoly kis rendszer akkor...főleg duplán.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
AMATŐR
őstag
Ne bántsd a barátomat, mert rád küldöm ezt a húsvéti nyuszit!
Nakos: Grat a szuper karikhoz!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
SimonYana
addikt
Gyerekek!
Ez nem azért lett elkészítve , hogy irigyek siránkozzanak !
Hanem azért , hogy akit érdekel az lássa két gyönyörűség tudását!
Mindenki arra költi a pénzét amire akarja! Van aki minden héten el megy bulizni és el ver egy 20-ast! Van olyan aki cigire és italra költ havonta 50-et! Ha ezt mind nem teszi , hamar lesz egy ilyen párosa!
Azt hiszem ezen érdemes elgondolkodni , kinek mi a fontosabb!Gratulálunk ezeknek a fantasztikus teszteknek és köszönjük a fáradságot , ennek elkészítéséért!
Nem lehetett egyszerű olyan embertől aki minden nap este 8-kor esik haza a munkából , és azon fáradozik , hogy nekünk legyen valami elképzelésünk , ha már nem is tudjuk egykönnyen megszerezni!
® SimonYana ®
-
nakos
senior tag
Koszi mindenkinek!
Adohivataltol meg nem kerestek, de ha eljonnek szivesen kiprobalhatjak a rendszert -
Def26
félisten
"Arcomba kaptam a szamitastechnika szepseget, es ez az amin a Konzolos (X360/PS3) barataink nevetni szoktak."
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
titán
Adohivataltol meg nem kerestek?
Grat a cucchoz!!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát te sem a szarral gurigázol úgy látom.
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
albert8
veterán
Te egy állat vagy
nagyon jó értelemben
istenem, de szépekFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
veterán
Pffffffffffffffff... csorgott a nyálam miközben olvastam..
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Politika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Vissza a PC Masterrace-re
- Renault, Dacia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Korábban érkezhetnek a Motorola kagylói
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- ÚJ! darkFlash DK100 fekete
- Pixel 9 Pro 128GB Obsidian garanciális (ingyen foxpost) eladó.
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- Ritkaság! Huawei Mate 20X 5G 256GB 8GB RAM
- Dell OptiPlex 5050 SFF i5-7500 / 8-16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / DVD-RW / 1 év Garancia + Számla!